Nejsi přihlášen
TOMTOM - pocket PC
NAzdár lidi, potřebuju píchnout... Schánim kde stahnout tomtom navigatgor pro pda (htc). Je to verze 6.010 + nějaký mapy... Ví někdo??? třeba drak poradí.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Re: TOMTOM - pocket PC
Cus,Jsem to tedka resil TOMTOM jsem mel 6.01 (s krakem) - mapy nicmoc.(7ku nevim, ale vim ze iGO je ok take).
Pak jsem sehnal kabel ktere ma cigaretova + 2 kabely (1 na PDA + PS2 pro GPS). ja to chtel na motku).
Pokud mas PDA se divej kolik BT muze na jednou zvladnou ale pak musis se divat na jak dlouho vydrzi baterku, nebo jaky zpusov budes ji navijet
http://www.navicentrum.cz/Kouwell/GPS-r … _g125.html
Libertad se dice Bandit
jardagsf psal:A ROZDIL MEZI 6 A 7 MAPAMA JE JAKY?
a jeste k pda- gps modul jaky? BT nebo USB nebo CF ?
jardagsf navigacne orientacni talent
Rozdíl je v tom, že verze map 7 je novější, teď už dělaj i řadu 8. Především ale udělali lepší ochranu proti nelegálnímu kopírování oproti šestkovejm mapám. Ale českej človíček je stejně ojebe Ty co maj TT legálně, nemaj problém. Pravidelný aktualizace SW a opravy map zdarma
Přemek psal:jardagsf psal:A ROZDIL MEZI 6 A 7 MAPAMA JE JAKY?
a jeste k pda- gps modul jaky? BT nebo USB nebo CF ?
jardagsf navigacne orientacni talentRozdíl je v tom, že verze map 7 je novější, teď už dělaj i řadu 8. Především ale udělali lepší ochranu proti nelegálnímu kopírování oproti šestkovejm mapám. Ale českej človíček je stejně ojebe Ty co maj TT legálně, nemaj problém. Pravidelný aktualizace SW a opravy map zdarma
Upřímě, od jisté doby mapy k TT nekupuji a tudíž je mám nelegálně. A nemám problém jak s aktualizací SW tak opravama map
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Od těch oprav, map share, nečekej žádný zázraky - to ti řikám rovnou
No, já teda nevím v jakým způsobem se ty aktualizace zpracovávají (text, binárně), ale když vidím, jejich velikost, tak to asi fakt žádnej zázrak nebude.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No venku to jakž takž funguje, sem tam se změní křižovatka v kruháč, sem tam nějaká jednosměrka, křižovatka atd. U nás jsem nic ale nezaznamenal. Tak nevím.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Americkej psal:taky se občas najdu, že jedu 100m "vedle cesty" a tak podobně ...
tak tohle jsem zažil s tím nejlevnějším TT na Slovensku
a to jsem jel po dálnic /byla asi rychle postavena/
GPS jsem dostal od dodavatele k vánocům
prostě "Danajský dar" jak sviňa
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Americkej psal:taky se občas najdu, že jedu 100m "vedle cesty" a tak podobně ...
A proto máš zaznamenat tu chybu v přístroji a následně jim to odeslat. Pak si to přes Map Share budem moct opravit.
jenomže v tom je potíž, že jsem děsně línej...tak holt čekám, až to opraví někdo agilnější a já to pak sosnu...jinak občas si Éliška plete ruce, všim sis? prej "za 200m odbočte doleva" a vona pravá jak sviň holt ženská, no
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Kelly01 psal:Zdenda
Jestli máš sedmičkový mapy upravený MapShare tak je vrzni na FTP
Jsem línej. Ne vážně, snad se k tomu dostanu a dám ti to tam, ale zatim fakt sotva stíhám je nakouknout.
Stránky: 1