Nejsi přihlášen
propad v cca 7tis otáčkách
Ahoj, dneska jsem vyjel po práci na krátkou projížďku abych zahřál pneumatiky a nakrmil u nejbližší petrolky nádrž. Při výjezdu na první rovice jsem nasadil 1,2,3 a při cca 7tis se pole zvedlo celkem výrazně o další 2.5 tis otáček. Jenže v průběhu toho zátah vadne. Mám podezření na prokluz spojky ale na jinej rychlostní stupeň to nic takovýho nedělá...
Jezdi tak, jako kdybys byl neviditelný!
Re: propad v cca 7tis otáčkách
Filous psal:...máš f spojku...a že to na jinej kvalt nedělá??? ....neboj, vono se to zhorší
Mě to udělá taky...ale prvních pár km jedu maximálně do 5tis. Když přidám víc a je to studený, tak to taky proklouzne...jak se to zahřeje,tak už to neudělá.....
K.a.s.y.m. (Člen) 05.09.2008 08:41:51 Offline |
Honza-B6 psal:Filous psal:...máš f spojku...a že to na jinej kvalt nedělá??? ....neboj, vono se to zhorší
Mě to udělá taky...ale prvních pár km jedu maximálně do 5tis. Když přidám víc a je to studený, tak to taky proklouzne...jak se to zahřeje,tak už to neudělá.....
mám stejnou zkušenost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 05.09.2008 09:48:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Honza-B6 psal:Filous psal:...máš f spojku...a že to na jinej kvalt nedělá??? ....neboj, vono se to zhorší
mám stejnou zkušenost
Hmmm tak to se k vam pridavam do prokluzujiciho klubu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
PETR MEDVED B 12 (Člen) 07.09.2008 22:30:15 Offline |
Je to normalni jev nez se prohreje olej u B12 ,a to mam novou spojku ,je to proste zatah.Nez si to vychutnas,tak si dej par kilaku volneji.
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
Ty jo cos to koupil za motorku , vidim tedka ze toho mas na masine vic
PETR MEDVED B 12 psal:Je to normalni jev nez se prohreje olej u B12 ,a to mam novou spojku ,je to proste zatah.Nez si to vychutnas,tak si dej par kilaku volneji.
...nejni to normální ...dyš je fšechno f cajku, tag spojka nemůže a nesmí klouzat ani při studenym voleji...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1