Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » co si o tom myslíte?

Banditatom (Člen)
29.07.2008 18:02:08

co si o tom myslíte?

to mě hlava neberesmile2headshake
http://www.novinky.cz/clanek/146092-vid … odami.html

ale zapoměli chlapci udat v kolika případech byl motorkář viníkem!!!

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fik-B6S (Člen)
29.07.2008 18:09:56

Re: co si o tom myslíte?

Některé záběry jsou teda dost drsné ale na druhou stranu myslím že to moc nepomůže spíš jen na chvilku pak na to video člověk zapomene...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Meloun (Člen)
29.07.2008 18:10:21

Už se zase řešej rozmáznutý??evil

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
29.07.2008 18:16:04

...videoklip pěknej (už sem si ho stáh), když ho před vyjetím uvidíš, chvilku ti to v palici viset zůstane, to od věci není
...citace v článku mi dává laškovat s myšlenkou že je bratr blba

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Meloun (Člen)
29.07.2008 18:32:51

..jsem asi moc otrlej z různejch prasečin na netu..Mělo to bejt ještě brutálnější a naturalističtější..třeba i se záběry rozdrcených nebo amputovaných končetin apod..sickjá vím-jsem hovadoredface
Ale pak by mně to třeba i něco řeklo..

Od tý chvíle,co jsem se svezl v Sosnový mi přijde jízda na silnici nudnásmile2
Už neprasim jako dřív..idontknow
Asi jsem paranoidní,ale za každou zatáčkou už předem vidim vlaník s hnojem,štěrk nebo něco na ten způsob..idontknow

PURE NAKED BIKE!
barynek (Člen)
29.07.2008 18:46:04

osiris psal:

...videoklip pěknej (už sem si ho stáh), když ho před vyjetím uvidíš, chvilku ti to v palici viset zůstane, to od věci není
...citace v článku mi dává laškovat s myšlenkou že je bratr blba

Osi hoď to pls na FTP, nejde mi to sosnoutsmile2 díkgood

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
29.07.2008 18:46:38

...to mohlo, to máš pravdu smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
fifa b 12 (Člen)
29.07.2008 18:49:26

k velikému zamyšlení to rozhodně je idontknowidontknow zabít se da jen jednouidontknowsmile2

když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw  gs
barynek (Člen)
29.07.2008 18:50:45

Jinak co se videjka týče, tak je to sice smutný, ale v hlavě to zůstane chvilku. Měli by to ukazovat v autoškole, tam by aspoň některý viděli, jak to dopadá....
V Británii maj ty klipy mnohem drsnější, a myslim, že to neni od věci, dávat tam i něco naturalističtějšího. Je to někde na netu ale nemožu to najít.

Případně pro fajnšmekry následující odkaz. Některý jsou fakt sick
http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
29.07.2008 19:26:02

Souhlasím s Melounem. Tohle video je opravdu propagační, ale na druhou stranu, kdyby pustili necenzurované záběry hasičů mezi lidi, tak by z toho byl docela průser.... Myslím, že jen málo lidí by rozdýchalo utržené nohy, roztrhlé břicho s vyteklým obsahem na sedadlo, hlavy na 2 půlky, nebo třeba i uklízení střev z křižovatky (zametané cestářským koštětem a nandavané lopatou do pytle).
Takže v rámci možností udělali co mohli. Jen kdyby něco takového udělali i na auta...help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Meloun (Člen)
29.07.2008 19:29:35

Ondráš psal:

Souhlasím s Melounem. Tohle video je opravdu propagační, ale na druhou stranu, kdyby pustili necenzurované záběry hasičů mezi lidi, tak by z toho byl docela průser.... Myslím, že jen málo lidí by rozdýchalo utržené nohy, roztrhlé břicho s vyteklým obsahem na sedadlo, hlavy na 2 půlky, nebo třeba i uklízení střev z křižovatky (zametané cestářským koštětem a nandavané lopatou do pytle).
Takže v rámci možností udělali co mohli. Jen kdyby něco takového udělali i na auta...help

Právě dvě takový VHSky jsem viděl..docela hnussick
Ale pořád je to jen obraz..jednou jsem jel kolem smrťáku a viděl toho cyklistu..to bylo teprvesicksicksmile2

PURE NAKED BIKE!
ydom (Člen)
29.07.2008 19:35:13

mnohem lepší videjíčko, který mě dosti zpomalilo, sem dal kdysi loser, ten song Johnnyho Cashe tam sedí jak prdel na hrnec. Vždycky mi podvědomě vypluje na mysl, když jedu jako prase .... je to luxus  http://www.livevideo.com/video/Maxxi/E7 … biker.aspx

Když nejezdím,tak tvořím...
Zdenák (Člen)
29.07.2008 19:40:39

Jojo souhlas s Melounem.... člověk kdy to pak vidí na vlastni oči tak to pak chvíli vnímá jinak.... jinak dobrá hudba z Rockyho.... smile1

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zbyňa (Člen)
29.07.2008 19:45:05

ja si myslim, ze je to prinejmensim hodne uchylnysick

Harley do kaluže a motorky za něj
sonyk (Člen)
29.07.2008 20:58:59

kdyz je nekdo vocas tak mu nejaky video nepomuze

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Smoula.koumak (Člen)
29.07.2008 21:59:53

no nevím nevím, ta hudba mi k tomu moc nesedíidontknow
jinak záměr to špatnej není, nebýt toho článku pod tím videem(jak může tohle veletsick), brzy to bude celorepublikově v TV i pro plechovkáře, ono spousta "řidičů frajerů" je psychycky slabších, tak to třeba zapůsobí

Bandit v lese :-))
Jiřina (Člen)
29.07.2008 23:53:42

Myslím že to je dobrá cesta. na rovinu: už me sere, jak v každý den, alespoň v nějakých novinách nabo televizi čtu a nebo slyším něco o motorkářích. Třeba jako dnes v Dnes. Prostě už mě to neba. A řekněmě si narovinu: většina z nás jezdí jak ... ( doplňte dle svého uvážení) ale nepřipouštíme si to. Video s hudbou J. Cashe mi vyvstává částěji, ale nejvíc, fakt nejvíc je, když někde je fotka štastného tatínka s dítětem a pod ním něco napsáno. To je pro mne vážně vztyčený prst smile2
Ale moc si se mne klidně nedělejte, jen to na mne nějak padlo good

Tož tak:-D
Myšák (Člen)
30.07.2008 00:11:58

Meloun psal:
Ondráš psal:

Ale pořád je to jen obraz..jednou jsem jel kolem smrťáku a viděl toho cyklistu..to bylo teprvesicksicksmile2

Jojo...cyklisti sou hovada smile1

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Datel (Člen)
30.07.2008 00:16:50

.............muziku mají pěknou to zasejc jo good

Peka (Člen)
30.07.2008 07:00:16

ja vcera malem nacechral zadek jednoho auta. V obci dve auta prede mnou skoncili kostky zacal asfalt slapli na to druhej predjel prvniho jeli vic jak 70 protoze ja jel 65, docela odjeli, svrbel me nos zatacka kolem hospody chci se podrbat, drbu se pres rukavici vidim jak to auto ktere bylo bezpecne 100m prede mnou stoji a blinkr do prava, zamacknul jsem co se dalo, kdyby se nerozjel a kousek neodbocil tak jsem si ustlal v male rychlosti protoze se to dalo skoro ubrzdit. Ponauceni : kdyz pred vama nekdo jede rychleji a ujizdi, muzete ho za chvili potkat jak nekde stoji. Nedrbej se na nose a simej si rizeni na 200% nic pod 100% neexistuje. Ikdyz se snazis jet pomalu stejne se muze cokoliv posrat.

B12 neni uz je autobus :)
ross (Člen)
30.07.2008 09:29:19

Myšák psal:
Meloun psal:
Ondráš psal:

já ti dám hovadafuckbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous (Člen)
30.07.2008 09:32:54

Myšák psal:
Meloun psal:
Ondráš psal:

...tag tag, cyglistí patřej do Vjetnamu a Indije, f civilizovanym svjetě je tedle dopravní prostředek přežitkem a nic nemotorovýho by se nemělo po veřejný komunikaci motat...a esi chce něgdo jezdit na kole, tag ať táhne do lesa nebo na cyglosteskysurprisedfuck

bigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ross (Člen)
30.07.2008 09:50:42

Filous psal:
Myšák psal:
Meloun psal:

...tag tag, cyglistí patřej do Vjetnamu a Indije, f civilizovanym svjetě je tedle dopravní prostředek přežitkem a nic nemotorovýho by se nemělo po veřejný komunikaci motat...a esi chce něgdo jezdit na kole, tag ať táhne do lesa nebo na cyglosteskysurprisedfuck

bigsmile

jj, abys za chvilku taky nebyl cyklistasmokin

sonyk (Člen)
30.07.2008 10:10:35

vsak i na ridice aut bude pusobiva kampan. jezdime stejne jak plechovkari jen vic umirame na pocet nehod. to je tim ze nas chrani jen prilba. ale media jsou des bes ale s tim nic neudelame

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous (Člen)
30.07.2008 10:22:22

ross psal:
Filous psal:
Myšák psal:

bigsmile

...já se na kole bójim a navíc, co si tag matně pamatuju mě to šlapání děsně unavujecoolsmokinbigsmile

ross (Člen)
30.07.2008 10:43:27

Filous psal:
ross psal:
Filous psal:

bigsmile

...já se na kole bójim a navíc, co si tag matně pamatuju mě to šlapání děsně unavujecoolsmokinbigsmile

po 300km si zvyknešbigsmile

Lenka (Člen)
30.07.2008 10:52:09

Filous: blbý je, že spousta "cyglostezek" je značenejch právě po silnicích bigsmile

...Do you know that bad girls go to hell?...
Filous (Člen)
30.07.2008 10:59:51

ross psal:
Filous psal:
ross psal:

...si spat z jahody naznak, né???idontknow ...300km šlapat???idontknow dyk to je dál neš vod nás do Štatluidontknow ...já sem magor docela slušnej, ale takovej zas nébigsmile ...to bych skončil f Kladrubechbigsmile ...gdysy sem ujel v jednom dni 74km a pamatuju si to dodneška...tfujtojkslbigsmile

ross (Člen)
30.07.2008 11:03:02

Filous psal:
ross psal:
Filous psal:

...si spat z jahody naznak, né???idontknow ...300km šlapat???idontknow dyk to je dál neš vod nás do Štatluidontknow ...já sem magor docela slušnej, ale takovej zas nébigsmile ...to bych skončil f Kladrubechbigsmile ...gdysy sem ujel v jednom dni 74km a pamatuju si to dodneška...tfujtojkslbigsmile

já nemyslel najednouheadshake to se posere každej
ale já mám kolo 14 dní a najeto už je mám a už mě nic nebolísmokin
bigsmile

Filous (Člen)
30.07.2008 11:03:19

Lenka psal:

Filous: blbý je, že spousta "cyglostezek" je značenejch právě po silnicích bigsmile

...to je ale šlendriján, co za jelita ty cyglostesky schvaluje???idontknow

bigsmile

Meloun (Člen)
30.07.2008 11:19:29

Teď nám tady více než kdy jindy chybí přítomnost tommyhosmile2

Určitě by i zarytého anticyklistu Filouse přesvědčil o blahodárných účincích cyklistiky...která rozjitřuje mysl jako ranní východ slunce..působí pozitivně na tělesné i duševní aspekty člověka a stává se i jakousi cestou k poznání a uklidnění v dnešním hektickém a ponurém světě..surprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Ondráš (Člen)
30.07.2008 11:41:18

Meloun psal:

Určitě by i zarytého anticyklistu Filouse přesvědčil o blahodárných účincích cyklistiky...která rozjitřuje mysl jako ranní východ slunce..působí pozitivně na tělesné i duševní aspekty člověka a stává se i jakousi cestou k poznání a uklidnění v dnešním hektickém a ponurém světě..surprisedbigsmile

Já myslím, že to cos tu tak pěkně napsal o kole, mi dává pivo taky a nemusím se u toho tak dřít...smokinbigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
30.07.2008 11:45:58

Ondráš psal:
Meloun psal:

Já myslím, že to cos tu tak pěkně napsal o kole, mi dává pivo taky a nemusím se u toho tak dřít...smokinbigsmile

...goodbigsmile ...nemam slofbigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS