Nejsi přihlášen
Re: teploměr oleje?
kamil psal:Buďte zdrávi,tak nějak pořád přemýšlím,že bych teploměr zkusil.Kdo ho máte,jaký jsou zkušenosti?Za jakou cenu a kde se dá koupit?Dík za info.
...vicemene estetika, cena cca 20 ojro, louis
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...jo, me never ![]()
...ma to kratky cidlo, teplotu to bere jenom ze vzduchu ve skrini, takze estetika, ale presto ho mam taky
...pravda, cena 20 byla sleva, ted je o 10 vic
http://www.louis.de/_30963f6ab8608e6a1a … r=10034300
KOVAL psal:Já teda mám rád budíky co sou na hovno...
Beru ho jako každou jinou estetickou věc na tý motorce co sem si tam pověsil...
...budiky na hovno jsou uplne na hovno ![]()
Ja myslim, ze se to hodi, i kdyby to neukazovala presne nebo by to ukazovalo jen teplotu toho vzduchu, tak porad to mas jako orientacni, takze vis, ze kdyz uz ma ten vzduch treba tolik a tolik stupnu muzes tahat![]()
(ale myslim ze se to hodi jenom jak je chladno, pac v lete to mas horky za 5 minut jizdy)![]()
OldaT psal:Napadlo mě jak by se dala teplota ěřit digitálně a moc by to nestálo.Dalo by se dát čidlo normálního univerzálního teploměru někam do motoru a ukazovalo by to,akorát kudy vytáhnout kablík.
...nejni to digitál, ale třeba jen pro zajimavost...krosaři a enduristi používaj nalepovací teplměry na chladiče, takový jako se používaj třeba u akvárek...skoušeli měřit současně normálnim teploměrem a tymdle nalepovacim a kupodivu to votpovídalo skutečnosti...a myslim, že stojí 150,-...ale mě se to nelíbí ![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1