Nejsi přihlášen
První výlet s GSR
Tak jsme včera konečně po dvou měsících, co stálo zánovní GSR v obýváku a čekalo, až si jeho nová panička dodělá papíry, vyrazili s mladou na první vyjížďku. A jelikož jsme cestou (kolem Dvora Králové) potkali celkem tři Bandasky, chtěl bych se jim tímto omluvit za naši rychlost, kterou jsme se řítili (35 - 85) a taky za to, že Péťa nezdravila. Měla toho plný ruce, chudák.
.... vono to ňák dopadne ....
Re: První výlet s GSR
Góťa psal:Tak jsme včera konečně po dvou měsících, co stálo zánovní GSR v obýváku a čekalo, až si jeho nová panička dodělá papíry, vyrazili s mladou na první vyjížďku. A jelikož jsme cestou (kolem Dvora Králové) potkali celkem tři Bandasky, chtěl bych se jim tímto omluvit za naši rychlost, kterou jsme se řítili (35 - 85) a taky za to, že Péťa nezdravila. Měla toho plný ruce, chudák.
a to je důvod to oslavit
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
No, jelikož dojela celá, tak to teda jo Ikdyž podle začátku jsem o tom pochyboval. Byla z toho tak vyklepaná, že tam před prvním rozjezdem vrazila jedničku bez spojky a divila se, že to zdechlo Držela přece páčku... Aha, to byla brzda... Ale pak už dobrý
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2008 15:55:33 Offline |
Kukii psal:To přijde s dalšíma kilometrama hlavně že ste dojeli
vlastní zkušenost je nejlepší viď
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petr J. psal:no moje žena udělala papíry předevčírem.....ale na silnici ji nepustím, tam nemají za řídítky co dělat...maximálně při přejezdu z jedné trati na druhou....
Myslíš při přejezdu železniční trati??
PURE NAKED BIKE!
Marián psal:no tak to sem vas asi predjizdel...
A jó Sem tukan, v Hořicích sem Tě dřív párkrát viděl, když jsi to měl nový a nedošlo mi, že to budeš ty... Na začátku lesa za Dehtovem... Já ji hned předjel a dal si taky ty zatáčky. Dvakrát. A pak jsem ji zase dojel a drtil to dál pade...
chudak bandit,jezdit pade,to se mu asi moc nelibito bys ten teplomer opravdu potreboval
ty dehtovsky zatacky vofafrne,pac proste klouzou,hlavne zvrchu,je tam proste blbej asfalt a navic bordel ze stromu.
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:chudak bandit,jezdit pade,to se mu asi moc nelibito bys ten teplomer opravdu potreboval
ty dehtovsky zatacky vofafrne,pac proste klouzou,hlavne zvrchu,je tam proste blbej asfalt a navic bordel ze stromu.
Včera už jsme přidali na 85 a na dlouhý rovině i kilo No, zatím mě to tam taky neklouzlo
K.a.s.y.m. (Člen) 29.08.2008 08:58:01 Offline |
Góťa psal:Marián psal:chudak bandit,jezdit pade,to se mu asi moc nelibito bys ten teplomer opravdu potreboval
ty dehtovsky zatacky vofafrne,pac proste klouzou,hlavne zvrchu,je tam proste blbej asfalt a navic bordel ze stromu.Včera už jsme přidali na 85 a na dlouhý rovině i kilo No, zatím mě to tam taky neklouzlo
pokud se takhle rozjiždí tak na konci září bude cestovní rychlost 120 v pohodě...Kukii taky takhle začinala.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kdepak, včera jsme to vzali po vedlejších silnicích, třeba Dvůr - Hostinné a okolí a bylo to zase 50 - 70 Za 2,5 hodiny 97 km. Málem sem na tom usnul. Ale jo, radši pomalu a jistě, než aby to někde neukočírovala....
Stránky: 1