Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 30.01.2008 11:18:31 Offline |
Re: po kolika km. měnit rozvody?
tak jestli mas fakt 21 tkm, tak napis znova tak za 2 roky nejdriv
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Raffan psal:Rozvody se meni, kdyz je vytahanej retez, zkontroluj si sroub napinaku... pri normalnim provozu a podle reakci ostatnich to nebude driv nez pri 40 - 50 tis. km
tak to mam při svých 16t. času habaděj
Bandit 4EVER!!!
pokud se ma kam napinat tak snad neni problem a neresil bych to a kdyz ti bude nekdo delat rozvody tak se muze podivat v jakem opravdu stavu ten rozvodak je.myslim ze dohadovat se kolik tam opravdu je najeto je bezpredmetne, protoze stejne nevis jak s tim kdo jezdil pokud za to bude opravdu tahat tak ti proste vse odchazi driv
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2008 15:05:34 Offline |
Shaft psal:hide psal:Shaft psal:já mam na svejch 21 tis. čtrnáctej zub
a veris tomu ze ma 21 tis?
budes se asi divit,ale věřim
Tak to jsi jeden z těch štastnejch co koupil starší moto a zná původ a kilometry
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 30.01.2008 20:15:37 Offline |
34tis a nějaký drobný a řechtá jak blbej (jsem druhej majitel)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
32000 kilomeeta a sem na 15. zubu. Ale jinak ta kontrola napínáku je fakt luxusní práce na , teda s mojí výbavou garáže co se vercajku týče... Přístupný na , ty dvě hadice tvrdý kolem napínáku - na , málo místa... Fakt doporučuju
Ne asi
luig psal:32000 kilomeeta a sem na 15. zubu. Ale jinak ta kontrola napínáku je fakt luxusní práce na , teda s mojí výbavou garáže co se vercajku týče... Přístupný na , ty dvě hadice tvrdý kolem napínáku - na , málo místa... Fakt doporučuju
Ješte sem zapomněl že se mi zdá že mi v motoru taky cosi řechtá, ale nemám to s čim porovnat tak plánuju na jaře sjet k někomu kdo poslechne a rozhodne, ale jinak napínák má kam napínat takže kein stress
Ne asi
luig psal:luig psal:32000 kilomeeta a sem na 15. zubu. Ale jinak ta kontrola napínáku je fakt luxusní práce na , teda s mojí výbavou garáže co se vercajku týče... Přístupný na , ty dvě hadice tvrdý kolem napínáku - na , málo místa... Fakt doporučuju
Ješte sem zapomněl že se mi zdá že mi v motoru taky cosi řechtá, ale nemám to s čim porovnat tak plánuju na jaře sjet k někomu kdo poslechne a rozhodne, ale jinak napínák má kam napínat takže kein stress
Čoveče..pár koní by v tom banditu snad řehtat mohlo..
PURE NAKED BIKE!
Tů Luig: Já sem byl včera nastartovat a taky mi v tom něco klape, ale jakmile se to ohřeje, tak je klid. Nevim co to je - budu to muset dát taky odborníkovi na seřízení
Nemáte někdo tucha co by tam mohlo klapat? Je to takovej nepřirozenej zvuk
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Tů Luig: Já sem byl včera nastartovat a taky mi v tom něco klape, ale jakmile se to ohřeje, tak je klid. Nevim co to je - budu to muset dát taky odborníkovi na seřízení
Nemáte někdo tucha co by tam mohlo klapat? Je to takovej nepřirozenej zvuk
...to je normální, ten motor je hlučnej a neš se vohřeje a volej se dostane fšude, tag prostě klepe...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
je to kovadlina motor to tak proste dela no :), na jare to kazdej posloucha a resi pac si odvykl, a jak zacnes jezdit vic tak uz ti to neprijde, je tak ?
Banditatom (Člen) 31.01.2008 18:31:25 Offline |
Billy psal:je to kovadlina motor to tak proste dela no :), na jare to kazdej posloucha a resi pac si odvykl, a jak zacnes jezdit vic tak uz ti to neprijde, je tak ?
moje slova taky jsem přišel po delší době natočil a jak kdyby se tam vysypala hrst šroubů za pár minut už mi to ani nepřišlo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:spidys psal:Tů Luig: Já sem byl včera nastartovat a taky mi v tom něco klape, ale jakmile se to ohřeje, tak je klid. Nevim co to je - budu to muset dát taky odborníkovi na seřízení
Nemáte někdo tucha co by tam mohlo klapat? Je to takovej nepřirozenej zvuk...to je normální, ten motor je hlučnej a neš se vohřeje a volej se dostane fšude, tag prostě klepe...
To mi dela taky, tak snad to nic neni. Btw. Napinak rozvodaku najdu kde?
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Stránky: 1