Nejsi přihlášen
Banditservisák - Náchod a okolí
Nevíte o nějakým borci, co se hrabe v banditech(s nějakou vyšší úspěšností)? Potřeboval bych někoho z východních čech. Nejlíp Broumov, Náchod a okolí. Chtěl bych, aby se mně mrknul na svíčky (viz téma http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=6436 ).
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Re: Banditservisák - Náchod a okolí
Filous psal:...a co na nich chceš vokukovat??? ...černý/bohatý, bílý/chudý, cihlový/akorát
Normálka. Chci aby si na to nekdo sednul, nebo proste jen poslechl a rekl: "je to diky pretryskovani, lepsi to nebude" nebo "tady povolime dva sroubky na karbcich a je to cajk" ... minulej rok jsem to mel na serizeni a tam me chlapek rikal, ze je mozny ze budou svicky cernat, vubec kdyz to nebudu dost tocit...ale to ze jsou cerny jen dve je jiste duvod k tomu, je dohnat do stavu tech dvou dobrejch ... tudiz potrebuju vedet o nekom fundovanym na okoli
Gumish psal:Znám tu akorát p.Serbouska z České Skalice. Ten se mně zdál celkem OK, ale rád bych zkusil aby se na to mrknul ještě někdo jiný.
Serbouska znám taky ale z Provodova a jezdí s trachtorem f džejzetdý jesi to má jako bokofku tak ně poserhafnuJaroměř Uhlíř je exot k němu tak možná s endurem páč ten vocas kouká jak koho vorvatjezdím do solnicemajitel f poho páč se do toho nesere ale jeho mekánik je zupeakurát když to pak zkouší tak je lepčí u toho nebejt páč rát po zadním a na kurwíííale měnit nebudu
Jebat motorky :-)
2PALOUS: Tenhle Serbousek je přesně z Velkého Třebešova a když jsem u něj byl, tak namísto traktorů měl na zahradě a v garáži tak na 20 motorek.Jako nemůžu proti němu říct křivýho slova Mohl bys mně poslat pls číslo na toho týpka ze Solnice?
Ve Velkým Třebešově je moto Holubec je to spíš leštič radič a tahač motorek,Slyšel jsem chválu na moto Petr v Hořicích v Podkrk,má i stránky má nějaký zařízení na seřízení motoru dle hodnot výfukovejch plynů mrkni na to a potom ve Střítěži ten taky dělá servis.
Americkej psal:tak si řikám, že ti brzo ten rasistickej příspěvek smázne dozorčí
...jáááág rasistickej??? ...dyg sem to napsal dobře, dyby sis fšim...černý/bohatý ...tagže enem konstatuju, že se maj dobře a nic jim nechybí a vo to nám lidumilum přeci de, né? ...to máš tajdle příspjeveček, támle dáfka............
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jáááág rasistickej??? ...dyg sem to napsal dobře, dyby sis fšim...černý/bohatý ...tagže enem konstatuju, že se maj dobře a nic jim nechybí a vo to nám lidumilum přeci de, né? ...to máš tajdle příspjeveček, támle dáfka............
Pozor na pozitivní diskriminaci.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2008 12:40:18 Offline |
Americkej psal:šišmárjá, von toho nenechá, teď si zas pohrává s dávkou...ještě dopsat ráži...
7,62x29 stačí,ale může bejt i x56
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2008 20:07:35 Offline |
Michal Dk psal:K.a.s.y.m. psal:Americkej psal:šišmárjá, von toho nenechá, teď si zas pohrává s dávkou...ještě dopsat ráži...
7,62x29 stačí,ale může bejt i x56
x 56= 300 Win Magnum jo ta píše.
já vím
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Gumish psal:2PALOUS: Tenhle Serbousek je přesně z Velkého Třebešova a když jsem u něj byl, tak namísto traktorů měl na zahradě a v garáži tak na 20 motorek.Jako nemůžu proti němu říct křivýho slova Mohl bys mně poslat pls číslo na toho týpka ze Solnice?
602191619 http://www.firmy.cz/detail/665601-radek … lnice.html
Jebat motorky :-)
Stránky: 1