Nejsi přihlášen
Re: Maximalní rychlost
John psal:To zkus a uvidíš Mě to dalo 255 ale už na to
ty vole jak to asi může zkusit když ste mu tady ani neporadili jak to má nastartovat ( http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5608 ) logika ne
Lihy psal:John psal:To zkus a uvidíš Mě to dalo 255 ale už na to
ty vole jak to asi může zkusit když ste mu tady ani neporadili jak to má nastartovat ( http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5608 ) logika ne
No josem to ale
bobin psal:Chci se zeptat kolik je maximalní rychlost u B1200n pri original vykonu 72kw.Výrobce udává 225 km/h.
v tp je udáno 230km/h, ale podle zkušeností jiných to jde až na 260km/h. Já jsem dal zatim 210 a bez problemu by sla jeste dal. Sice mam eSko ale to na tom asi stejne nic nemeni..
Bandit 4EVER!!!
změna je život... měním čtyři za dva
maňas psal:při 250,bych se strachy po,takže ať si to jede kolik chce,zkoušet to nebudu
Je to o zvyku. Stačí se pořádně nažrat abys měl sílu se tam udržet. To Ty myslím splňuješ, tak se neboj Mikuláše v létě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
B12S rv 04: 265 km/h (těch 5 + nad 260 je samo odhad). Zkrátka přetočenej tachometr. Zkoušeno 2x na rovině bez větru se stejným výsledkem.
Mám ale laďák + Dyno jet sada.
V sériovým stavu to jelo tak +-255.
Všechny hodnoty dle tacho, reál bude tak o 15-20 dole.
VikecB12 psal:No právě že kdejaká vostrá 6 nám natrhne prdel,ale mě to neva,jemu to zase při té rychlosti nevydává tak krásnej zvouček.
Opatreni si toho zvoucku ho bude stat par stovek.A kolik Tebe aby ses mu s bandaskou vykonove vyrovnal???
...che palle !!!
yello psal:VikecB12 psal:No právě že kdejaká vostrá 6 nám natrhne prdel,ale mě to neva,jemu to zase při té rychlosti nevydává tak krásnej zvouček.
Opatreni si toho zvoucku ho bude stat par stovek.A kolik Tebe aby ses mu s bandaskou vykonove vyrovnal???
No když vokolo projede nějakej litrovej bajk a za ním nějaká šestka,voba votevřený laufy,tak ten zvuk je prostě jinej. A von se na hodnotu krouťáku B12 nedostane ani kdyby si prst v prdeli zlomil
Ale je to jedno,každá mašina má něco do sebe
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
MiraGT psal:tak přátelé..změřen jsem byl na dálnici poldama 255km v hod.což mě potěšilo že tak maže a ještě větší překvápko když jsem tedy poldum zastavil a viděl jsem kámoše..ta úleva
Takže jako čin, který by nasranej státní zastupitel mohl klasifikovat jako obecné ohrožení (asi přehánim), byl vyřešen domluvou?
Neber to jako útok proti tobě. Ale dotaz na Polici ČR.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ja dal na 650 K8 220
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
PALOUS psal:mr.BSE psal:Ja sem zase dneska cetl, ze se ZZ-top oholili
No co já zas viděl f telce neska klíště f
minule na jahodě, teď v
ty se na tydle věci snad soustředíš
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kelly01 psal:na starým modelu to není s otevřeným laufem problém,ručička se zarazí pár mm za 260
Ovšem u nového (2001 vejš) je to utopie
Starej model (98) mi ukazal 260, na novim (05) jezdim třetí sezonu a ještě jsem maximálku nezkoušel, ale dle odhadu ukáže tak 245.
Dost možná je to dáno ale zpřesněním tachometru (i když pořaád ukazuje blbosti) neb u starýho je analog a u nový je elektronickej. Mam pocit že na starý rychlost oproti otáčkám lezla nahoru rychlejc... muselo by se to prubnout. Mám pocit že elektronicky omezenej výkon je jen u 2 a 3 kvaltu viz.místní odborníci...
Jak sem si teď pročítal todle vlákno, tak sem překvapenej kolik lidí ani nezkusí kolik to jede
Ty vogo si začínám připadat divnej, já to zkoušim...zkoušel pravidelně jestli se to nelepší nebo naopak nehorší nebo jestli nenastala správná konstalace hvězd a nedostanu 5ku do červenýho
Narvi do toho mušli s 99 oktanama, sežeň si plexi, najdi fakt dlouhou cestu, nejlíp z kopce, pokud možno s větry v zádech a poletí to i přes 260.
Eslis ale chtěl raketu, měls jít do Hayabusi, ninji, R1 atd.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 07:57:13 Offline |
Ondráš psal:Brejn psal:Ja jsem to palil na B6 140km/h a to bylo moje maximum, pac jsem myslel, ze me helma prodeje hlavou, jakej to byl tlak na palici.
Musíš se pořádně nažrat.
Jestli von by si radsi nemel jeste pridat a radsi tejden nesrat
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 08:10:20 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Jestli von by si radsi nemel jeste pridat a radsi tejden nesrat
Tak to by byl fajnšmekr.
Ty vole, dyt ja jsme mel maximalku 140 na tom stroji v autoskole.
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 08:54:49 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Ty vole, dyt ja jsme mel maximalku 140 na tom stroji v autoskole.
Vždyť je jedno kolik jedeš... Hlavně, že si spokojený.
Ted jako budoucimu tatikovi, mi staci docela i 40Km. Neda se nekde koupit helma ve tvaru klobouku?
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 09:12:55 Offline |
dá se koupit klobouk ve tvaru helmy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 12:23:41 Offline |
K.a.s.y.m. psal:dá se koupit klobouk ve tvaru helmy
A bude mi ten klobouk hazet hlavou kdyz pojedu tech 50Km ??
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 12:30:05 Offline |
Když si tam dáš hoooodně velkej kšilt tak jo :)
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 12:35:47 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Když si tam dáš hoooodně velkej kšilt tak jo :)
Ja bych to videl spis na burinku.
Jo a ta plastova svine na svetle co drzi zarovku je vyresena tavnou pistoli a uz to drzi jak ma.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 13:14:43 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:Když si tam dáš hoooodně velkej kšilt tak jo :)
Ja bych to videl spis na burinku.
Jo a ta plastova svine na svetle co drzi zarovku je vyresena tavnou pistoli a uz to drzi jak ma.
no vidíš to jak jsi šikovnej nejsem holt vševědoucí
Stránky: 1