Nejsi přihlášen
Závažný problém (venkovní teploměr)
Kde koupím nějaký pěkný tepltoměr, na měření okolní teploty. Bo když je mi na moto zima tak mě docela prdí, že nevím jaká.
Jinak tepltoměr, jsem napsal záměrně, bo to tak je správné a tak to muší být.
Editoval osiris (11.09.2008 15:33:12)
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2008 10:51:08 Offline |
Re: Závažný problém (venkovní teploměr)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
... a teď už vážně
http://pdfkatalog1.louis.de/cgi-bin/detail.cgi?page=807
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
inkvizitorr (Administrator) 11.09.2008 11:37:47 Offline |
na báwo bych si nic jinýho než měřák od touratechu nedal
doba je temná...
Baltazar psal:Kde koupím nějaký pěkný tepltoměr, na měření okolní teploty. Bo když je mi na moto zima tak mě docela prdí, že nevím jaká.
Jinak tepltoměr, jsem napsal záměrně, bo to tak je správné a tak to muší být.
ser na pýchu a na teplotu. Hlavně nevím kam by jsi dal čidlo. Za motorem je to blbost, poněvadž tam tudy půjde teplý vzduch a v předu (jak známo s větrem klesá teplota)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
vorel psal:nomálně teploměr se zabudovanym čidlem na palubku. tudle sem tam zrouna vez jednu mouchu až z benátek ani křídlem nehnula
zřejmě akorát teplota kdyby jí byla zima, tak se třese
My letci máme ocelové ptáky...
vorel psal:nomálně teploměr se zabudovanym čidlem na palubku. tudle sem tam zrouna vez jednu mouchu až z benátek ani křídlem nehnula
že by mrtvá?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Baltazar: řešim úplně stejnej problém. Když nevim kolik stupňů zrovna je, vůbec nemůžu jet.
Prozatim to řešim tak, že jezdim jenom furt dokola u nás na nábřeží kolem velkýho digitálního veřejnýho teploměru, ale taky už bych se na motorce rád podíval někam dál.
Občas na pouti prodávají takový obrázky s malýn teploměrem. Kup, vyndej a nalep mezi budíky a máš vystaráno. Nemusíš tahat žádný káble
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
mame nekde doma takovej ten suprovej domecek s panackem a panenkou - na tom poznas nejlip,jestli je teplo nebo zima .... strelim ti ho za litr, chces?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:mame nekde doma takovej ten suprovej domecek s panackem a panenkou - na tom poznas nejlip,jestli je teplo nebo zima .... strelim ti ho za litr, chces?
... woe to dát na palubku tak by panáčci z Touratechu
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
tajnej psal:Baltazar: řešim úplně stejnej problém. Když nevim kolik stupňů zrovna je, vůbec nemůžu jet.
Prozatim to řešim tak, že jezdim jenom furt dokola u nás na nábřeží kolem velkýho digitálního veřejnýho teploměru, ale taky už bych se na motorce rád podíval někam dál.
no ty
inkvizitorr (Administrator) 11.09.2008 20:35:40 Offline |
SLUGI psal:Loser psal:mame nekde doma takovej ten suprovej domecek s panackem a panenkou - na tom poznas nejlip,jestli je teplo nebo zima .... strelim ti ho za litr, chces?
... woe to dát na palubku tak by panáčci z Touratechu
a napsat na ten dřevěnej domeček touratech a panence na sukýnku a panáčkoj na deštník to samý, tak s tim zejtra vyjede každej eman co má modrou vrtuli bo sou jak čopráci, koupit všechno co nabízí touratech a narvat to na čopra
doba je temná...
mi někdo pořád něco dopisuje
asik pověřím asistantku je mladá pjekná a chytřejší (ne jako já deset let ve škole a už jsem v šestý třídě) aby to stylizovala za mě
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:mi někdo pořád něco dopisuje
asik pověřím asistantku je mladá pjekná a chytřejší (ne jako já deset let ve škole a už jsem v šestý třídě) aby to stylizovala za mě
Slečna Petra je šikovná. Kafe dělá dobrý.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
yello psal:RT 1150... http://img376.imageshack.us/img376/1576 … 007xd5.jpg
...k cemu to ale je...
... image
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
yello psal:RT 1150... http://img376.imageshack.us/img376/1576 … 007xd5.jpg
...k cemu to ale je...
...analog??? ...jag za krále Klacka??? ...dyg se mu budou smát, s kerýho století že to přijel ...něco digitálního pan Wundrlich nedělá???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:yello psal:RT 1150... http://img376.imageshack.us/img376/1576 … 007xd5.jpg
...k cemu to ale je......analog??? ...jag za krále Klacka??? ...dyg se mu budou smát, s kerýho století že to přijel ...něco digitálního pan Wundrlich nedělá???
Kašli na digitál. Analog je klasa. Dal bych zpátky všem mašinám analog.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
to Americkej: to má asi od tý doby, co se bacil do hlavy...teď nemá co dělat, tak sedí u kompu, vypalujde DVD, ztahuje aktualizace, instaluje upgrejdy a snaží se přetaktovat mašinu......a jak tak serfuje po netu, obdivuje vše digitálního, jaká je to krása...
Filous psal:...ale u vy dva, já enem, že zvohyzdit výkřik moderní techniky z třicátejch let minulýho století ňákym analogem mi příde jako rouhání
tomu se říká kontrast
Baltazar psal:ste mi to vlákno teda zajebali vinama
hlauně nejdi do rtuťovýho, háže to samý stíny a prasátka a člouvjek vidí
když Bawo tak digitál a za 4klacky seženeš i s měřením dešťovejch sraček, to taky není vod vjeci.
WenzelB6 psal:Baltazar psal:ste mi to vlákno teda zajebali vinama
hlauně nejdi do rtuťovýho, háže to samý stíny a prasátka a člouvjek vidí
když Bawo tak digitál a za 4klacky seženeš i s měřením dešťovejch sraček, to taky není vod vjeci.
meteostanici
Stránky: 1