Nejsi přihlášen
nez se zahreje
Divny problem - po nastartovani a ohrati na sytic jedu asi tak po 1km se to zacne kuckat pridusovat motor, jako kdyz dochazi benzin. Mam kn filtr zvedle jehly motor normalne tahne a jede dobre. Cim to kuckani muze byt??
Je podezreni na rez ci nekde neco pricpaneho na nejakem sitku v poradku?
B12 neni uz je autobus :)
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2008 10:15:56 Offline |
Re: nez se zahreje
Peka psal:Divny problem - po nastartovani a ohrati na sytic jedu asi tak po 1km se to zacne kuckat pridusovat motor, jako kdyz dochazi benzin. Mam kn filtr zvedle jehly motor normalne tahne a jede dobre. Cim to kuckani muze byt??
Je podezreni na rez ci nekde neco pricpaneho na nejakem sitku v poradku?
Kdy jsi filtr čistil naposled?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
svicky jsou nove asi 800km jsou ciste bile. Filtr taktez okolo tech 800 km kdyz jsem to tam vse daval a jezdil problem nebyl zaclo to delat az ted od cervna tj asi po 400km.
to odkalovani me uz taky napadlo, proste je vypustit a kouknout, jezdim brzo rano, za deste i, by tam mohla byt voda
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2008 10:40:58 Offline |
Peka psal:svicky jsou nove asi 800km jsou ciste bile. Filtr taktez okolo tech 800 km kdyz jsem to tam vse daval a jezdil problem nebyl zaclo to delat az ted od cervna tj asi po 400km.
to odkalovani me uz taky napadlo, proste je vypustit a kouknout, jezdim brzo rano, za deste i, by tam mohla byt voda
tak asi myslel spíš vodu kterou tak jako tak natankuješ s benzínem...stačí odkalit a do nádrže nalít trochu technického lihu...měla by stačit deci.Ještě by to teoreticky mohli dělat podtlaky,ale to se mi moc nezdá.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak jsem o vikendu rozdelal kohoutek od benzinu - rez.
Pak jsem rozdelal karbce - komory - praskovy rez.
Vycistil profoukal. Prvni jizda nic zadne kuckani, proste klid.
takze budu cekat kdy se mi zas zaserou karbce, a sezenu si filtr pridavny do hadice privodni.
Stránky: 1