Nejsi přihlášen
Re: Yello
aaaa super, este se musim juknout jestli nemam nekde nejakej maila na tebe.
jedna se mi o info na skutra, jak je to u vas kdyz ho chci koupit a dovest sem, co na to vse potrebuji...?
popr. mohl bys mi pak sesmolit par radek v italstina abych se domluvil, jako kdyz bych psal prodejci maila.
diiiik moc, teda ja vlastne ani nevim jestli ses este furt tam dole??
on the road
SLUGI psal:yello psal:Pis klidne sem.
Chodim sem malo,ale jednou za tejden nakouknu.
Uz je to tady o necem jinym.... jak říkáš
jak co
jak kdo
jak kdy
asi to bude samolibostí a nechutí přijímat mladý a neklidný
je fakt že polovina příspěvků je dobrý mletí hoven ale každej dle svýho gusta
to jebu
Losmiros: chtel bych si v cechach koupit automatickou pracku,tak mi sesmol nakej mejl v cestine pro prodavajiciho....
Stacilo by ti tohle jako pozadavek? Verim ze ne.
1. jedna se o novej - pouzitej skutr?
2. obsah (dulezite pri odhlasovani.Uplne jinej postup pri 50 cm3 a pri 125 cm3 a vyse)
3. 2T : 4T a znacka (dulezite z hlediska km)
4. prodavajici je soukroma osoba,nebo koncesionar?
5. odhlaseni je v cene?
Nezlob se,ale dokud nevim aspon priblizne o cem se bavime,tak Ti tezko nejak pomuzu,a napisu.
Jinak odhlaseni osciluje mezi 70 - 80 €,v zavislosti od okresu.
Tak se trochu rozepis kluku.
...che palle !!!
OK Yello, jsem brzda, tak jsem si to vše neuvědomil, takže eště jednuc
jedna se o použitej Gilera VRX 200
čtyřtakt 14 kW, najeto 5000 r.v. 2006
jinak bych Tě Yellosaurus popraosil, kdybys mi mohl třeba přeložit něco do italštiny, jestli bys byl teda ochoten, že bych Ti napsal semka jako nějakej mail a ty mi ho přeložil, abych to mohl poslat temu člověkovi.
jinak je to asi bazar, nebo se ho na to musim zeptat, co znamena koncesionaire?
on the road
jo aha, Jello su brzda
Dobrý den, jmenuji se Stejskal a mám zájem o Váš skutr Gilera za 950 euro. Je ještě na prodej, nebo je to prodané. V jakém je to stavu. Je motor v pořádku a bylo to havarované. Jestli je k prodeji, tak mi prosím napište, kdy bych se na ni mohl přijet podívat. Jsem z Čech a potřeboval bych se s Vámi domluvit na pevném termínu, protože jsem zdaleka a nerad bych takovou dálku jel zbytečně. Děkuji
on the road
losmiros psal:jo aha, Jello su brzda
Dobrý den, jmenuji se Stejskal a mám zájem o Váš skutr Gilera za 950 euro. Je ještě na prodej, nebo je to prodané. V jakém je to stavu. Je motor v pořádku a bylo to havarované. Jestli je k prodeji, tak mi prosím napište, kdy bych se na ni mohl přijet podívat. Jsem z Čech a potřeboval bych se s Vámi domluvit na pevném termínu, protože jsem zdaleka a nerad bych takovou dálku jel zbytečně. Děkuji
To se ptáš nebo mu to sděluješ??
Takovejch machinací kvůli skůtru..to by mě mohlo..
PURE NAKED BIKE!
ptam asi ne?
tuuu Yello akorat nevim ešte bych tam pripsal neco s tim jestli je to odhlaseny ale nevim jak to teda u vas je, jestli kdyz to u neho koupim, tak musim nekam na urad, nebo uz je to rovnou hotovy a doma si to prihlasim atd.
on the road
losmiros psal:jo aha, Jello su brzda
Buon giorno.
Il mio nome e Stejskal,sono di repubblica Ceca,e sono interessato allo scooter Gilera,che Lei ha in vendita a 950 €.Mi interessa in quale stato tecnico si trova,sia meccanicamente,che esteticamente.
Il motore e a posto? E il variatore?E stato incidentato? Se e ancora in vendita,vorrei chiederla,se possiamo stabilire la data fissa per la visione.Visto,che sono da lontano,non vorrei fare il viaggio lungo cosi per niente,mi capisce credo.Grazie per la Sua risposta.Nel attesa,Miroslav Stejskal.
...che palle !!!
ooooo Yello jak jsi mocny dekuji mnohokrat, s tim uz se da udelat dira do sveta, takze muzu neco pozkouset, pak kdybych si nevedel rady s prekladem, tak bych te zas otravoval.diiik moc, az pojedu do talianska, tak ti vezmu neco echt moravskyho
on the road
yello, použil jsem toto vlákno abych nezakládal zbytečně jiné (mail nemám).
Mám v plánu jet do alp + itošku hledám na webu nějakou solidní přepověď počasí. Něco jako to:
http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm
http://medard-online.cz/index.php
Co ty používáš, podle čeho jezdíš? Prostě něco ověřenýho...
Díkes
Třeba bych se stavil s panimámou kdybych věděl kam
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Pouzivam uz jen tyhle: http://meteolive.leonardo.it/meteo-citt … mp;lang=IT
Napis si tam nazev mesta,a mas to na tejden.
...che palle !!!
yello psal:Pouzivam uz jen tyhle: http://meteolive.leonardo.it/meteo-citt … mp;lang=IT
Napis si tam nazev mesta,a mas to na tejden.
OK, díkes.
Ještě dotaz. Tyto stránky se mi líbí, ale nemůžu najít, jak a kde se dostanu na severní část Itálie, nebo stejné stránky na ten sever help
http://www.arpa.emr.it/sim/
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1