Nejsi přihlášen
Re: Bandit 6 a Bandit 12
ROMIN psal:Čau chlopi mám 6 Bandita chtěl bych to vyměnit za 12 ,tak se chci zepat jestli je znát u 12 zrychlení hlavně u předjíždění a jestli je 12 horší v ovladatelnosti,nebo kde je nejvíce cítit rozdíl mezi 6 a 12 dikas.
Mám 12ku, ael svezl jsem se i na 6ce.
B12 - větší krouťák, větší zátah, tím pádem míň řazení. Toť největší rozdíl z mého pohledu a nejdůležitější. B12 je o 20kg těžší, ale na ovladatelnost to vliv nemá, mi přijde. A další rozdíl je v ceně za určitej spotřební materiál - gumy a řetězovka. Jinak nic, ale ostatní ti řeknou možná víc.
Bandit 4EVER!!!
já měl 6 a teď 12 a sem spokojenej parchant... sice na 6 se slickama šlo líp zatáčet,ale mě turistovi se líbí ten zátah a pohoda pro levou nohu.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
zátah je u 12ky super a je znát, ale že by ti to ujíždělo pod prdelí, to taky nee....s pérem má ondráš recht....spotřební materiál jde rychlejc do háje, rozdíl ve spotřebě benálu v mým případě zanedbatelnej....
Když už máš takovouhle motku tak jezdíš a neřešíš benál. Je to hlavně o tom jak za to taháš. Já umim za 5l/100km, většinou mám ale spotřebu kolem 5,5-6l/100km, když za to vemu tak si to neveme víc jak 6,5l. A ve dvou plně naložený pod 7,5l. Ale že bych jezdil při vyšší spotřebě míň, to nee.
Pro rejpaly - počítam si to jen tak z, páč nemám co dělat
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Když už máš takovouhle motku tak jezdíš a neřešíš benál. Je to hlavně o tom jak za to taháš. Já umim za 5l/100km, většinou mám ale spotřebu kolem 5,5-6l/100km, když za to vemu tak si to neveme víc jak 6,5l. A ve dvou plně naložený pod 7,5l. Ale že bych jezdil při vyšší spotřebě míň, to nee.
ty si počítáš spotřebu
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:barynek psal:Pro rejpaly - počítam si to jen tak z, páč nemám co dělat
ty si počítáš spotřebu
takže první kdo se chytil nepočítám ji proto, abych jezdil míň, ale jen tak, abych mohl rýpat třeba do někoho s litrovym fejzrem, kteréžto osobě to ani s lehkou rukou pod osum litrů nejede
prostě mě to zajímá, ale i když budu jezdit za 7,5/100 sám tak to neřešim, páč když se jezdí tak se jezdí, ne?
PS: měl jsi mi poslat nějaký to info na mejla kvuli tomu SR, ses na mě vy co kolego?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Když už máš takovouhle motku tak jezdíš a neřešíš benál. Je to hlavně o tom jak za to taháš. Já umim za 5l/100km, většinou mám ale spotřebu kolem 5,5-6l/100km, když za to vemu tak si to neveme víc jak 6,5l. A ve dvou plně naložený pod 7,5l. Ale že bych jezdil při vyšší spotřebě míň, to nee.
přestaň to počítat z
a začni jezdit normálně
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:rossi a jak myslíš že jezdim? Ha?
s takovou spotřebou to právě nevím
No tak po městě moc nejezdim a když jedu z HK do CV po okreskách a ne po dálnici tak tech 140km/h na pohodu, sem tam víc, do 160km/h. Když jsem jel párkrát po dálnici a valil to třeba celou cestu 160-180km/h tak si to taky vzalo do 6,5l. A v Sosnový po 100km na okruhu 6,1l (dotankovával jsem na cestu do HK). Takže asi tak, žádná kochačka ale uplně jako Rossi jak piše polotučnej taky nejezdim. Svižná jízda, asi tak
Bandit 4EVER!!!
rozdíl v zátahu tam rozhodně je,sice můžu porovnat gsf12 s gsx600,ale to je podobný,nemusí se plnotučná honit,aby to jelo,nemusíš o dva kvalty níž,když potřebuješ předjet a pod
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
rozdíl je i f tom,že do dvanácky se vyplatí investovat,páč to bude trvat hodně dlouho než ti nebude stačit. Jináč já měl jag šesku tag dvanácku. a jináč,plnotučná prostě jede,dokonce i ve dvou a s tím ptákem je to pravda,akorát záleží jag si na tom nazačátku,pokud nic moc,tag di do čtrnácky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
A jakou am spotrebu 14 pri sviznym jezdeni ?
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2008 07:40:41 Offline |
Billy psal:A jakou am spotrebu 14 pri sviznym jezdeni ?
prej 7-8 jinak standartně prej do 6
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ross psal:já ti dám polotučnou ty hade
sice to bylo na Luige a nevim, jestli by se mu libilo, kdybych začal říkat tobě stejně jako jemu, ale nevim, dohodnu se s ním prozatím mužeš bejt polotučnej pořadové číslo 2
Bandit 4EVER!!!
12 dobra na tokove to domaci jezdeni do prace a z prace
12 dobra na poradne vyradeni na silici - kdyz si nerozbijes hubu
12 dobra protoze jsou ti ostatni u prdele, nemusis se tak stresovat jestli to pojede nebo nepojede kdyz chces predjet auto, nemusis se stresovat kdyz te nejaky magor se supersportem predjede, protoze ti to je shopne jet taky rychle, ale nemusis si nic dokazovat ani kompenzovat
12 hlavne je k ni respekt
B12 neni uz je autobus :)
dala psal:To jsem rad radso dam love do benalu nez tem blbcum v pojistovne na ne z vysoka
jasně, nikam to zbytečně neser
pojištění je pro sraby
pak těch párset tisíc můžeš splácet celej život
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
dala psal:jestli nejsou 4000 otacek malo? od takovych sesti nahoru to pekne tahne jezdim vetsinou mezi peti a sesti
Tak to snad cejtíš,ne?
Jestli se to klepe nedostatkem otáček nebo to kvičí v červeným..
Využívej celý spektrum a nemůžeš nic posrat
Vyvaruj se nizkých otáček a dlouhodobějšího červenýho pole a je vyřešíno
PURE NAKED BIKE!
dala psal:Pod ctyri nejezdim kolem ctyr tak maximalne pres mesto ale nad sedm to pekne tahne budu daval ladak o kolit to zvedne vykon? Mam 650 s novy model se starym vzduchacem
Začínám mít pocit,že si z nás děláš prdel..
To jsou ale fakt otázky jak od 6ti letýho děcka..to se na mě nezlob..
PURE NAKED BIKE!
Ondráš psal:A další centimetry přibudou, když budeš jezdit na pneumatikách tipu Supercorsa. Ale nesmíš až do kraje a uprostřed musíš mít plošku. Jinak je to na hovno.
A pak klidně jezdit v šortkách a tričku, protože na tom prodlouženém péru je kůže habaděj, pro případ že by byla potřeba někde jinde
hofno, to chce klokana na míru za 40 a pak bude mít péro delší vo 15 cm ....
tomB12 psal:Ondráš psal:A další centimetry přibudou, když budeš jezdit na pneumatikách tipu Supercorsa. Ale nesmíš až do kraje a uprostřed musíš mít plošku. Jinak je to na hovno.
A pak klidně jezdit v šortkách a tričku, protože na tom prodlouženém péru je kůže habaděj, pro případ že by byla potřeba někde jinde
hosi nekazte ho hocha , je tu novej ..... jeste s vas bude mit trauma a uz tu nevleze
WD club member.
Stránky: 1