Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » dc.sosej

roman.v (Člen)
04.09.2008 15:08:53

dc.sosej

Zdravím, neporadil by někdo, jak to správně nastavit?Nějak mi to pořád nejde. Díkygood

Don´t worry, be Bandit!
nicola.foxx (Člen)
04.09.2008 15:40:14

Re: dc.sosej

roman.v psal:

Zdravím, neporadil by někdo, jak to správně nastavit?Nějak mi to pořád nejde. Díkygood

Ja bejt tebou tak bych do tech P2P siti moc nelezl. Kdyz nenabizis, tak nestahujes. Kdyz nabizis tak sice stahujes, ale porusujes zakon a BSA ted hlida porty P2P siti a jsou nejaky nasrany, takze jdou i po obycejnejch lidech. Kdyz budes sosat z rapidshare.de a podobnejch tak je to v pohode. Zkus trebas katz.cd a nebo to warforum.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen)
04.09.2008 15:47:46

roman.v psal:

Filousbigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser (Administrator)
04.09.2008 15:53:21

tak ja mam treba normalne nastaveny DC - sdilim ale jen jeden velkej soubor,kterej mam rozmnozenej asi 15x pod ruznym jmenem,takze jako sdilim,ale nikdo ode me netaha.No a pak na sosej jen kliknes na ten odkaz a automaticky se ti presune do download que v dc a stahuje se ... nikde jsem nic jinyho nenastavovalidontknow

toz tak

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš (Člen)
04.09.2008 16:02:39

Otázka je, jestli má vůbec povolený ty P2P sítě od poskytovatele.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE (Člen)
04.09.2008 16:28:22

jde o to, jestli je pasiv/aktiv.
Kontaktuj poskytovatele a optej se, eventuelne si nech otevrit porty.

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
04.09.2008 16:35:12

Váš kmen nemluvit mím jazykemsmile2bigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
qwerty (Člen)
04.09.2008 16:38:05

nicola.foxx psal:
roman.v psal:

Ja bejt tebou tak bych do tech P2P siti moc nelezl. Kdyz nenabizis, tak nestahujes. Kdyz nabizis tak sice stahujes, ale porusujes zakon a BSA ted hlida porty P2P siti a jsou nejaky nasrany, takze jdou i po obycejnejch lidech. Kdyz budes sosat z rapidshare.de a podobnejch tak je to v pohode. Zkus trebas katz.cd a nebo to warforum.

blbost  , stahuju a budu stahovatfuck ........ a nemaji sanci montiorovat to pokud je server v zahranici jako ze vetsinou je goodsmokin

WD club member.
roman.v (Člen)
04.09.2008 16:38:33

VikecB12 psal:

Váš kmen nemluvit mím jazykemsmile2bigsmile

¨

Obávám se, ža ani můj kmen nepoužívá tenhle jazyk.bigsmile
Ale díky všemgood

Don´t worry, be Bandit!
Dado (Člen)
04.09.2008 20:14:53

Ondráš psal:

scoro jsem tam postrádal tvůj pověstnýpussysarkazmusbigsmile

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Ondráš (Člen)
05.09.2008 02:43:49

Dado psal:
Ondráš psal:

Měl jsem slabší chvilku...helpsmile2

2 querty: Jestli si myslíš, že nedokážou monitorovat kudy šel TCP (u UDP to jde huř) paket určený tobě, tak to si na omylu. Můžeš si myslet, že NAT tě ochrání, ale sám o sobě není samospasitelný.

Ovšem spíše chytají velké ryby, kde můžou mít nějaké pádné důkazy podpořené nějakýma logama. Příkladem budiž můj kolega z práce, který měl veřejnou IP adresu (to je vůlheadshake) a poseděl si 3 měsíce ve vazbě.
Dodnes nemá počítač zpět.

Tohle je na obsáhlou debatu. Závěr z toho je... Jste malé ryby, ale i malá ryba se občas chytne. Náhoda je blbec.help Je to každého věc, ani já nejsem svatý.smokin

beerbeerbeerbeerbeer... wine nebylo.smokin

qwerty (Člen)
05.09.2008 08:46:15

Ondráš psal:
Dado psal:
Ondráš psal:

2 querty: Jestli si myslíš, že nedokážou monitorovat kudy šel TCP (u UDP to jde huř) paket určený tobě, tak to si na omylu. Můžeš si myslet, že NAT tě ochrání, ale sám o sobě není samospasitelný.

Ovšem spíše chytají velké ryby, kde můžou mít nějaké pádné důkazy podpořené nějakýma logama. Příkladem budiž můj kolega z práce, který měl veřejnou IP adresu (to je vůlheadshake) a poseděl si 3 měsíce ve vazbě.

Tohle je na obsáhlou debatu. Závěr z toho je... Jste malé ryby, ale i malá ryba se občas chytne. Náhoda je blbec.help Je to každého věc, ani já nejsem svatý.smokin

ja mam tez verejnou IP bigsmile, ano ale byla by fakt haluz aby mne chytli ... myslim ze mych 15GB tydne neni moc bigsmile ze se najdou vetsi draci , oni jdou spise po tewch kteri pali a prodavaj to nebo kteri maj server na kterem sou tera tech dat good

WD club member.
nicola.foxx (Člen)
05.09.2008 09:47:16

qwerty psal:
Ondráš psal:
Dado psal:

ja mam tez verejnou IP bigsmile, ano ale byla by fakt haluz aby mne chytli ... myslim ze mych 15GB tydne neni moc bigsmile ze se najdou vetsi draci , oni jdou spise po tewch kteri pali a prodavaj to nebo kteri maj server na kterem sou tera tech dat good

Ja ti nevim. Smula je nejvetsi deFka na svete. Kamarad stahnul prvnich 30GB za tyden a dalsi tejden uz mu klepal ten pan splacatou cepici na vratka a dalsi pani zabavili vsechny nosice a komp. Tak ti nevim nevim. Ty P2P site jsou uz tedka k hovnu.idontknow

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš (Člen)
05.09.2008 12:25:34

Souhlasim s Nicolou, ale dělej jak myslíš. Alespoň se zbav té veřejné IP.

Myslím, že do takového stádia jako to bylo před nevím kolika lety na kolejích na Strahově, kde se sdílely terabajty, ale čerti nikdy nespí...

Aby ses nedivil až ti ukážou papír na kterém bude kdo si co od tebe bral...

Jen doufám, že to neděláš v práci...surprised

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS