Nejsi přihlášen
středočesi apod - víkend 8.-10.8. Lipno
nechtěl byste někdo jet?? viděl bych to tak v sobotu brzo odpoledne vyjet, pojezdit na jihu, pak si vypít hubu v nějakým kempu u lipna a v neděli zpět.....
my chceme jet ze sedlčan, směr pelhřimov a dál, zpátky přes ČB, Týn n. Vltavou. ale to je celekm fuk, hlavně ne po rovině praha - ČB.....
tipuju, že od nás se nikdo nesejde jako dycky, takže samotnýmu se mi nechce
Re: středočesi apod - víkend 8.-10.8. Lipno
2hans: zdarec, koukam že si z kosovky, my v bandě jezdíme každej vejkend někam, kdybys chtěl, můžu se ti ozvat, že by nás lítalo víc.
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Pavel Bandita (Člen) 22.07.2008 11:57:33 Offline |
pokud budu mít tento víkend volno a nebude chcát tak do toho jdu taky
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Šárka psal:to hans: koukala sem do deníčku a je to jedinej víkend který mám volný a slíbila sem ještě tu královnu takže....
... takze Lipno se rusi a jede se na Kralovnu (viz chystane akce)
já myslím že se možná známe i když ne osobně....párkrát jste někdo byl na naší zahajovačce, taky u křižáků na srazu atd...takže dej klidně někdy vědět....no jinak počítám s vaším srazem, jestli je to teda všeobecně přístupný
Šárka psal:to hans: koukala sem do deníčku a je to jedinej víkend který mám volný a slíbila sem ještě tu královnu takže....
takže na královnu se stavim v pátek a v sobotu pojedu na lipno
pro zbytek: když vám nebudou vadit i nějaký jebky (jestli se vůbec dostavěj ), tak se určitě ukažte....
hans psal:fidoB6 psal:2hans: zdarec, koukam že si z kosovky, my v bandě jezdíme každej vejkend někam, kdybys chtěl, můžu se ti ozvat, že by nás lítalo víc.
já myslím že se možná známe i když ne osobně....párkrát jste někdo byl na naší zahajovačce, taky u křižáků na srazu atd...takže dej klidně někdy vědět....no jinak počítám s vaším srazem, jestli je to teda všeobecně přístupný
Každopádně přijeď, přístupný to je
fido: v neděli jsme akorát od někoho z vás dostali plakát, takže se tam plánuju ukázat, minimálně na vyjížďku....
hans psal:fido: v neděli jsme akorát od někoho z vás dostali plakát, takže se tam plánuju ukázat, minimálně na vyjížďku....
Paráda. Tak se uvidíme v selci a pak se uvidí, ale myslim že to bude fakt stát za to (hlavně ten striptýzek a taktéž)
Bandit
takže kdybyste náhodou někdo narychlo chtěli, tak zítra sraz v sedlčanech u plusu ve 13:00....
popřípadě jihočeši přijeďte rovno na lipno....
telefon kdyžtak v profilu....
Stránky: 1