Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 09.02.2007 11:17:43 Offline |
Re: Jedu v tom sVymi
fotku sem, jinak samo gratulace
doba je temná...
jo fotku hodim hned jak se k tomu tady v praci dostanu mam tu nejaky papirovani.jinak stranky stary cca 3 roky az bude cas udelam novydiky vsem a doufam ze moto bude dobre slouzit. je to 97 , 40000 najeto ne puvodni stav ale neva je pekna takze spoko.btw sry za tu chbyu v nadpisu jeste sem si na tu klaviaturu u notasu nezvyk
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Máš to dobrý! Dal si na moji radu a nekupoval stříbrnou B12, takže po tobě ti důchodci nebudou házet hole jako po mě, když jsem se tam proháněl
Někdy se stav... Nebo se stavím já... Ale po předchozích zkušenostech s důchodci (voni se nezdaj ale motorky si pamatujou náramě dobře)...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
heh no abych pravdu rek mam nejaky vyrustek na cesce coz zni dost fuj a ten vyrustek mi jednou za cas cca rok unavi a zhmozdi vazi v koleni.vzhledem k tomuto problemu ktery se leci cca 3 - 6 mesicu bez vetsi zateze a rehabilitace a vzhledem k tomu ze bejvam dlouho v praci takze B6N bude vyuzivana predevsim o vikendu se na fotbal vyseru asi nebo budu jen jako zalaoha.sice skoda zahodit post brankarske jednicky alenebude cas.jinak co takhle koukam na fotky s tech dvou svateb tak koukam ze mate vetsinou kalhoty se sliderama to je tak brousite? ja rek doma mame ze si koupim tyhle boty se slideramam abych moh brousit a mama malem omdlela. njn zdravotni sestra z ara.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:heh no abych pravdu rek mam nejaky vyrustek na cesce coz zni dost fuj a ten vyrustek mi jednou za cas cca rok unavi a zhmozdi vazi v koleni.vzhledem k tomuto problemu ktery se leci cca 3 - 6 mesicu bez vetsi zateze a rehabilitace a vzhledem k tomu ze bejvam dlouho v praci takze B6N bude vyuzivana predevsim o vikendu se na fotbal vyseru asi nebo budu jen jako zalaoha.sice skoda zahodit post brankarske jednicky alenebude cas.jinak co takhle koukam na fotky s tech dvou svateb tak koukam ze mate vetsinou kalhoty se sliderama to je tak brousite? ja rek doma mame ze si koupim tyhle boty se slideramam abych moh brousit a mama malem omdlela. njn zdravotni sestra z ara.
Řekni jí, že až se vyflákáš, tak budou dobrý
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1