Nejsi přihlášen
odsávačka brzdovky
Tak jsem o víkendu měnil brzdovku v doma v autech, v zimě v mašině a tak jsem si řekl že už si na to koupim nějakej nástroj (mám radši práci s nářadím..) Myslel jsem si vždycky, že brzdovku mění v servisech "od spodu", jako že dolu něco připojí co tlačí brzdovku dovnitř a nahoře odsávají.. Teď jsem ale koukal že ty ruční přístroje co se prodávají se jmenují odsávačky. Jaký je tedy rozdíl mezi tou odsávačkou a tím když mi někdo šlape na pedál - tedy kromě toho že to teoreticky můžu dělat sám?
U louise to nestojí majlant, ale jde mi o to jestli to vlastně nějakou práci ušetří?
Re: odsávačka brzdovky
často ne, dvě auta + motorka + občas někomu pomůžu.... Zase ti takovej bazmekt zůstane... za deset let to máš cca 20x. Prostě si rád kupuju nářadí které k daným činostem patří, vím že to jde i bez toho, dělám to tak dodnes a jestli je to na pytel, tak to budu tak dělat i dál
Banditatom (Člen) 27.08.2008 19:55:24 Offline |
pumpuj pumpuj pumpuj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Miras psal:často ne, dvě auta + motorka + občas někomu pomůžu.... Zase ti takovej bazmekt zůstane... za deset let to máš cca 20x. Prostě si rád kupuju nářadí které k daným činostem patří, vím že to jde i bez toho, dělám to tak dodnes a jestli je to na pytel, tak to budu tak dělat i dál
vybavená dílna se zase hodí, to jo
hans psal:Miras psal:často ne, dvě auta + motorka + občas někomu pomůžu.... Zase ti takovej bazmekt zůstane... za deset let to máš cca 20x. Prostě si rád kupuju nářadí které k daným činostem patří, vím že to jde i bez toho, dělám to tak dodnes a jestli je to na pytel, tak to budu tak dělat i dál
vybavená dílna se zase hodí, to jo
presne
ovsem u nas jak se to chvilku nepouziva, uz to nikdo nenajde
PETR MEDVED B 12 (Člen) 01.09.2008 21:32:13 Offline |
Ta odsavacka se jmenuje VACULA,ale neni nad klasicke naslapani a dolivat
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
Ja som si to kúpil a je to podľa mňa perfektná vec.
Na motorke som si vymenil kvapalinu za 20 minút, minie sa pomerne málo
brzdovej kvapaliny a nikde mi nekvapla brzdová kvapalina. Čistá a rýchla robota.
Kúpil som si túto:
http://www.louis.de/?media=beilegerpdf& … r=10003475
Freenick psal:Ja som si to kúpil a je to podľa mňa perfektná vec.
Na motorke som si vymenil kvapalinu za 20 minút, minie sa pomerne málo
brzdovej kvapaliny a nikde mi nekvapla brzdová kvapalina. Čistá a rýchla robota.
Kúpil som si túto:
http://www.louis.de/?media=beilegerpdf& … r=10003475
To jsem si myslel. Jde mi právě o to aby to byla "čistá" a jednodušší práce. Na tenhle model jsem právě koukal...
Stránky: 1