Nejsi přihlášen
zadní osa
Ahoj všem,podařilo se mně zk...t zadní osu na B12, r.v.03.Při posledním natahování řetězu jsem přetáh matku a teď jsem ji při povolování ztrhnul včetně závitu na ose.Taky se mně osa protočila v té podložce (na pravé straně) kde drží proti protočení.Nemá někdo náhodou něco z toho doma?Ze Suzuki je to na dlouho a cena neuvěřitelná (jen osa cca 2300!!!).Díky.Vzhledem k počasí se snažím něco sehnad jinde,tak snad tady uspěju .Vlastoš
Život není peříčko
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2008 09:18:18 Offline |
Re: zadní osa
tobě se povedlo strhnout závit na ose to nevíš kolik je utahovací moment??Jak to někdo může utahovat na krev to nepochopim.
jinak obvyklé stránky jako motopuzzle,motovraky atd.Asi něco bude i v odkazech tady na strance.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2008 09:59:46 Offline |
Ondráš psal:No, říkal mi Martis, že existují lidé, kteří to utahují tím pneumatickým utahovákem na náklaďáky... Tak jestli to není tenhle případ...
to nepochopim..pokud to má jít povolit tím nářadím co je pod sedlem tak když to vemu velkou pákou z goly tak to není skoro utažený..hlava mi to nebere
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Meloun psal:500Nm je 50kg na metr..což teda musí dotáhnou snad každej chlap i kdyby byl sebevětší chcípák..
...tagže si chtěl říct, že Kelly je chcípák??? ...to sis dovolil dost ...aš tě potká, vyndá svoji titanovou lopatku a umlátí tě s ní
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Meloun psal:500Nm je 50kg na metr..což teda musí dotáhnou snad každej chlap i kdyby byl sebevětší chcípák..
...tagže si chtěl říct, že Kelly je chcípák??? ...to sis dovolil dost ...aš tě potká, vyndá svoji titanovou lopatku a umlátí tě s ní
To nééé
Jen to od něj znělo,jak kdyby to měl bejt brutální moment..něco jako šroub na trupu ropnýho tankeru...
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Filous psal:Meloun psal:500Nm je 50kg na metr..což teda musí dotáhnou snad každej chlap i kdyby byl sebevětší chcípák..
To nééé
Jen to od něj znělo,jak kdyby to měl bejt brutální moment..něco jako šroub na trupu ropnýho tankeru...
...s toho se nevykroutíš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1