Nejsi přihlášen
IGOL (oleje)
Znáte tuhle značku olejů? Prý to je Francouzký, něco jako Motul prej... Servisák mi to prodal do Bandasky a já si teď říkám, jestli sem na první výměnu neměl dát něco lepčího
Editoval osiris (25.08.2008 22:42:59)
.... vono to ňák dopadne ....
Re: IGOL (oleje)
Góťa psal:Znáte tuhle značku olejů? Prý to je Francouzký, něco jako Motul prej... Servisák mi to prodal do Bandasky a já si teď říkám, jestli sem na první výměnu neměl dát něco lepčího
Jestli ti to dal Špůra,tak se toho neboj....anebo mu to pak vomlať vo hlavu!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Góťa psal:Znáte tuhle značku olejů? Prý to je Francouzký, něco jako Motul prej... Servisák mi to prodal do Bandasky a já si teď říkám, jestli sem na první výměnu neměl dát něco lepčího
Jestli ti to dal Špůra,tak se toho neboj....anebo mu to pak vomlať vo hlavu!
A tak vono to asi zlý nebude, ale že sem o tom nikdy neslyšel...
.... vono to ňák dopadne ....
K.a.s.y.m. (Člen) 26.08.2008 13:59:01 Offline |
Hmmm a co Q8 zkoušel někdo?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdar, našel jsem výborný obchůdek s oleji www.superoleje.cz výborný přístup, oleje z německa za fakt nejlepší ceny. Pokud něco nemají v nabídce, stačí zavolat a oni to seženou. Vřele doporučuji
...když nevrčí, nejsem ve svý kůži...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.09.2008 12:04:06 Offline |
PALOUS psal:K.a.s.y.m. psal:Hmmm a co Q8 zkoušel někdo?
Chemici z Jiberce na tom f kuwajtu ulítly
Nechápu... asi málo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ing.Tonda psal:Zdar, našel jsem výborný obchůdek s oleji www.superoleje.cz výborný přístup, oleje z německa za fakt nejlepší ceny. Pokud něco nemají v nabídce, stačí zavolat a oni to seženou. Vřele doporučuji
Za fakt nejlepší ceny? Ty ho provozuješ viď?
Miras psal:Ing.Tonda psal:Zdar, našel jsem výborný obchůdek s oleji www.superoleje.cz výborný přístup, oleje z německa za fakt nejlepší ceny. Pokud něco nemají v nabídce, stačí zavolat a oni to seženou. Vřele doporučuji
Když seš bohatej tak ti vyšší cena nevadí hlavně že ti ho v čas dodaj protože za tuhle cenu musej mít pořád plnej regál
Michal Dk psal:Miras psal:Ing.Tonda psal:Zdar, našel jsem výborný obchůdek s oleji www.superoleje.cz výborný přístup, oleje z německa za fakt nejlepší ceny. Pokud něco nemají v nabídce, stačí zavolat a oni to seženou. Vřele doporučuji
Když seš bohatej tak ti vyšší cena nevadí hlavně že ti ho v čas dodaj protože za tuhle cenu musej mít pořád plnej regál
Přesně
Stránky: 1