Nejsi přihlášen
Předělání budíků
Chci se zeptat mám bandita 600S r.v. 2001 a dost my vadí že zde není žádný ukazatel paliva atd. všiml jsem si že dovější respektive od roku 03 mají v otáčkoměru nějáký palubní počítač a moje otázka tedy zní bylo by těžke to předělat respektive dodělat?
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 12:24:47 Offline |
Re: Předělání budíků
tam je jen palivoměr...pár čárek který ubejvají jak ti mizí benzín z nádrže.asi by jsi musel dát jak budíky tak nádrž z mladšího roku
na B6S r.v. 2000 to taky nemám a pokud si nezapomenu na benzíně přepnout z rezervy zpět na full tak není problém.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 12:25:55 Offline |
RaduzR psal:Chci se zeptat mám bandita 600S r.v. 2001 a dost my vadí že zde není žádný ukazatel paliva atd. všiml jsem si že dovější respektive od roku 03 mají v otáčkoměru nějáký palubní počítač a moje otázka tedy zní bylo by těžke to předělat respektive dodělat?
Jinej budik, a plovak do nadrze. Uz se to tu myslim resilo. Zkus hledat. Vis kolik najdes na nadrz ??? Vis v kolika jsi prepnul na rezervu ?? Vis kolik najedes na rezervu ?? Tak bych se na to predelavani vysral a jezdil bych.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 12:26:54 Offline |
Jo a co to mas s tim koncem vyfuku? Nejak divne zabarvenej ??
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 12:31:37 Offline |
nicola.foxx psal:Jo a co to mas s tim koncem vyfuku? Nejak divne zabarvenej ??
vypálenou vatu
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 12:33:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Jo a co to mas s tim koncem vyfuku? Nejak divne zabarvenej ??
vypálenou vatu
Dat seriak dolu a sup tam s ladakem.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 13:12:33 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Jo a co to mas s tim koncem vyfuku? Nejak divne zabarvenej ??
vypálenou vatu
...u sériového výfuku vata ...mrkev a v zimě...to sem eště neslyše
ne? to jsi slyšel málo ten vejfuk je jakoby dvoupláštovej pokud si dobře pamatuju a mezi těma pláštěma je vata a ta se může taky vypálit
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
vypálenou vatu...u sériového výfuku vata ...mrkev a v zimě...to sem eště neslyše
ne? to jsi slyšel málo ten vejfuk je jakoby dvoupláštovej pokud si dobře pamatuju a mezi těma pláštěma je vata a ta se může taky vypálit
...přiznam se, že sem sérijovej bandaskovej lauf nigdy nekuchal, tagže nevim, esi tam vopravdu něco je, ale pokud by byla možnost, že se tam něco vypálí, logicky bych řek, že by na to výropce myslel a udělal ten lauf rozebiratelnej, coš nejni, tagže pokuť tam vopravdu ta vata je, tag by měla bejt "doživotní"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 13:53:26 Offline |
já jsem rozbranou seriovku viděl ,ale z horneta a tam byla vata jen mezi těma pláštěma(stejně jak na autě)ale to ,že je jen tady tak se nevylučuje její vypálení a následnýho zabarvní do tmava...ať už v důsledku španýho zpracování z fabriky nebo nějakou následnou opravou nebo úpravou...viz vejfuk Progeara..ten ho má taky vyhřátej.
Nebo se pletu?
nicola.foxx (Člen) 22.08.2008 15:23:49 Offline |
K.a.s.y.m. psal:já jsem rozbranou seriovku viděl ,ale z horneta a tam byla vata jen mezi těma pláštěma(stejně jak na autě)ale to ,že je jen tady tak se nevylučuje její vypálení a následnýho zabarvní do tmava...ať už v důsledku španýho zpracování z fabriky nebo nějakou následnou opravou nebo úpravou...viz vejfuk Progeara..ten ho má taky vyhřátej.
Nebo se pletu?
Nepletes. Progear to ma od predchoziho manika u konce provrtany a krasne nazlatly.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 15:39:25 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:já jsem rozbranou seriovku viděl ,ale z horneta a tam byla vata jen mezi těma pláštěma(stejně jak na autě)ale to ,že je jen tady tak se nevylučuje její vypálení a následnýho zabarvní do tmava...ať už v důsledku španýho zpracování z fabriky nebo nějakou následnou opravou nebo úpravou...viz vejfuk Progeara..ten ho má taky vyhřátej.
Nebo se pletu?Nepletes. Progear to ma od predchoziho manika u konce provrtany a krasne nazlatly.
jestli krásně nevim,ale děr tam má dost
Stránky: 1