Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 24.07.2008 12:33:06 Offline |
pič... počasí :-(
kuva kuva takhle hnusně je všude nebo enem na moravě!!!!
už mi s teho jebe do
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 24.07.2008 12:46:18 Offline |
Re: pič... počasí :-(
jak kdo bude nadávat na hic podle toho co hlási tu u nás se s teho poseru u
vás hic!!!
u nás nic!!!
inkvizitorr (Administrator) 24.07.2008 14:10:48 Offline |
Mour psal:..chuj s tym
chujovina jak cyp
doba je temná...
...nebuťe mňeký, muj mladej má vot pondělka noty, vyrazil na první motovandr a pokaždý dyš s nim mluvim, tag má dršku vot ucha k uchu ...rytíř po tatínkovi
...no a teť vážně...esi bude chcát i zejtra, tag budu nasranej jag sviň, páč mam vot pátku do neděle pučený DR400 SM a těšim se na to jag malej kluk
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...nebuťe mňeký, muj mladej má vot pondělka noty, vyrazil na první motovandr a pokaždý dyš s nim mluvim, tag má dršku vot ucha k uchu ...rytíř po tatínkovi
...no a teť vážně...esi bude chcát i zejtra, tag budu nasranej jag sviň, páč mam vot pátku do neděle pučený DR400 SM a těšim se na to jag malej kluk
Hele to SM to jako že Sádlo Máslo? Jináč kdyby si měl chuť tak bych se rád přidal třeba v sobotu (to budu mít čas teda jen do brzského odpoledne) nebo v neděli....a přidal samozřejmě na projížďku a né k SM hrátkám
Lihy psal:Filous psal:...nebuťe mňeký, muj mladej má vot pondělka noty, vyrazil na první motovandr a pokaždý dyš s nim mluvim, tag má dršku vot ucha k uchu ...rytíř po tatínkovi
...no a teť vážně...esi bude chcát i zejtra, tag budu nasranej jag sviň, páč mam vot pátku do neděle pučený DR400 SM a těšim se na to jag malej klukHele to SM to jako že Sádlo Máslo? Jináč kdyby si měl chuť tak bych se rád přidal třeba v sobotu (to budu mít čas teda jen do brzského odpoledne) nebo v neděli....a přidal samozřejmě na projížďku a né k SM hrátkám
...sem myslel, že bys vzal pletenej bičík, vlněnou masku a přidal by ses ...hele, klíďo, ale f sobotu dopo za sebe naložim nejmladšího Filouse, prostřední Filous vosedlá JakJaka, pani Filousová s Filousočubou jede Vocháblijej a valíme přes Vorlovo Hradiště a Bohmen Dub k nam na chajdalupu na vobjet za Filousomutter...noa navečír a bjehem sandej budem konat krátký vyjížťky po zakroucenejch cestách po Jizerkách...esi chceš trpjet jízdou vokolo 100 km/h, seš vítanej
Banditatom (Člen) 24.07.2008 18:05:04 Offline |
ještě pár takovejch dní a prodávám bečku a kupuju pramici!!! rodinou!!!
nicola.foxx (Člen) 24.07.2008 20:16:06 Offline |
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:...nebuťe mňeký, muj mladej má vot pondělka noty, vyrazil na první motovandr a pokaždý dyš s nim mluvim, tag má dršku vot ucha k uchu ...rytíř po tatínkovi
...no a teť vážně...esi bude chcát i zejtra, tag budu nasranej jag sviň, páč mam vot pátku do neděle pučený DR400 SM a těšim se na to jag malej klukHele to SM to jako že Sádlo Máslo? Jináč kdyby si měl chuť tak bych se rád přidal třeba v sobotu (to budu mít čas teda jen do brzského odpoledne) nebo v neděli....a přidal samozřejmě na projížďku a né k SM hrátkám
...sem myslel, že bys vzal pletenej bičík, vlněnou masku a přidal by ses ...hele, klíďo, ale f sobotu dopo za sebe naložim nejmladšího Filouse, prostřední Filous vosedlá JakJaka, pani Filousová s Filousočubou jede Vocháblijej a valíme přes Vorlovo Hradiště a Bohmen Dub k nam na chajdalupu na vobjet za Filousomutter...noa navečír a bjehem sandej budem konat krátký vyjížťky po zakroucenejch cestách po Jizerkách...esi chceš trpjet jízdou vokolo 100 km/h, seš vítanej
Kurva dobry Uz dlouho jsem nemusel premejslet nad tim co to vlastne ctu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:...nebuťe mňeký, muj mladej má vot pondělka noty, vyrazil na první motovandr a pokaždý dyš s nim mluvim, tag má dršku vot ucha k uchu ...rytíř po tatínkovi
Si se těšil že si uděláme hezkej den jak minule jo?
http://www.youtube.com/watch?v=UtOnTRyCdFA
Tak ti nevim, asi se teda půjdu proletět zase sám, ale nevilučuju že se někde potkáme na pauze
Lihy psal:Filous psal:Lihy psal:
Hele to SM to jako že Sádlo Máslo? Jináč kdyby si měl chuť tak bych se rád přidal třeba v sobotu (to budu mít čas teda jen do brzského odpoledne) nebo v neděli....a přidal samozřejmě na projížďku a né k SM hrátkám...sem myslel, že bys vzal pletenej bičík, vlněnou masku a přidal by ses ...hele, klíďo, ale f sobotu dopo za sebe naložim nejmladšího Filouse, prostřední Filous vosedlá JakJaka, pani Filousová s Filousočubou jede Vocháblijej a valíme přes Vorlovo Hradiště a Bohmen Dub k nam na chajdalupu na vobjet za Filousomutter...noa navečír a bjehem sandej budem konat krátký vyjížťky po zakroucenejch cestách po Jizerkách...esi chceš trpjet jízdou vokolo 100 km/h, seš vítanej
Si se těšil že si uděláme hezkej den jak minule jo?
http://www.youtube.com/watch?v=UtOnTRyCdFA
Tak ti nevim, asi se teda půjdu proletět zase sám, ale nevilučuju že se někde potkáme na pauze
...to je vono, uš mi to chybí
Banditatom (Člen) 25.07.2008 11:09:27 Offline |
no kluci hezký tangáče
Banditatom (Člen) 25.07.2008 19:39:18 Offline |
do do pojeb..... počásí. dneska jsem byl v brně cesta tam v suchu a cesta zpátky od Brna až domů v kuse chcanec a olomouc něco strašného kuva.
Dneska jsem se podíval z wokna a řek jsem si dneska by to šlo dorazim do garáže 30stupnu jasno sednu na motorku ...vyjedu zamnou černo začíná kapat snažim se tomu ujet ani hovno přívalovej deštík za 3 sec jsem byl total na silnici potoky vody hodinu chcalo dorazim dom jasno 30stupnu BYCH SE Z TOHO ZEBLILhadry budu sušit 3dny
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
No já si vezl od Americkýho gumu... Najíždím na okruh... Jedu 50 v mírném náklonu na přivaděči a co se nestalo, přední kolo najelo na ten sajrajt kterým silničáři lepí praskliny v asfaltu... Podjelo přední kolo. Plný roce práce s tím tu motorku udržet na kolech... Nakonec to dobře dopadlo a jen jsem štrejchnul padákem a výfukem o svodidla. Jedu dál. Za lanovým mostem chcanec a jako každý pátek kolona. Tak si jedu tak těch 50-60 víc to nejde a jak je příjezd d Budějovické, tak tam přes cestu potok... Jedu pomalu protože vepředu nemám žádný vzorek... jenže frajer si to hezky přihasí v Jeepu a aniž by nějak brzdil, komplet pravou stranu mě pokropí těma sračka co smrdí jak žumpa. Na OMV vylejvám z boty cca 0,5l vody. Po asi hodině jízdy dorážím domu. Grrrrr.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 26.07.2008 19:33:55 Offline |
kuva rano vstanu krásně !!! co? v těhle končinách!!! Tak natěšený, že se pujdem s mamutkem projet a hle telefón, tchýně!!! Že prej jsme tam dlouho nebyli tak ať se stavíme. No co řekl jsem si tu hodinu přežiju. ku.va přijeli jsme v pět a to jsme ještě musely umýt a vyleštit auto!!! no fajn projedu se večer. sedm hodin šup do motorkářskýho vyjedu s příbora a od hor bouřka jako prase. smutně sem se otočil a teď sedím u kompu popíjím radka v plechu a přemýšlím jak se maj dobře ti kluci italští!!!
Pavel Bandita (Člen) 26.07.2008 21:20:47 Offline |
Banditatom psal:kuva rano vstanu krásně !!! co? v těhle končinách!!! Tak natěšený, že se pujdem s mamutkem projet a hle telefón, tchýně!!! Že prej jsme tam dlouho nebyli tak ať se stavíme. No co řekl jsem si tu hodinu přežiju. ku.va přijeli jsme v pět a to jsme ještě musely umýt a vyleštit auto!!! no fajn projedu se večer. sedm hodin šup do motorkářskýho vyjedu s příbora a od hor bouřka jako prase. smutně sem se otočil a teď sedím u kompu popíjím radka v plechu a přemýšlím jak se maj dobře ti kluci italští!!!
Máš se zeptat toho svého mamuta ten na to počasí bude mít nos
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Banditatom (Člen) 27.07.2008 11:26:58 Offline |
no chobot má obrovský to jo ale čuch žádný
Stránky: 1