Nejsi přihlášen
vibrace motoru
Čus chlapi. Po poslední výměně oleje mi začal nějak podezřele hodně vibrovat motor - olej přitom dávám pořád stejný (Motul 10W40). A nemyslím tím klasické zvýšení vibrací kolem 5tis ot., ale zvýšené vibrace v celém spektru otáček, hlavně nad 5tis. Napadá vás něco, co by se mohlo dokur**t? Diky za rady...
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Banditatom (Člen) 15.08.2008 13:44:05 Offline |
Re: vibrace motoru
a co na to roba zkus dotáhnout šrouby mě se povolujou pravidelně svině jedny
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:a co na to roba
Moja se mnou nejezdí, nejraději by mi to zakázala...
Svičky jsem měnil, karb. + ventily taky, řetězovka taky nová... Zkusím všechny šrouby překontrolovat, ale nevím nevím. Ještě bych doplnil, že jsem s olejem měnil i obě gumy (podstatná věc, co), ale když jedu a vymáčknu spojku, tak nic nehází, nevibruje - jen když je motor v otáčkách. No nic, půjdu na
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Marťas psal:Banditatom psal:a co na to roba
Moja se mnou nejezdí, nejraději by mi to zakázala...
Svičky jsem měnil, karb. + ventily taky, řetězovka taky nová... Zkusím všechny šrouby překontrolovat, ale nevím nevím. Ještě bych doplnil, že jsem s olejem měnil i obě gumy (podstatná věc, co), ale když jedu a vymáčknu spojku, tak nic nehází, nevibruje - jen když je motor v otáčkách. No nic, půjdu na
Nic neměň vem ji na to, drž to v těch největších vibracích a už ti z toho nesleze. Vím o čm mluvím
Stránky: 1