Nejsi přihlášen
...úklid ftp
...prosím mrkněte se každej do svýho chlívku a vystřílejte do hajzlu ty červeně voznačený šmejdy (a jim podobný)
...ze společnejch složek jsem to už vyšacoval
konec hlášení
edit: ...tak jinak, všichni kdo objevíte ve svým chlívku něco co není vaše, nebo něco starýho, čeho se chcete už zbavit, tak to sem pište, smáznu to
Editoval osiris (04.09.2008 20:26:01)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...úklid ftp
ze společnejch to vyhazuju dost často...
...už je to ...na chvilku čisto
(omluva skubákoj, vyčudil jsem ti omylem jeden regulerní kus )
krávoj: zkus to ještě, možná jsem byl zrovna u tebe v chlívku na návštěvě já
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pokud budu mít zítra čas tak to prolezu a napíšu sem po které písmenko jsme to udělal ale je to podle mně věčný boj vzhledem k tomu že to tam furt přibývá...
osiris psal:...ale já jsem už napsal že jsem to vyčistil všechno !!! všude !!!
před chvili jsem odtamtud mazal jeden soubor "counter.html" když jsme si to stáhnul k sobě a otevřel tak začly řvat všecky antiviry s tím že je to obzvlášť agresivní...
Berte to jen jako info co nemáte otvírat...
inkvizitorr (Administrator) 05.09.2008 10:44:53 Offline |
ještě k tomu eftýpku, je jasný, že je to tak trochu boj s těma mlejnama.... připravujem teď novej systém vkládání obrázků a to tak, že je bude možný nahrávat rovnou od vás z disku a nebude nutný k tomu používat eftýpko (spíš jako berličku pro ty co se s tim furt perou) na druhou stranu třeba pro hromadný ukládání fotek z různejch akcí a srazů bych ho rád zachoval nicméně pokud ho pak nebude už nikdo chtít využívat můžem ho zrušit a bude po starostech....
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 05.09.2008 10:51:12 Offline |
inkvizitorr psal:ještě k tomu eftýpku, je jasný, že je to tak trochu boj s těma mlejnama.... připravujem teď novej systém vkládání obrázků a to tak, že je bude možný nahrávat rovnou od vás z disku a nebude nutný k tomu používat eftýpko (spíš jako berličku pro ty co se s tim furt perou) na druhou stranu třeba pro hromadný ukládání fotek z různejch akcí a srazů bych ho rád zachoval nicméně pokud ho pak nebude už nikdo chtít využívat můžem ho zrušit a bude po starostech....
pokud k tomu půjde přidat něco co bude ty fotky rovnou i zmenšovat dost lidí to potěší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 05.09.2008 10:59:15 Offline |
stoner psal:Jen se zeptám. Při otevření suzukibantit.cz stránek mi antivir řve, že script spouští nějakýho trojana. (Antivir nedovolí ten script spustit.) Byly stránky nějak upravovány? Dosud mi to nedělalo.
jj, vim to už od včera celý sem to už prošel a zlikvidoval co se dalo, ale neni to eště všechno, stránky modifikovaný nebyly...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 05.09.2008 11:08:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:pokud k tomu půjde přidat něco co bude ty fotky rovnou i zmenšovat dost lidí to potěší
jasně, eště k tomu bude takovej malej plugin kterej ti uvaří i kafe....
doba je temná...
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:pokud k tomu půjde přidat něco co bude ty fotky rovnou i zmenšovat dost lidí to potěší
...no supr!!! ...a nemohlo by to eště nalejvat třeba zelenou??? ...no a dyby mě to eště mohlo třeba přeblafnout............???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 05.09.2008 12:12:34 Offline |
Filous psal:inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:pokud k tomu půjde přidat něco co bude ty fotky rovnou i zmenšovat dost lidí to potěší
...no supr!!! ...a nemohlo by to eště nalejvat třeba zelenou??? ...no a dyby mě to eště mohlo třeba přeblafnout............???
kafe nepiju a se zmenšováním problém nemám..všechno co dávám na net mi automaticky zmešuje shrink pic 1.3 ....akorát na ftp to nedělá tak to musím zmenšovat extra...ale pokud to půjde rovnou vkládat z disku tak mi to zmenšovat bude
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr psal:ještě k tomu eftýpku, je jasný, že je to tak trochu boj s těma mlejnama.... připravujem teď novej systém vkládání obrázků a to tak, že je bude možný nahrávat rovnou od vás z disku a nebude nutný k tomu používat eftýpko (spíš jako berličku pro ty co se s tim furt perou) na druhou stranu třeba pro hromadný ukládání fotek z různejch akcí a srazů bych ho rád zachoval nicméně pokud ho pak nebude už nikdo chtít využívat můžem ho zrušit a bude po starostech....
A když jsem to navrhoval, že by to tak mělo být, tak to bylo zbytečné...
Jen rejpu.
To bylo tak před rokem (možná i dýl), za tu dobu bych se k tomu možná snad i dokopal.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
svět je cirkusovej stan
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:pokud k tomu půjde přidat něco co bude ty fotky rovnou i zmenšovat dost lidí to potěší
Udelat automaticky zmenseni obrazku a vytvoreni jeste jednoho malyho obrazku jako nahledu s naslednym presunutim do slozky (napr. BSE/Fotky/nahledy) a ulozenim cesty do DB, bych mohla zaridit
Ale kdyz se do toho hrnul Ondráš už před rokem, tak mu to nechcu vyfouknout
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Udelat automaticky zmenseni obrazku a vytvoreni jeste jednoho malyho obrazku jako nahledu s naslednym presunutim do slozky (napr. BSE/Fotky/nahledy) a ulozenim cesty do DB, bych mohla zaridit
Ale kdyz se do toho hrnul Ondráš už před rokem, tak mu to nechcu vyfouknout
Já jsem teď o nic poždán nebyl, ale ty se do toho koukam hrneš a už máš udělanu analýzu a koncepci s zpracovaný plán, takže bych dělal něco zbytečně... Jen se taky přičiň.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:tajnej psal:tajnej chlivek vyčisti klidně celej, dík
...ok, je vykydáno a podestláno ...mám to i vybílit vápnem ?
Samozřejmě.
A na zem prosím ňákej tlustej tepich a na zdi fotky pěknejch bab. Dříví ke krbu doufám už nanosils.
Stránky: 1