Nejsi přihlášen
Olomouc a okolí (nejlíp Nová Bystřice)
Zdar, ste někdo z tama a trochu něco víte o motorkách?
potřeboval bych juknout na tuhle motku, podle fotek vypadá jak nová, ale sme v čechách....
http://www.tipmoto.com/motorky/buell/94 … ysses.html
popřípadě jestli někdo znáte, nebo máte zkušenost s prodejcem ( Pavel Číhalik)
Dík
Ps. Kellyvane mohl by si tam mít někde nějakou práci
Re: Olomouc a okolí (nejlíp Nová Bystřice)
úplný nesmysl Lihoměre - poptej se na Bulíka Gapy,jednoho měl...a přejde Tě chuť no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:úplný nesmysl Lihoměre - poptej se na Bulíka Gapy,jednoho měl...a přejde Tě chuť no né?No ano!
Vim, že ho měl. Ale jediný co vim, že se mu na tom blbě sedělo (měl toho Rkovýho firebolta...tušim) je mi jasný že jako sporťák je to nesmysl, jen se tak tváří. Na druhou stranu co sem se tak bavil s 2 lidma co znám tak jsou s tim (všeobecně Buellem - jeden má tu starou X11 nebo jak a druhej XB12) v celku spokojený až na to že na tý XB12 mu jednou vypadl motor, se to holt klepe jak drahej pes.
Myslim že na všestraný použití by to mahla bejt příjemná změna.
...hele synku, Bandaska je Bandaska, ale já ti fandim, nejni to tuctofka, nemá to každej jouda a holt dyš s tym nebudeš spokojenej, tag to pustíš dalšímu a koupíš jinýho egzota
P.S. ...mě se dycky líbili divný vjeci
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal Dk psal:Jestli ne na tohle moc dílů neposcháníš jen nový a to bude šiška.
Prdy do vody... Bandasek je fůra, ale díly co většinou rozsekáš při pádu rozsekaj fšichni, takže ty jetý díly taky moc nejsou...a pokud jo, tak to bývaj opravený ty poškozený místo kterejch si dal prodávající raději nový, který "zlevní" prodejem starejch opravenejch, který by si z estetickýho nebo funkčně/bezpečnostního hlediska na motorku sám nedal.
Měls zavolat ráno,lítal jsem na motorce okolo
Teď se tam můžu podívat nejdřív v pátek kolem poledne a to ještě musí být sucho
Takže pokud si s ním něco konkrétního domluvíš a zajistíš že bude doma tak tam můžu hodit oko..
A vyprošuji si aby se zfetovaný lakýra nevyjadřoval k něčemu o čem hovno ví
A ty vulgárnosti mne taky dost deptají,takže hrozí riziko že i když bude hezky tak mne nemusí dát můj psychoanalytik do pátku vůbec dohromady
God Save The Queen!
...furate, poposedni si ty tele
Lihy psal:Kelly01 psal:A nedávno žížala mlela něco o tom že nemá prachy
A teď tohlenemám, ale jezdit chci....
osiris psal:...tak si za pár pětek skákni do metra pičo :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1