Nejsi přihlášen
Elektrika
Lidi mám drobný problém s elektrikou předního světla....měnil sem světlo z dvojočka na klasické když napojím světlo tak při tlumeném jde pořád trochu proudu do dalkového takže svítí slabě vlákno tlumeného i slabě vlákno dalkového u dalkového svítí normálně jen dalkové.....Pokud vás napadá nějaké jednoduché řešení čím by to mohlo být tak sem s ním. jinak neznáte nějakého šikovného elektrikáře na ostravsku, pomohlo by to;) svítit to svítí, ale sere mě to.
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
Re: Elektrika
sem to zkoušel uzemnit všude, ale je to volaké divné nechápu proč když dám žárovku zvlášť na dalkové a na tlumené tak to svítí a přepíná jak má:-/. Pomohlo by el. schéma ne N-ko ale už tu není v downloadu:-/
žárovka je určitě dobře sám nechápu proč to nefunguje jak má.... proto by se asi hodil nějaký rozumný elektrykář který by řekl co a jak a popřípadě kolik by si vzal za to že to dá dokupy. Nechcu to tahat k někomu koho neznám a kdo bude chtít dělat celou elektriku a nakonec si vezme 10litrů zbytečně
zkoušel sem to i u pojistek a s stejně trochu proudu šlo do dalkového, ale jen když to bylo zapojené dohromady.... když sem měl zapojené jen dalkové a přepínač byl na tlumených tak dalkové nešlo....:-/ bylo to dojebané asi tím dvojočkem co tam bylo bo el. je upravovaná..... jinak zítra to konečně hodím nakreslené... a dobře to funguje když tam jsou i 2 žárovky:-/ prostě hlava mi to nebere... pak tam mám ještě par kablu které nevím k čemu jsou.....:-/ Jinak na kolik by vyšlo udělat celou el.?? troufá si někdo na to??;)
Stránky: 1