Nejsi přihlášen
baterka
Zdravim všechny, jsem při dnešní projížďce nejenom skončil u silnice nasáklej jak houba ale hlavně jsem málem přišel o . V jednu chvíly mě motorka přestala ject, tak jsem jí dal ke straně na stojan. Po chvíliy začalo pod sedlem syčet jak z papiňáku a měl jsem co dělat abych tu bobtnající baterku vytahnul co nejrychlejš ven. Den před tim jsem jí měl na "chytrý" nabíječce od louise což si myslim, že je blbost to na to svádět. Asi prostě odešla do věčných lovišť, tak to provedla s opravdu nezaponutelně. Hned jak jsem si nechal dopravit pujčenou baterku, tak jsem po dojetí ke známýmu změřili watáž a pohybovala se přiměřeně cca okolo 14,5W. Tak nevim...
Jezdi tak, jako kdybys byl neviditelný!
Re: baterka
muzu rict ze kdyz me odesla baterka na B6, tak sem jim zkusil jako kazdej asi nabit jeste a pak ji flaknul do motorky zkusil otocit klickem a startovat, udelala ehm eehm a konec, baterku sem vytahl horkou a skroucenou, asi v ni uz nebylo neco v poradku mela 6 let, to se divim ze ten 6 rok prezila jeste.
aj ta krajta, měl jsem samozdřejmě na mysli napětí. Ale přizapnutejch světlech se to pohybovalo v rozmezí 14,5 až 14,7 V což neni snad zas taková odchylka. No zajímalo by mě jak dlouho tam ta baterka vydržela
Jezdi tak, jako kdybys byl neviditelný!
14,7 může být odchylka měřáku, jestli to drží takhle bez výkyvů, bude to v pohodě. Viděl bych to na baterku, s ní se může stát více věcí, např. proseklej článek - jakože zkratovanej - a při standardním dobíjecím napětí se sakra hodně zahřeje ....
Billy psal:muzu rict ze kdyz me odesla baterka na B6, tak sem jim zkusil jako kazdej asi nabit jeste a pak ji flaknul do motorky zkusil otocit klickem a startovat, udelala ehm eehm a konec, baterku sem vytahl horkou a skroucenou, asi v ni uz nebylo neco v poradku mela 6 let, to se divim ze ten 6 rok prezila jeste.
6 let ... to by sis jí měl dát zarámovat. motorkáři s... na nějaké dobíjení před zimou a tak takže si chodí pro baterku buď každý rok nebo dva !!!
Traktor patří na pole !!!
Bandit psal:Billy psal:muzu rict ze kdyz me odesla baterka na B6, tak sem jim zkusil jako kazdej asi nabit jeste a pak ji flaknul do motorky zkusil otocit klickem a startovat, udelala ehm eehm a konec, baterku sem vytahl horkou a skroucenou, asi v ni uz nebylo neco v poradku mela 6 let, to se divim ze ten 6 rok prezila jeste.
6 let ... to by sis jí měl dát zarámovat. motorkáři s... na nějaké dobíjení před zimou a tak takže si chodí pro baterku buď každý rok nebo dva !!!
tak to je v řiti,baterka je stará 5 a púl roku a projistotu ji nedobíjím a maká bez problémů
samozřejmě přitom klepu na dřevo v podobě hlavy,aby ji to letos neomrzelo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1