Nejsi přihlášen
satelit
Zdar, potreboval bych rychle poradit se satelitem. Shanim jako darek nejakej satak, aby se nemusel uz platit zadnej pausal a byly tam zhruba nejaky ty cesky programy. Vubec tomu nerozumim. Staci neco obycejnyho. Necha se to poridit cca kolem 4tis.? Neco s cim uz mate zkusenosti. Diky moc za rady!
Kdo jinému jámu BAGR, sám do ní MAMUT! :)
Re: satelit
Upřímnou soustrast, stojí to za vyliž vyznat se ve všech těch satelitech. Nemyslim v kompletech, tam asi neni co zkazit ale pak jde o to na jakou družici to namířit, jakou kartu do toho atd atd. Ideální je myslim DigiTV ale tam se čeká tak dva roky na instalaci, pokud si to dohodneš bokem přímo s technikem tak to můžeš mít třeba hned ale mě se to ani tak nedaří a nebo UPC, ale zas za nechutný prachy...
Ne asi
Meloun psal:DigiTV dělá známej...za dva dny to bylo doma....ale beztak tam dávaj hovno..
Asi by nezajel do Chomutova co? Jinak problém je teď v tom že DigiTV vyhořel nějakej centrální sklad nebo co, všechno v a těm dealerům nedodávaj prostě ty saťáky. Jsem tu v regionu v kontaktu asi se třema a pořád nic. Známej ho měl taky za dva dny, ale asi před rokem. Jinak myslim 40 programů za 260 měsíčně je právě solidní, UPC dává so samý za 9 čent
Ne asi
luig psal:Meloun psal:DigiTV dělá známej...za dva dny to bylo doma....ale beztak tam dávaj hovno..
Asi by nezajel do Chomutova co? Jinak problém je teď v tom že DigiTV vyhořel nějakej centrální sklad nebo co, všechno v a těm dealerům nedodávaj prostě ty saťáky. Jsem tu v regionu v kontaktu asi se třema a pořád nic. Známej ho měl taky za dva dny, ale asi před rokem. Jinak myslim 40 programů za 260 měsíčně je právě solidní, UPC dává so samý za 9 čent
nejsi sám woe já už čekám vod prosince a furt mě píšou ať vydržim
to jebu
kavis psal:digiTV mam doma, bylo to cca do dvou dnu nainstalovany..me jde ale o neco, kde se nemusi platit pausal..stejne na tom digiTV je spousta programu zbytecnejch
...nechtěj tě pochopit viď, telata
http://www.gital.cz/pages/cenik1.jpg
...zaplatíš jednou, bez paušálu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nevim jak to myslite stim digiTV ptz my jsme normal zajeli do elektropicowordu a tam koupili set kde bylo ( ta krabicka jak vypada jako video,kabely,velkej talir jak krava na prijem,dozivotni karta na prijem tech kanalu a navod jak si to naladit) Normal sme to zapojili chvilku to stelovali podle netu kde si najdes preste podle stupnu jak to mas nastavit a az to jede jak namydlenej blesk a zadarmo. JInak cena asi kolem 5tis a je to nejakej lepčí
kavis psal:Zdar, potreboval bych rychle poradit se satelitem. Shanim jako darek nejakej satak, aby se nemusel uz platit zadnej pausal a byly tam zhruba nejaky ty cesky programy. Vubec tomu nerozumim. Staci neco obycejnyho. Necha se to poridit cca kolem 4tis.? Neco s cim uz mate zkusenosti. Diky moc za rady!
Presne jak pise Osi, a k tomu prijimac :
http://www.fajnceny.cz/zbozi/satelitni- … 9:1669:492
Ja mam AB IPBox 200S ale dnas bych bral radeji tu 250ku da se do ni pridat HDD a tak zadny problem s nahravanim !
Ale asi ani u jednoho se do 4tis. nevejdes !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
bobule psal:luig psal:bobule psal:nejsi sám woe já už čekám vod prosince a furt mě píšou ať vydržim
A uháníš dealery nebo jseš jen registrovanej přímo u DigiTV?
sem jenom registrovanej, je jebu abych se doprošoval, až to bude tak to bude
Tak tvoji trpělivost bych chtěl mít Mrkni se sem a zkus někomu brnknout http://joys.webnode.cz/kontakt/kontakty … o-instaci/
Ne asi
osiris psal:kavis psal:digiTV mam doma, bylo to cca do dvou dnu nainstalovany..me jde ale o neco, kde se nemusi platit pausal..stejne na tom digiTV je spousta programu zbytecnejch
...nechtěj tě pochopit viď, telata
http://www.gital.cz/pages/cenik1.jpg
...zaplatíš jednou, bez paušálu
OK, ale co když chci ještě k tomu Eurosport, Eurosport 2, Galaxii, Discovery atd.
Ne asi
...eurosport ti jde zadarmo, eurosport 2, galaxii, discovery i ostatní si můžeš přikoupit (třeba i jen na tejden, na měsíc, jak je libo), nebo si koupit dekódovací kartu sám (pak je ale nemáš komentovaný v češtině)
...a to máš pravdu navíc ještě jsem stejně nikdy neviděl všechny programy co na ten cajk chytám (4 konvertory, 4 družice, přes 2000 programů - to se nedá prolistovat, dřív u toho usneš )
Ja pouzivam todle:
http://www.electrohall.cz/AUDIO-VIDEO/I … rie=10493/
CT1 a CT2 nadhera, Nova jak kdy a Prima trochu sumi ale jinak ok
Sice trosku moc hitech ale proc bych si to nedopral
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
osiris psal:...eurosport ti jde zadarmo, eurosport 2, galaxii, discovery i ostatní si můžeš přikoupit (třeba i jen na tejden, na měsíc, jak je libo), nebo si koupit dekódovací kartu sám (pak je ale nemáš komentovaný v češtině)
Ale konkrétně Gital tyhle programy všechny nenabízí. Znamená to že pokud si koupim satelitní komplet tak tam můžu naprat jakoukoliv kartu a tim si předplatit ty ostatní programy jaký chci? Nebo jednou tam frknu Gital a jinou už nemužu?
Ne asi
luig psal:osiris psal:...eurosport ti jde zadarmo, eurosport 2, galaxii, discovery i ostatní si můžeš přikoupit (třeba i jen na tejden, na měsíc, jak je libo), nebo si koupit dekódovací kartu sám (pak je ale nemáš komentovaný v češtině)
Ale konkrétně Gital tyhle programy všechny nenabízí. Znamená to že pokud si koupim satelitní komplet tak tam můžu naprat jakoukoliv kartu a tim si předplatit ty ostatní programy jaký chci? Nebo jednou tam frknu Gital a jinou už nemužu?
1.Jo poskytovatelé sat vysílání UPS,CzechLink,Trade Technology, Gital neznam ale asi to bude to stejný.Každý má svoji kartu různý programy za který platíš.A rozšiřuješ podle chuti.Kartu mužeš měnit ale někde píšou že když ji nepoužíváš delší dobu může být zablokovaná.Nebo jsou komplety na víc slotů.
Stránky: 1