Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Chuda smes

kryskak (Člen)
23.07.2008 16:49:35

Chuda smes

Tak jsem sveho mazlika nechal seridit v servise. Karburatory + ventily a konecne i zmerit na brzde. A jako vysledek zatim vim to, ze smes je moc chuda v celem prubehu. Je tam BMC filtr, DynoJet I a koncovka BOS. Ted teda otazka pro znalce .... co je nejlepsi s tim udelat? (prej k DynoJetu se dava vice jehel, ale ty jsem od predchoziho majitele nedostal) helphelphelp

Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Ondráš (Člen)
23.07.2008 16:54:39

Re: Chuda smes

A přetryskovat je nenapadlo? Co to je firmu? Proč ti sami nenabídli, že to daj do cajku? Proč si nechávaj utíkat kšeft?surprisedhelp

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris (Člen)
23.07.2008 16:58:15

...no vyndej bmc

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
kryskak (Člen)
23.07.2008 17:00:22

Firma je to TMS power (www.tmspower.cz). Vyndat BMC ted zkousi. Ale prej se mam rozhodnout co s tim, pokud to nepomuze.

huskyb12 (Administrator)
24.07.2008 08:44:46

filrt určitě pryč jak píše mederizátor ...
neřikej mi, že je při stage I díra v celym rozsahu ...
každej, kdo má brzdu, dělá Dynojet a tim pádem má v ponku desítky jehel - esli Tě náhodou netahaj za pytlík ...

ale di, Ty brepto ...
kryskak (Člen)
24.07.2008 08:58:25

huskyb12 psal:

filrt určitě pryč jak píše mederizátor ...
neřikej mi, že je při stage I díra v celym rozsahu ...
každej, kdo má brzdu, dělá Dynojet a tim pádem má v ponku desítky jehel - esli Tě náhodou netahaj za pytlík ...

A vis, ze tohle me napadlo jako prvni? Ale toz at mi ty jehly klidne proda ..... Navic jsem myslel, ze k DynoJetu ten filtr proste byt musi.

huskyb12 (Administrator)
24.07.2008 09:01:16

to fungovalo na starejch modelech ...
tady to nejde, airbox je jinej a prostě to nechodí - špekulovalo nad tim vopravdu dost lidí ...

ale di, Ty brepto ...
kryskak (Člen)
24.07.2008 09:06:04

huskyb12 psal:

to fungovalo na starejch modelech ...
tady to nejde, airbox je jinej a prostě to nechodí - špekulovalo nad tim vopravdu dost lidí ...

Bavime se o modelu 01 ..... se divim, ze ten borec, od kteryho jsem to koupil, na brzde byl a bud mu to nerekli a nebo ho to vubec nestvalo.

huskyb12 (Administrator)
24.07.2008 09:12:11

jj, II generace ...
aby dvojka chodila jako jednička, musel bys vyházet všechny ty ekologický xindly a že jich tam nasrali ...

ale di, Ty brepto ...
Billy (Člen)
24.07.2008 09:28:45

staci videlat jenom ty sracky PAIR ? ty hadice a jakejsi hodne-cestnej plechovej werk, nebo co tam este je ? aji na karbecich je to asi dost skrceny na vykonu, viz. starej model a vykon a kroutak nekde jinde, je skoda ze to ekologove tak domrdali, apropo co rikate na ekologickou dan ?

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Peka (Člen)
24.07.2008 09:51:45

Billy psal:

staci videlat jenom ty sracky PAIR ? ty hadice a jakejsi hodne-cestnej plechovej werk, nebo co tam este je ? aji na karbecich je to asi dost skrceny na vykonu, viz. starej model a vykon a kroutak nekde jinde, je skoda ze to ekologove tak domrdali, apropo co rikate na ekologickou dan ?

jako na ty ojetiny?? co by se dalo rict ZELENI jsou jen debilove, planetu nespasi ba naopak

B12 neni uz je autobus :)
Filous (Člen)
24.07.2008 09:52:47

Billy psal:

...nestačí...sou tam jiný karbce a érboks...s druhou generací a vejš vopravdu nemá moc cenu špekulovat, páč to je dycky problém na problém...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kryskak (Člen)
24.07.2008 10:03:36

Ja vam na ekology a zivotni prostredi asssick, chci jezdit pussy. goodgood

tomB12 (Člen)
24.07.2008 10:11:08

kryskak psal:

Ja vam na ekology a zivotni prostredi asssick, chci jezdit pussy. goodgood

Na ekology mám taky svůj názor fuck pomlet je na biomasu a ekologicky spalovat nebo nechat vyhnít na bio plyn. To je to jediné, čím by této planetě prospěli good

Monty Jack (Člen)
24.07.2008 10:17:01

všude kamionů, kouřících avíí a veteránskejch TDÍslostrojů jak nasass a voni budou kafrat do motorek sick

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
osiris (Člen)
24.07.2008 10:44:33

...někdy se "drží lajna" i přes takový paradoxy, že třeba vodouředitelný barvy šetrný k životnímu prostředí sou větší sajrajt pro lidský tělo, než konvenční používaný do doby nedávno minulý idontknow bigsmile

kryskak (Člen)
24.07.2008 11:44:51

Tak ja jsem z toho jelen ..... ted volali ze servisu, ze origo filtr nemaji. Tak zkusili prej "zalepit" to BMC a je to prej jeste horsi. Kdyz omezi pristup vzduchu, nemelo by se to logicky zlepsit? idontknow

Billy (Člen)
24.07.2008 12:11:43

kurna neco zalepovat a zkouset na tom, urcite to nebude mit takovej odpor jakej ma met, kamarad si tak koupil KaN do Z1000 a strili mu to na seriovejch laufech a sam priznava ze si asi domrdal prubeh vykonu a znatelne. Vsechno se odviji od druheho a kdo z vas si neco uz precetl a neladil tak vi ze dat KaN a nic s tim nedelat asi neni nejlepsi, ochuzena smes a motoru chuda smes urcite taky neprospeje, Jak rikal Kelly vyrostl z ladeni, dat tam urvanou rouru na konec a srat na to :), jina vec je ze uz to na tom bajku mas od minuleho majitele. Tak asi Dynojet dat a ladit, pokud to uz nekdy delali tak si s tim musi poradit

osiris (Člen)
24.07.2008 12:15:24

...hele ale zed je stříkárna a ta si to schroustne, tam to tak drastický není

Peka (Člen)
24.07.2008 12:44:31

Billy psal:

kurna neco zalepovat a zkouset na tom, urcite to nebude mit takovej odpor jakej ma met, kamarad si tak koupil KaN do Z1000 a strili mu to na seriovejch laufech a sam priznava ze si asi domrdal prubeh vykonu a znatelne. Vsechno se odviji od druheho a kdo z vas si neco uz precetl a neladil tak vi ze dat KaN a nic s tim nedelat asi neni nejlepsi, ochuzena smes a motoru chuda smes urcite taky neprospeje, Jak rikal Kelly vyrostl z ladeni, dat tam urvanou rouru na konec a srat na to :), jina vec je ze uz to na tom bajku mas od minuleho majitele. Tak asi Dynojet dat a ladit, pokud to uz nekdy delali tak si s tim musi poradit

No to mam ja vrazil jsem Kn a musim doladit smes, ale ne kvuli vykonu ale kvuli startovani a aby se nepodpalili pisty a podobne idontknow vykon me netrapi tam je ho 3ass

B12 neni uz je autobus :)
kryskak (Člen)
24.07.2008 12:51:34

Tak chybu nasli. Ted premyslim, jestli mam predchoziho majitele zabit a nebo jen zmrzacit. Oni ladili a ladili a prisli na to, ze tam DynoJet neni, takze hezky origo filtr a melo by to byt OK.

Billy (Člen)
24.07.2008 13:28:03

To ja vim ze Zed ma vstrikovani ale jak vidno taky se s tim nepotrapi sam bez nejakyho premapovani, nevim jestli to jde na originalni CDI, ale zacina si to zjistovat u kohosi, pac sam priznal ze je to citelne horsi nez to bylo, na origo filtru bezproblemu. Nevim jestli u Zeda by to chtelo pak teda powercommander pokud to nejde premapovat v zakladu. Je to na hovno do toho rejpat z jedne strany rozhodit si pomer vzduch-benzin a nic nedoladit idontknow

osiris (Člen)
24.07.2008 13:47:40

...ja tvrdím, že stříkačka si s tím umí popovídat (votevřená roura + průchozí filtr = ok)
...nemluvíme o plnopropustnejch košíkách bez airboxu teda
...do některejch řj jde dělat částečný úpravy map, do jinejch ne a musí se použít powercommander

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS