Nejsi přihlášen
olej do centrálu....
včera jsem napasoval sentrál GSXR 11 do B12, ale je v něm málo voleje. vůbec to prakticky netlumí....
a tak se ptám, jakej volej tam můžu dát. nechce se mi shánět spešl do centrálů, pač ho potřebuju jen trochu a je dost drahej. zároveň nevim, kde ho sehnat jen trochu ....
dá se tam dát třeba 5 nebo 2,5 W jako do předků??? zvlášť, pokud tam ještě nějakej je a naředí se to???
Re: olej do centrálu....
jo, beru zpět....to jsme na psal blbost...
a teď koukám že to stojí pár korun...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2008 08:00:58 Offline |
Libor nx psal:Jsi si jistý,že tam chybí jen olej?Jinak nechápu jakej to má smysl.
jakej má smysl dolejt olej do tlumiče?asi aby to tlumilo ne?
Pokud myslíš to proč tam dal z GSXR no tak asi zřejmně proto ,že má víc možnosti nastavení jak z B12 a má progresivnější charakteristiku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Libor nx psal:Jsi si jistý,že tam chybí jen olej?Jinak nechápu jakej to má smysl.
jakej má smysl dolejt olej do tlumiče?asi aby to tlumilo ne?
Pokud myslíš to proč tam dal z GSXR no tak asi zřejmně proto ,že má víc možnosti nastavení jak z B12 a má progresivnější charakteristiku.
tak to je progresivni jak stehno,kdyz ten tlumic nefunguje.a s tim olejem to asi nebude jen tak,kdyby byl tlumic po mechanicke strance vporadku,tak ten olej tam asi zustane.mam jenom pocit jestli ten tlumic spis nepotreboval zrepasovat.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2008 12:25:28 Offline |
stačilo napsat,že by potřeboval spiš repasy než hodnotit smysl dolejvání oleje...bylo by to srozumitelnější
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:stačilo napsat,že by potřeboval spiš repasy než hodnotit smysl dolejvání oleje...bylo by to srozumitelnější
Asi jsem se špatně vyjádřil,ale o oleji jsem psal jasně,jen mi ucházel smysl dávat nefunkční tlumič na motorku.
hoši hoši....
dal jsem ho tam a po prvních pár km cítím jen samý zlepšení...únik voleje zatím nepozoruju....takže je klidně možný, že byl jen vylitej....no uvidím....
jinak tlumič byl takřka plnej, chybělo jen v hadici a nádržce. dolil jsem to hustším hydraul. volejem a myslím že po smíchání to celkem jde. chce to jen polaborovat s nastavením, popř. časem vyměnit volej (pokud bude samotnej tlumič OK)....
Stránky: 1