Nejsi přihlášen
|
franki_expres (Člen) 22.08.2008 13:15:17 Offline |
ukazatel zarazene rychlosti
bandita mam chvili a plavu v rychlostech - pouzivate nekdo nejakou pridavnou signalizaci? (1 a 6 jsou jasne) - to pro blbe poznamky
Nestastniku, mas co jsi chtel!
|
K.a.s.y.m. (Člen) 22.08.2008 13:18:09 Offline |
Re: ukazatel zarazene rychlosti
tobě by tam měl fungovat Engear.
Jinak pohledej ve starších diskuzích.Třeba tady.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5731
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mour psal:...k čemu je tahle informace (jaký kvalt) při jízdě na motocyklu důležtá ?
...při normálnim ježdění to ani nepotřebuju, ofšem třeba na vokruhu bych to bral fšema deseti, páč tam f tom vopčas plavu
...stres, fofr, adrenalin, do toho brzdy, nájezd, stopa![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mě teda ukazatel rychlosti vynovuje, ,, protože když jedu palbu, tj. kvalt plnej, kvalt plnej, tak nemám čas počítat jestli už jsem na konci nebo né, a dávat tam kvalt kterej už tam není, je na prd, protože strácím čas. Zdenek.![]()
![]()
Americkej psal:To řazení nahoru, když jsem na konci mi nevadilo...jen si člověk připadá hloupě.Ale blbě si podřadit je o držku, hlavně dole.
...to je vono, dycky dyš se seknu a pošlu to vo kvalt níš neš potřebuju, tag můžu prdelí štípat drát![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Taky o nějakym indikátoru teď přemýšlím, myslim že zjistit mrknutím oka na přístrojovku co tam mám za kvalt, třebaže v normálnim provozu, je šikovná věc. http://www.suzamoto.cz/cs/shop/80-ukaza … -rychlosti ![]()
ukazatel je super věc kdo nemá nevěří
a kdo je proti tomu je vocas páč jak na B6 tak na B12 sem furt kvedlal haxnou jak kokot co tam vlastně mám.Jednu nevýhodu to ale má a to,že to nemá příposlech páč při vostřejší jízdě nemám čas kolikrát sledovat co se děje kolem mě natož čumět jakej tam mám kvalt![]()
Jebat motorky :-)
Zdenek psal:Mě teda ukazatel rychlosti vynovuje, ,, protože když jedu palbu, tj. kvalt plnej, kvalt plnej, tak nemám čas počítat jestli už jsem na konci nebo né, a dávat tam kvalt kterej už tam není, je na prd, protože strácím čas. Zdenek.
... a už jels "palbu" - kvalt, plnej, kvalt, plnej ...? Co na to říkáš ![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
To víš že ne Pavle, můžu jen do 5tis. toček, zatím mám 850kiláků, ale výkon to má teda slušnej, teď 4tej den ležím s horečkou, snad poprvé jsem marod. Kdyby jsi mohl napiš mě označení voleje co tam dáváš. Zdravím Zdenek.![]()
![]()
Zdenek psal:To víš že ne Pavle, můžu jen do 5tis. toček, zatím mám 850kiláků, ale výkon to má teda slušnej, teď 4tej den ležím s horečkou, snad poprvé jsem marod. Kdyby jsi mohl napiš mě označení voleje co tam dáváš. Zdravím Zdenek.
Asi to bude pro Slugiho ale já teť dovařil a dával sem slunečnicovej![]()
![]()
Jebat motorky :-)
Zdenek psal:To víš že ne Pavle, můžu jen do 5tis. toček, zatím mám 850kiláků, ale výkon to má teda slušnej, teď 4tej den ležím s horečkou, snad poprvé jsem marod. Kdyby jsi mohl napiš mě označení voleje co tam dáváš. Zdravím Zdenek.
... jak říkáš, "slušnej výkon" ![]()
... dávám tam tohle
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
PALOUS psal:Zdenek psal:To víš že ne Pavle, můžu jen do 5tis. toček, zatím mám 850kiláků, ale výkon to má teda slušnej, teď 4tej den ležím s horečkou, snad poprvé jsem marod. Kdyby jsi mohl napiš mě označení voleje co tam dáváš. Zdravím Zdenek.
Asi to bude pro Slugiho ale já teť dovařil a dával sem slunečnicovej
děláš hranolky?![]()
![]()
![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
osiris psal:...už se mi to nechce všechno vomílat, ale čím dál víc lidí zjišťuje že je to fajn
No jasan! Když jsem mladý vez domů géesero, tak sem si na něj zvyk okamžitě a na Bandasce pak chyběl... A ten teploměr vody taky nebyl k zahození. Když už tam musím mít vodu, tak mi kontrolka přijde nějak málo![]()
.... vono to ňák dopadne ....
Stránky: 1