Nejsi přihlášen
Re: ... kdo dnes byl na tmavé B6 v BK ?
SLUGI psal:... samozřejmě mě napadlo že to byl Osi, ale mělo to blonďatý vlasy na ramena, modrou přilbu a rifle tak nevím
... a jela z Jedas od Intru do BK ke Kaufu
ale Oss je v podstatě blonďák
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:SLUGI psal:... samozřejmě mě napadlo že to byl Osi, ale mělo to blonďatý vlasy na ramena, modrou přilbu a rifle tak nevím
... a jela z Jedas od Intru do BK ke Kaufuale Oss je v podstatě blonďák
... woe
... (bejvá na vícero místech zároveň, možná je i blonďák,ale pochybuju že by si nechal udělat i "kozy" )
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:ross psal:SLUGI psal:... samozřejmě mě napadlo že to byl Osi, ale mělo to blonďatý vlasy na ramena, modrou přilbu a rifle tak nevím
... woe
... (bejvá na vícero místech zároveň, možná je i blonďák,ale pochybuju že by si nechal udělat i "kozy" )
o kozách tam nebyla zmíňka
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
SLUGI psal:ross psal:SLUGI psal:... samozřejmě mě napadlo že to byl Osi, ale mělo to blonďatý vlasy na ramena, modrou přilbu a rifle tak nevím
... woe
Osi tam kupoval 2 melouny (dobrý byly, ikdyž nebyly velký) a kam by sis je asi chtěl dát... Strčil si je pod bundu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
SLUGI psal:... a Mr. ... byla to ženská
no tak jo no,ja jen ze Richie ma taky vlasy jak manicka a mohl vest treba pomerance,ne? Jo a peknej je taky, tak co... dyt se nakonec nemas za co stydet
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 02.08.2008 11:27:29 Offline |
osiris psal:...a salátovku do kalhot ...tu sem si dal dozadu ...ale proč pak na ulici tak blbě čuměli ?
no a nebolí to třeba jako když jedeš jako???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1