Nejsi přihlášen
Zadni tlumic B6 rv 98
Nazdar kuci,
Mam po smrti zadni tlumic na me B6 a potrebuju vedet jestli se to da repasovat popripade jestli nevite kde by to slo nekde v Moravskozlezkem kraji. (a nebo jestli nekdo nema jeden navic za rozumnou cenu v rozumnem stavu
Popripade nejakej figl jak ho trosku ozivit aby fungoval .... jak jedu sam tak je to OK ale jak jedem dva tak je to v zatackach o hubu !
WD club member.
Re: Zadni tlumic B6 rv 98
Meloun psal:qwerty psal:Meloun psal:Chceš můj z B12?
Je v kondici a na prodej...no zalezi jestli pasne na B6 .... a taky na cene
Mám za to,že pásne...
Cena by odpovídala stavu a konkurenci..
vidim ze mas v profilu ICQ aji mobil takze poresim jestli pasne apod. a kdyz tak se ozvu , OK?!
WD club member.
Kua ti mladí
http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= … zna=SUZUKI
Mour psal:Kua ti mladí
http://www.motopuzzle.cz/dily.php?stav= … zna=SUZUKI
diky
ale tu cenu nechcu vedet
WD club member.
když už jsme u těch tlumičů....kdyby náhodou meloun neprodal, tak bych měl časem zájem (možná)
na B6 pasuje prej i tlumič z RF (900 tušim)...je prý silnější a lepčejší....
takže jestli o tom něco někdo víte, tak sem s tím...
tak je to paráda....přišel jsi o potencionálního kupce ....
ten z RF tam pasuje bez úprav??
jestli je to znát je asi blbá otázka, co??
hans psal:tak je to paráda....přišel jsi o potencionálního kupce ....
ten z RF tam pasuje bez úprav??
jestli je to znát je asi blbá otázka, co??
Já ho mám na B12..takže asi jde bez úprav..
Nepotřebuju to prodat..jen když někdo bude v krizi atd..nijak mě to netrápí..
PURE NAKED BIKE!
dělal jsem si prdel
taky ho potřebuju na B12, takže ho asi zkusim časem sehnat....
hans psal:dělal jsem si prdel
taky ho potřebuju na B12, takže ho asi zkusim časem sehnat....
...eRFek je jag šafránu a jejich tlumičů eště míň, budeš klikař, dyš ho seženeš...my sme dostali do B12 96 plně stavitelnej centrál z gixera K5 , ale nechtěj vjedět jag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour psal:Meloun psal:Pro jízdu ve dvou je zadní tlumič na B6 nedostačující...
....ve dvou, několikrát u moře s plnou bagáží na týden ....najel jsem na něm 36 tis. ... a v poho
Asi jezdíš až příliš turisticky...
Já jsem se zkrátka ve dvou nesvez ani za tu ..věčný kolejbání,dorazy,vlnění prdele v zatáčce
Je ale více než pravděpodobné,že ten tlumič byl taky v ..to jo..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Mour psal:Meloun psal:Pro jízdu ve dvou je zadní tlumič na B6 nedostačující...
....ve dvou, několikrát u moře s plnou bagáží na týden ....najel jsem na něm 36 tis. ... a v poho
Asi jezdíš až příliš turisticky...
Já jsem se zkrátka ve dvou nesvez ani za tu ..věčný kolejbání,dorazy,vlnění prdele v zatáčce
Je ale více než pravděpodobné,že ten tlumič byl taky v ..to jo..
...měl si tlumič f , páč pokuť je f kondici, tag jezdíš i ve dvou a naloženej fcelku bes problému...teda pokut nejste voba stokilový, ale já neměl na B6 nigdy trabl s 80+50 kg+hadry, šminky, fén, lak na vlasy, dvoje boty a spoustu dalších nezbytností + moje tričko
Filous psal:my sme dostali do B12 96 plně stavitelnej centrál z gixera K5 , ale nechtěj vjedět jag
hele, že jsem tak smělej a na jakou váhu to nastavíte? pilot1, pilot2 anebo hmotnostní průměr?
že se ptám, asi to bude natvrdo
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Filous psal:Meloun psal:Mour psal:
....ve dvou, několikrát u moře s plnou bagáží na týden ....najel jsem na něm 36 tis. ... a v pohoAsi jezdíš až příliš turisticky...
Je ale více než pravděpodobné,že ten tlumič byl taky v ..to jo..Tak já jsem měl tak 85+85 kg..
Ale ta motorka měla 35tis km od Pavelky...takže nějakých 70 opravdových..
...měl si tlumič f , páč pokuť je f kondici, tag jezdíš i ve dvou a naloženej fcelku bes problému...teda pokut nejste voba stokilový, ale já neměl na B6 nigdy trabl s 80+50 kg+hadry, šminky, fén, lak na vlasy, dvoje boty a spoustu dalších nezbytností + moje tričko
PURE NAKED BIKE!
Americkej psal:Filous psal:my sme dostali do B12 96 plně stavitelnej centrál z gixera K5 , ale nechtěj vjedět jag
hele, že jsem tak smělej a na jakou váhu to nastavíte? pilot1, pilot2 anebo hmotnostní průměr?
že se ptám, asi to bude natvrdo
...hodíme data do Jáchyma a uvidíme, co z něj vypadne ...prostě údaje z datarecordingu sou svatý, dyk to znáš ...jen mam strach, že budu muset začít nabírat hmotu a Inkviz přestane žrát, aby sme se aspoň trochu přiblížili
když je tu psáno, že pásne z RF do B6 i B12, tak bych z toho usoudil, že pásne i z B6 do B12, ne??
o úpravách nikdo nic nerozepsal, tak snad bez nich....
taky bych se s tim nechtěl patlat...
Ja jsem dal na B6 r. 98 tlumic z B12 rok 03, je o malonko delsi, tak mam zvedlej zadek. Na zem dostahnu spickama :) Je to vymena bez uprav a prdel je tedka tvrda jako svina i pri mojich 115 kilech.
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
tak si pak představte,jak to vypadá, když tam dáte tlumič z GSXR 11....
Dajda psal:qwerty psal:ja tam dal tu melounovou a nejak moc nepozoruju zvedlej zadek
..protože do roku 2000 je B6 i B12 tlumič stejně dlouhej,akorát tlumič z B12 má silnější pružinu a navíc štelování odskoku..tož tak
aha tak uz to je jasne
nema nekdo novejsi 2000 a vys zadni tlumic na bandasku at mma pekne zvedlej zadecek
WD club member.
qwerty psal:Dajda psal:qwerty psal:ja tam dal tu melounovou a nejak moc nepozoruju zvedlej zadek
..protože do roku 2000 je B6 i B12 tlumič stejně dlouhej,akorát tlumič z B12 má silnější pružinu a navíc štelování odskoku..tož tak
aha tak uz to je jasne
nema nekdo novejsi 2000 a vys zadni tlumic na bandasku at mma pekne zvedlej zadecek
Task tam dej kratší kosti a nevymejšlej..otázka stokoruny za matroš..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:qwerty psal:Dajda psal:
..protože do roku 2000 je B6 i B12 tlumič stejně dlouhej,akorát tlumič z B12 má silnější pružinu a navíc štelování odskoku..tož takaha tak uz to je jasne
nema nekdo novejsi 2000 a vys zadni tlumic na bandasku at mma pekne zvedlej zadecekTask tam dej kratší kosti a nevymejšlej..otázka stokoruny za matroš..
ale ja sem levej na take veci
WD club member.
Stránky: 1