Nejsi přihlášen
Re: Co vobouváte ? (pneumatiky, gumy)
Měl jsem na zadku Continental road attack a pom 4 tis.km je tak na půlce života.
Předek byl Pirelli supercorsa a držela jak lepidlo,ovšem jen 3tis-km(za 4 stovky jetá 1 závod-neber to)
No a už se mi zdá,že je nepatrně přecontinentalováno,tak jsem tam dal progresivně sadu Avon viper sport a jsem zvědavej,jak to bude vypadat...
Je to za stejný peníze jako ty roady,tak jsem zvědavej.
Většina ti tady doporučí ty contíky nebo dunlop D205/208...
PURE NAKED BIKE!
Já měl dunlop d220 a byl jsem s ní spokojenej.Už jsem to s ní kupoval a měla dost za sebou ale ještě 3500 mi vydržela. Teď jsem tam dal dunlopa d205 (3500,-) zatim najeto 20 km takže zatim žádný pocit není.
pedro psal:tak ja na konty road vetsinou tak kolem 8 000 pak dunlop 220 st na ni bylo kolem 11 000 a ted mam bridgestone 202 na nich mam najeto kolem 500km tak jeste nevim
Pedro,si nejdriv dokonci registraci,juu?
...che palle !!!
Ahoj ja obouvam Pirelli Diablo Strada jsem s nima max spokojenej. Mam na nich najeto kolem 8K a jeste tak 3K vydzi. Nejsou sice zadne lepivky, ale myslim jestli je sezenu za rozumny peniz tak do nich pudu zas.
Koldan psal:estli myslíš D207
Myslim že myslí D270
http://www.infoway.cz/art.asp?id=1800
ale zkušnost s nima fakt nemám...mi ten vzorek připadá jak na nějaký Varadero ale název je sportmax D270 tak nevim
Standart .....Conti Sport Attack, dopředu a Roudu do zadu a nechci rejpat do progira ale ta rouda docela sedí obě stupačky kdekoli
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Continental Force vzadu a vepredu nejaka pirelka po predchozim majiteli. ta force je dobra za dne kdyz je teplo , v noci za chladna ji ne a ne zahrat a porad klouze
testoval sem ji aji 200km v desti a sedela jak mnela ....
WD club member.
mazo psal:od vyroby Bridgestone BT.... 8500km za nama a dufam za este aspon 4000 pred nama
No spíš počítej 1500, já je měl a pořád vypadali jako že jo a najednou plátno venku
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 14.08.2008 14:38:22 Offline |
Kdo má vyfocenýho toho Bandita na drapákách z elefantentreffen 2008 ??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
1. sada Pirelli Diablo - zadek cca 6500, předek totéž, měněno současně za Conti Sport Attack vpředu a Roadu vzadu. Zadek vydržel cca 8000km, zapomněl jsem si poznamenat km při výměně. Ted je tam druhá Roada na zadku, tak uvidíme, kolik na ní dám, ale počítám že plus mínus stejně
Bandit 4EVER!!!
Pro Zajímavost: V posledních ČMN byl článek od Metzeleru že upouštějí od dvousměsových pneu protože při rychlým přechodu z měkčí směsi na tvrdou a zpět vzniká stepefekt což vede k pocitově nepříjemnýmu vnímání.Nová Z6 interact je zase jednosměs má být lepší jak Z6 za mokra,má mít lepší přilnavost v zatáčkách,při nesníženým kilometrovým nájezdu.Uvidí se co na to ostatní výrobci bačkoráři.
Michal Dk psal:Pro Zajímavost: V posledních ČMN byl článek od Metzeleru že upouštějí od dvousměsových pneu protože při rychlým přechodu z měkčí směsi na tvrdou a zpět vzniká stepefekt což vede k pocitově nepříjemnýmu vnímání.Nová Z6 interact je zase jednosměs má být lepší jak Z6 za mokra,má mít lepší přilnavost v zatáčkách,při nesníženým kilometrovým nájezdu.Uvidí se co na to ostatní výrobci bačkoráři.
Zajímavé
Bandit 4EVER!!!
Předek sem měl Bridge BT02 a už nikdy víc, klouzala jak svině. Vzdadu byla Michelinka Pilot Road a super, teď mám vzadu D220ST a spokojenost. Vpředu je nějaká řezaná jebka z okruhu a paráda nejvíc, jen se mi furt bandaska zvedá na předek
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Předek sem měl Bridge BT02 a už nikdy víc, klouzala jak svině. Vzdadu byla Michelinka Pilot Road a super, teď mám vzadu D220ST a spokojenost. Vpředu je nějaká řezaná jebka z okruhu a paráda nejvíc, jen se mi furt bandaska zvedá na předek
...nechceš zi změnit náhodou nick?
bla...blabla...!
Baltazar psal:mazo psal:od vyroby Bridgestone BT.... 8500km za nama a dufam za este aspon 4000 pred nama
No spíš počítej 1500, já je měl a pořád vypadali jako že jo a najednou plátno venku
vredvcerom som sa vratil z chorvatska (ano, chcel som sa pochvalit ) a uz mam 11000km a vyzera to stale dobre
No az na to, ze vzady uz je solidna ploška tak uvidime...
Vzadu mám Dunlop qualifier 180/55 RZ17 (nebo cosi takového). Nalétáno zatím 5000 a ještě zbývá tak 4 - 5 tisíc do smrti.Vepředu taky dunlop (typ si nevzpomenu), výdrž to samé.
Na suchu drží skvěle, ideálně když venku víc jak 12 nad. Ale příště vemu možná tvrdší směs
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
fido psal:fidoB6 psal:Předek sem měl Bridge BT02 a už nikdy víc, klouzala jak svině. Vzdadu byla Michelinka Pilot Road a super, teď mám vzadu D220ST a spokojenost. Vpředu je nějaká řezaná jebka z okruhu a paráda nejvíc, jen se mi furt bandaska zvedá na předek
...nechceš zi změnit náhodou nick?
sorry no...
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
mam sadu mišelény 2CT a vyborny,tedka mam na nich 3500, myslim ze 3500 snad jeste vydrzej, predku je habakuk. Neklouze, jezdim cca 2-3 mm od hrany na zadni gume a udrzela vzdy vsechno krasne. Musim chvalit, ale priste zkusim D220 ST hodit na zadek jak ho odjedu. A taky bych chtel zkusit neco lehce politany z okruhu nejakou pirelli corsy napr. na zadek, kolik stoji slusna pryz v okruhu aby to melo smysl jeste nazouvat ? Osi ty jsi mel nejaky zasoby jaky jsou ceny ? nebo na mail diky
Stránky: 1