Nejsi přihlášen
Re: tvrde sedadlo?
sehnat se dá určitě,akorát funglovka bude pumelenice,jestli po tom toužíš naštiv čalouníka a vyměň stávající vnitřek,ale jsem zjedav co tam dáš,nevím jak moc tvrdá je 650,ale pokud jako 1200 tak něco měkčího nebude sranda sehnat
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Banditatom (Člen) 14.08.2008 20:58:47 Offline |
ser na to prdel si zvykne
mrkni sem http://motopuzzle.cz/sedla.php?fikat=4&fisek=45
Editoval osiris (14.08.2008 21:15:08)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
já nevím jak to maj 650ky, ale já na svej 04 dal cca 1100 či 1400km(už nevím) v kuse,sic prdel na sračky, ale těch 400km dám bez většího stresu..Na ještě delší cesty jsem si nechal udělat potah s paměťovýho materialu.. Ale asi ti jde o permanentní věc, takže nechat si to prošít
Když nejezdím,tak tvořím...
Filous psal:...na 01 sem nevjeděl, co je bolení zadku, zato na 06 sem na tom ouplně stejně jako Dala, po 150 km nevim jag si sednout, to sedlo je uplně na ...nejspíš napíšu Jéžíškoj vo jiný
Bohužel mám stejnou skušenost,je to jakýsi měký a po chvilce se mě zdá jakoby prosezený. Možná by chtělo skusit třeba sicnu z GSXF650,jestli by nebyla pohodlnější. Nebo Baxstra
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
dala psal:Koukal jsem na net prosivane sedadla jsou za 4500 kacen pekna palkaa vim hovno jestli to pomuzeneda se sehnat nejaka vycpavka do cordurovych kalhot pod prdel?
..jestli to není tajné,hoď sem firmu nebo odkaz,která firma to za ty hrachy dělá..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:dala psal:Koukal jsem na net prosivane sedadla jsou za 4500 kacen pekna palkaa vim hovno jestli to pomuzeneda se sehnat nejaka vycpavka do cordurovych kalhot pod prdel?
..jestli to není tajné,hoď sem firmu nebo odkaz,která firma to za ty hrachy dělá..
http://motopuzzle.cz/sedla.php?fikat=4&fisek=45
tady to maj, pane
Bandit 4EVER!!!
majcherisko (Člen) 19.08.2008 00:06:07 Offline |
tak tak psane,mas to za barakem,nedavno mi to pudich taky nabizel.a vypada to pekne
dala psal:Koukal jsem na net prosivane sedadla jsou za 4500 kacen pekna palkaa vim hovno jestli to pomuzeneda se sehnat nejaka vycpavka do cordurovych kalhot pod prdel?
ty vole tak si kup za 1500 kačen cyklistický kraťasy ty tam mají protibolejícíprdelvložku a budeě v oukeji
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
..2 Barynek a Majcherisko:
..proto jsem se ptal,kde to našel,bo jsem ty sedla u puzzláků taky viděl..
..jen jsem se s ním o ceně nebavil,protože mě zrovna nezajímala..
..každopádně vypadají dobře,ale 4500,- je celkem dost..
..ale taky jsem viděl přešité sedlo od http://ddtuning.blog.cz/galerie/motosedla na
X11 za 2500,- a vypadalo taky
..dodání do týdne,co si člověk vymyslí,tvar i výběr materiálů,dizajn a ta cena k tomu..
..i proto jsem se ptal..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..2 Barynek a Majcherisko:
..proto jsem se ptal,kde to našel,bo jsem ty sedla u puzzláků taky viděl..
..jen jsem se s ním o ceně nebavil,protože mě zrovna nezajímala..
..každopádně vypadají dobře,ale 4500,- je celkem dost..
..ale taky jsem viděl přešité sedlo od http://ddtuning.blog.cz/galerie/motosedla na
X11 za 2500,- a vypadalo taky
..dodání do týdne,co si člověk vymyslí,tvar i výběr materiálů,dizajn a ta cena k tomu..
..i proto jsem se ptal..
jak jsi přišel na tu cenu? s tam volal?2500,-kačen to je za hubičku!!!
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 19.08.2008 20:15:17 Offline |
jo to sedlo s puzzle je fajn (mám ho ne) ale je trošku vyšší a o něco málo tvrdší než originál to ovšem platí pro starej model. Šéf má b12 r.v. 07 a to sedlo je fakt brutálně tvrdé oprodí starýmu.
řešení kup si starej model
jo a ta cena v puzzle je 3500kč a když do něj chvíli hustíš tak ho pustí za tři teda když mu tam necháš to staré.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1