Nejsi přihlášen
Re: Kde maji Dunlopky za slušnou cenu?
Ty Dunlopy nic moc.
Tedka používám tohle - AVON AV56 Storm ST 180/55ZR17 73W -
a je to špička. Drží jak přibitá. Sehnal bych ti ji za 4130,-
www.avonpneu.cz
Život je jedna velká hra, ve které jde o život !!!
Monty Jack (Člen) 22.07.2008 14:22:25 Offline |
a jak dlouho vydrží taková avonka
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
DA-VE psal:Ty Dunlopy nic moc.
www.avonpneu.cz
... není lepší než Avonka za 4130,- takováto jetá sada za 3500,-
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Ahoj, kamarád právě v Praze prodával 180 a 120tku Bridgeston BT021 sport touring kolem 6 000,- a má spoustu dalších - velkoobchod a každopádně i strýček Inkviz...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
DA-VE psal:Ty Dunlopy nic moc.
www.avonpneu.cz
Dík za tip, ale mám na předku v hodně dobrém stavu D220ST a nechci to míchat. Až příště budu kupovat celou sadu, určitě vyzkouším zase něco jiného.
Jinak musím říct, že 220ST nejsou špatné, jezdil jsem s nimi jak okruh, tak tourist a nemůžu si stěžovat
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
barynek psal:Slugi - a kolik myslíš, že se na těch super corsách najede? 4000? JEstli jo tak to vyjde skoro stejně jako nová sada nejetejch gum, ne?
... nejsou gumy jako gumy, já myslel jak sou dobrý Dunlopy 208 a potom sem obul Diabla vod Osiho (který drží jak ...) a neřeším že vydrží míň
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
streetfighterman (Člen) 22.07.2008 20:14:56 Offline |
Palino psal:Zadní pryž mně odešla rychleji, než jsem čekal, nemáte nějaký tip, kde koupit Dunlop 220 ST za rozumnou cenu na B12/2003 přes internet nebo na Moravě? Dík
zkus kouknout na tohle: http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis já koupil celou sadu na B6 Dunlop D208 za 5500,-
Když se nechce je to horší než když se nemůže
Michal Dk psal:barynek psal:Slugi - a kolik myslíš, že se na těch super corsách najede? 4000? JEstli jo tak to vyjde skoro stejně jako nová sada nejetejch gum, ne?
Někomu jde o prostředek nám jde hlavně o ty kraje néé
No jo, mezi Globusem a Lipůvkou těch zatáček moc není
barynek psal:Slugi - a kolik myslíš, že se na těch super corsách najede? 4000? JEstli jo tak to vyjde skoro stejně jako nová sada nejetejch gum, ne?
...nová sada nejetejch ? ale nesrovnávej hrušky s jabkama, sportovní gumy (a nejen diabla) vo kerejch píše slugi jsou poněkud dražší (ofic. ceníkovka za sadu přes deset)
...asi má jiný priority než jen výdrž
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Palino psal:Michal Dk psal:barynek psal:Slugi - a kolik myslíš, že se na těch super corsách najede? 4000? JEstli jo tak to vyjde skoro stejně jako nová sada nejetejch gum, ne?
Někomu jde o prostředek nám jde hlavně o ty kraje néé
No jo, mezi Globusem a Lipůvkou těch zatáček moc není
Tak to joo
nj.
Kdo nezkusi Avon, neuvěří. Dunlop mi klouzal, hlavně v zadu, tak pak už sem jezdil se strachem a nikdy už sem to pořadně nenaklopil, u Bridge mi ustřeloval předek.
S Avonem "už pomalu šetřím na nové stupačky."
Život je jedna velká hra, ve které jde o život !!!
osiris psal:barynek psal:Slugi - a kolik myslíš, že se na těch super corsách najede? 4000? JEstli jo tak to vyjde skoro stejně jako nová sada nejetejch gum, ne?
...nová sada nejetejch ? ale nesrovnávej hrušky s jabkama, sportovní gumy (a nejen diabla) vo kerejch píše slugi jsou poněkud dražší (ofic. ceníkovka za sadu přes deset)
... jak říkáš,už mám prostě jiný priority
... na vokruhu (i mimo něj) držej jak nejvíc, a než s tím praštit kvůli ušetřenejm pár stovkám na gumách raděj "prikůpim" Diabla
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
osiris psal:barynek psal:Slugi - a kolik myslíš, že se na těch super corsách najede? 4000? JEstli jo tak to vyjde skoro stejně jako nová sada nejetejch gum, ne?
já se o lepivosti diablů nehádam (jezdil jsem je před road attackama), jen se ptám, no Jdu do pelechu nebo ještě rozvířim hladinu
Bandit 4EVER!!!
pučmeloun400 (Člen) 24.07.2008 21:02:02 Offline |
dnes mi došli Dunlop 220STL za 3024kč chceš odkaz ?
pučmeloun400 psal:dnes mi došli Dunlop 220STL za 3024kč chceš odkaz ?
Díky, odkaz sem klidně hoď, třeba se bude někomu hodit, já jsem ji už koupil, zítra jde na ráfek a pokud bude počasí, tak od soboty jí už bude ubývat
SLUGI psal:... není lepší než Avonka za 4130,- takováto jetá sada za 3500,-
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /SC180.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /SC120.jpg
V žádném případě není!!
Nová je nová. A v běžném provozu nemáš šanci dostat Sport-touringové gumy na limit. To že máš "okruhové lepivky" je jen psychologická berlička. Mám super měkké gumy, tak mám pocit, že si můžu víc dovolit... Přitom na sportovně cestovních gumách bys dal totéž.... A na Bandita??? Očem se to tu vůbec bavíme??
Naopak většina těchto (supersportovních) pneumatik funguje pouze od určité teploty (zahřátí), což je za běžného provozu celkem oříšek...
Je to obecně zažitý blud. (Můj skromný názor)
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
SLUGI psal:...
... píšeš nová je nová a pak řešíš další věc,že je to lepivka. Pokud se držím toho že je řeč o Corsách nebo Diablech osobně dám raděj 3,5 za pěknou sadu než 11 za novou
Pěkná = pro mne NOVÁ!
A sada Diablo Corsa nová vychází do 7.000,-Kč, stejně tak Metzeler Sportec nebo Dunlop Sportmax...
gapa psal:Naopak většina těchto (supersportovních) pneumatik funguje pouze od určité teploty (zahřátí), což je za běžného provozu celkem oříšek...
Je to obecně zažitý blud. (Můj skromný názor)
...no a přesně takhle ty bludy vznikaj ;)
...naopak je naopak :)) ...normální (a na to "normální" kladu důraz) svižnou jízdou na běžný silnici je na dnešních sportovních gumách dosažená teplota provozní teplotou při který ty dnešní gumy odváděj celej svůj potenciál ;)
...vyloženě race nehomologovaný gumy jezdí na silnici málokdo a navíc ty který maj ještě starý technologie špatnýho zahřívání a rychlýho chladnutí (to je dávnověk); řeč byla vo gumách trošku jinejch
...proč závodní tým sundává gumu (právě i tu homologovanou, která má i nadmíru vynikající sportovní parametry) ? protože v kvalifikačním tréninku je rozdíl (pro nás pouhý) 2 vteřiny na kolo propastnej a závod by v o píď pomalejších ale pořád rychlejch časech samozřejmě taky nevodjela ...no a "běžnýmu" uživateli kterej je stejně schopnej zajet i v přemíře snahy a ostaních blahodárnejch vlivů jen časy o desítky sekund pomalejší je takováhle vojetá-nevojetá guma dobrým kaufem a troufnu si říct tak nějak jistotou ;)
Měl jsem nové sady - Road attac ( dal 6.000Km), potom Sportec M3 ( 4.500Km)- u Sportecu jsem nedal dopustit a myslel jsem si, že jsou to nejlepší gumy, co jsem kdy měl. Letos jsem ale obul podobnou sadu, ale Diabla a zodpovědně, byť mám jen přeci 12tku, Vám říkám, nechci nic jiného. zadek dal momentálně asi 2500km a pravý bok je hyn ( ale taky dala dalších 60 poctivých brněnských kol), ale střed má pořád ještě 3mm. A pokud někdo tvrdí, že by sportovně turistické gumy nedostal na limit, tak dle mne se mýlí. Když jsem v Brně viděl, co dělá třeba taková D220při nájezdu a výjezdu ze Schwanze a to ten človíček jel někde okolo 3min na 6tkovém Banditu, tak vím, že při první malé krizovce na silnici mi to udělá taky. A než teda opravovat motorku, protože mne sklamala guma, tak raději si připlatím nebo teda koupím mírně jetou sadu superstortovních gum, které mne fakt nesklamou. A zahřívání? Neřeším, po kilometru je guma víc jak ready.
P.S.: Ale je to jen můj čístě subjektivní názor.
Tož tak:-D
barynek psal:to SLUGI - jen me tak teda napadá, ty umíš takováhle sady běžně nebo je to jen náhoda? V nejhorším Osi, že?
... mývaj je často kluci tady kousek od BK
... ale sou to Corsy a Osi má Dijábla
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:barynek psal:to SLUGI - jen me tak teda napadá, ty umíš takováhle sady běžně nebo je to jen náhoda? V nejhorším Osi, že?
... ale sou to Corsy a Osi má Dijábla
ty jsou ještě o stupeň měkčí než diabla nebo o víc? jestli se na nich nalítá aspon 4000km tak je to v cajku
Bandit 4EVER!!!
Kuwa barynku, ty budes dabel.... Ja sem myslel,ze road attacky nikdy nesjedu do hrany a ejhle... je to tam. Takze doporucujete aby to hodne lepilo ty diablo supercorsa? a osi je diluje??
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Kuwa barynku, ty budes dabel.... Ja sem myslel,ze road attacky nikdy nesjedu do hrany a ejhle... je to tam. Takze doporucujete aby to hodne lepilo ty diablo supercorsa? a osi je diluje??
to dělá to měkký pérování na zadku joo, a až budeš doma, tak se ozvi, dáme ten rajd tam u vás! Zatim čest
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:SLUGI psal:barynek psal:to SLUGI - jen me tak teda napadá, ty umíš takováhle sady běžně nebo je to jen náhoda? V nejhorším Osi, že?
... ale sou to Corsy a Osi má Dijáblaty jsou ještě o stupeň měkčí než diabla nebo o víc? jestli se na nich nalítá aspon 4000km tak je to v cajku
... Diabla sou vejš než Corsy
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
inkvizitorr (Administrator) 27.07.2008 17:37:06 Offline |
SC1 a SC2 maj freemoťáci za 6800,-
http://www.free-moto.cz/nabidka_gumy.htm
jináč muj názor na celou věc je ten, že na běžný silnici kde většina z nás převážnou dobu pobejvá sou supersportovní gumy určený na okruh naprosto zbytečný a fungujou jenom jako berlička pro mozek, tj. mam tam lepivku, udrží to všechno, můžu ject víc, ale stoprocentně tohle v současný době platí i pro všechny současný sportovní gumy určený pro běžnej provoz páč nároky kladený při běžným provozu na gumu sou dle mě maximálně na 50 procentech toho co na okruhu... osobně sem zastáncem novejch sportovních gum za o něco víc peněz (na běžnej provoz) než jetý slicky z okruhu přestože jich mam dost a zadáčo
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 27.07.2008 18:11:13 Offline |
sou, ale je to složením slick jenom to má vzorek aby na tom mohly jezdit stocky myslim...
doba je temná...
Hlavně by si měl každý uvědomit, co stroj na které sedí a guma, kterou má obutou snese a taky k jakému účelu je to vyrobené. Pokud každý jezdí jiný styl a jiné kvality silnic, nikdy se tu neshodneme, protože každý si bude před sebou valit tu svou pravdu.
Jo a když je někdo kokot( nebo ), tak mu ani ty superlepivé nepomůžou a hubu si rozbije tak jako tak
inkvizitorr psal:SC1 a SC2 maj freemoťáci za 6800,-
http://www.free-moto.cz/nabidka_gumy.htm
jináč muj názor na celou věc je ten, že na běžný silnici kde většina z nás převážnou dobu pobejvá sou supersportovní gumy určený na okruh naprosto zbytečný a fungujou jenom jako berlička pro mozek, tj. mam tam lepivku, udrží to všechno, můžu ject víc, ale stoprocentně tohle v současný době platí i pro všechny současný sportovní gumy určený pro běžnej provoz páč nároky kladený při běžným provozu na gumu sou dle mě maximálně na 50 procentech toho co na okruhu... osobně sem zastáncem novejch sportovních gum za o něco víc peněz (na běžnej provoz) než jetý slicky z okruhu přestože jich mam dost a zadáčo
na druhou stranu když podržej víc tak proč si nevzít dvě jetý sady za cenu jednoho originálu?
Souhlas s berličkou, je to především o tom, co v hlavě máš nebo nemáš.
Inkviz, mrkni na mejla a mobil, máš ode mně překvápko Dík
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:osiris psal:...a po 20ti kolech je dáváš taky do prdele a vobouváš nový, nebo je vojezdíš dál ?
jsem socka, nechal bych si je
...to bylo na inkvize
Progear 650 (Člen) 27.07.2008 19:06:30 Offline |
osiris psal:...a po 20ti kolech je dáváš taky do prdele a vobouváš nový, nebo je vojezdíš dál ?
když na to někdo má......
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris psal:barynek psal:osiris psal:...a po 20ti kolech je dáváš taky do prdele a vobouváš nový, nebo je vojezdíš dál ?
jsem socka, nechal bych si je
...to bylo na inkvize
ha, no každopádně je to pravda to napsaný
Bandit 4EVER!!!
Děkuji Inkvizovi za rozumný názor. Lépe bych to nenapsal....
Tak nějak jste v tom "vláknu" utekli úplně někam jinak...... původní otázka byla:
Palino psal:..... nemáte nějaký tip, kde koupit Dunlop 220 ST za rozumnou cenu na B12/2003 ........... Dík
člověk shání cestovně sportovní gumu a vy mu začnete nutit jeté okruhovky...
Pochopil bych, kdyby se ptal jaká je nejlepší guma na B12....? Ale takto??
osiris psal:gapoj: diablo corsa nerovná se diablo supercorsa
Ano, omlouvám se Pirelli není zrovna moje parketa, ale aby se v tom vyznala to je samá diablo corsa, supercorsa, supercorsa 2, supercosra 3, super diablo corsa... ....... aby se v tom vyznala
Stránky: 1