Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Dnešní vyjížďka

faitík (Člen)
06.07.2008 20:52:58

Dnešní vyjížďka

byla echt gold! Dneska sme se jeli project s Netym a shodli jsem se na tom, že když máme na ježdění málo času, tak je úplně jedno že jedem v dešti... Bylo to i celkem příjemný, protože bylo dusno a taková letní bouřka hezky osvěžilagood Co nám akorát zkazilo náladu byla jedna slečna ktará nás potkala při tankování na SCHELLce. Přistoupila k nám a řekla ať jezdíme vopatrně, že se jí fpondělí zabil přítel na motorceidontknowsmile2
takže asi takle no

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
barynek (Člen)
06.07.2008 21:18:55

Re: Dnešní vyjížďka

s Netym to muselo bejt jako v bavlnce, ne? Ten na tebe dával určitě pozor jako na vlastníhobigsmile

Bandit 4EVER!!!
Monty Jack (Člen)
07.07.2008 09:08:56

faitík psal:

Co nám akorát zkazilo náladu byla jedna slečna ktará nás potkala při tankování na SCHELLce. Přistoupila k nám a řekla ať jezdíme vopatrně, že se jí fpondělí zabil přítel na motorceidontknowsmile2
takže asi takle no

jj, slečna vám určitě chtěla zkazit náladu idontknow

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
nety (Člen)
30.07.2008 09:18:49

Barynku, prochazim starsi diskuze a koukam ze me vsude pomlouvas ty kuwo... pockej, az te uvidim, tak te vozeru... bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
barynek (Člen)
30.07.2008 13:15:37

nety psal:

Barynku, prochazim starsi diskuze a koukam ze me vsude pomlouvas ty kuwo... pockej, az te uvidim, tak te vozeru... bigsmile

co bych pro tebe neudělalbigsmile jinak to beru, ale budeš to mít sakra jednoduchýredface

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS