Nejsi přihlášen
...svolavaci akce suzuki :(
...prislo to jeste nekomu ?
...prej se mam dostavit k preventivni vymene zarovky v pravym zadnim blinkru, pisou, kvuli moznosti pozaru vadnou zarovkou v pripade, ze je tam puvodni - no kdo to ma vedet, jestli tam mam jeste puvodni, tipnul bych, ze asi tezko, ale .....
...akce je prej platna bez casovyho omezeni, ale napisu melounkovi, at ji to bratri vymenej doma za dvacku sami
...tekze pico ne jenom zrout volejovej, ale i vohnivak
...jo jeste, model 2002
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...svolavaci akce suzuki :(
osiris psal:...prislo to jeste nekomu ?
...prej se mam dostavit k preventivni vymene zarovky v pravym zadnim blinkru, pisou, kvuli moznosti pozaru vadnou zarovkou v pripade, ze je tam puvodni - no kdo to ma vedet, jestli tam mam jeste puvodni, tipnul bych, ze asi tezko, ale .....
...akce je prej platna bez casovyho omezeni, ale napisu melounkovi, at ji to bratri vymenej doma za dvacku sami
...tekze pico ne jenom zrout volejovej, ale i vohnivak ...jo jeste, model 2002
Mě vo tom povídejmám 01 a stejnej problémuž sem měnil 3x a fakt to nechápuvždy když ji vyndám tak je černá jak polobotkaale sem se nas... a dám blinkry jiný a uvidím
Jebat motorky :-)
No čumím jak puk,mi asik něco uniklo,to myslels jen u gsx 1400,nebo u jinej suzuk taky,ale proč kuwa,jen ta jedna,bo si děláš prdel,to mi připadá nejpravděpodobnější
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:No čumím jak puk,mi asik něco uniklo,to myslels jen u gsx 1400,nebo u jinej suzuk taky,ale proč kuwa,jen ta jedna,bo si děláš prdel,to mi připadá nejpravděpodobnější
...ne, autobusy jsou v poho, tam byli jen netesny jednotky imobilizeru, takze cast nulapetek dostala zadarmo novy (moji holce se to vyhnulo, tam to meli omezeny VINem od - do), tohle mi ale jeste prislo na bandita, oni nevedi, ze jsem ho prodal
Editoval osiris (12.02.2007 22:42:25)
ahááá,tak to se mi ulevilo
ale čoveče jeden nikdy neví,já tam raděj zajedu,za voptání nic nedám a co kdyby náhodou,aby s tím nebyl nějakej problém,přece jenom je to motorka a to není prdel,pak někde povalíš,já nevim třeba 120cet a kdyby to blaflo,jako víš myslim tím větrem by se to mohlo rozdmýchat a pak by to bylo fakt divoký
KOVAL psal:no to bude asi na všechny 2002 modely od Suzuki,né?
no já bych to nepodceňoval
A tak mě řekni proč aj 01proč myslíš že tahám woe na hrbu baťochmám f něm hulení doklady antipych a hlafně žárofky a proč asi páč praskaj jak sviňa a furt na pravej straně a to nejen v blinkru ale aj vzaduzatím mě každej tvrdil že prej vybrace a to to vybruje jen vpravomě poser už to vímprostě tech.závada
KOVAL psal:ahááá,tak to se mi ulevilo
ale čoveče jeden nikdy neví,já tam raděj zajedu,za voptání nic nedám a co kdyby náhodou,aby s tím nebyl nějakej problém,přece jenom je to motorka a to není prdel,pak někde povalíš,já nevim třeba 120cet a kdyby to blaflo,jako víš myslim tím větrem by se to mohlo rozdmýchat a pak by to bylo fakt divoký
...woe, tak to bude lepsi krouzit kolem rybnika
osiris psal:maňas psal:No čumím jak puk,mi asik něco uniklo,to myslels jen u gsx 1400,nebo u jinej suzuk taky,ale proč kuwa,jen ta jedna,bo si děláš prdel,to mi připadá nejpravděpodobnější
...ne, autobusy jsou v poho, tam byli jen netesny jednotky imobilizeru, takze cast nulapetek dostala zadarmo novy (moji holce se to vyhnulo, tam to meli omezeny VINem od - do), tohle mi ale jeste prislo na bandita, oni nevedi, ze jsem ho prodal
No právě,že autobus ještě nemám,ač bych chtěl,ale mám právě bandasku vyrobenou 02,takže se mě to asi taky týká
maňas psal:osiris psal:maňas psal:No čumím jak puk,mi asik něco uniklo,to myslels jen u gsx 1400,nebo u jinej suzuk taky,ale proč kuwa,jen ta jedna,bo si děláš prdel,to mi připadá nejpravděpodobnější
No právě,že autobus ještě nemám,ač bych chtěl,ale mám právě bandasku vyrobenou 02,takže se mě to asi taky týká
...jeziiiiis, nebud traged, stejne uz tam urco nemas puvodni, a jestli si nejses jistej, tak ji vymen a je to v poho ne kdyby to byla vzdycky jenom takova ovina, tak jsme spokojeny parchanti woe
Newada,asi to tak vypadá,ja sice jen jednu za půl roku,ale nemám dobrej pocit.
Pokud to ale dělá jen ta jedna zadní sem v poho,bo mám nosič a tím pádem jinný blinkry
Hele vy chytráci a čuměli jste taky na to,jestli nemáte natavenou bužírku?já teda jo a s tou origo žárofkou bych tomu moc nevěřil páč sem měnil aj už vyměněný a co?no praskaj furtbue tam asik ňákej kraťák či co
Osi : nemá to co dělat s tragédem,ale původní majitel to třeba neudělal,no bandasky by bylo škoda,ale jak sem psal pokud jde o tu jednu zadní,je to pohoda tam už nejsou origo blinkry.
Rendy: sem v poho, mám spoustu zkušeností, vy to radši nepodceňujte.
Na dálnici mi blafla filcka, hasič řikal že jsem mě štěstí bo asik 30 km před jsem tankoval, jinak, že to bejvá slušná pecka. Ale kromě sebe jsem z auta nic nedostal a než přijeli hasiči tak, tak už nebylo ani na čem péct buřty.
jak dlouho ještě?
PALOUS psal:Hele vy chytráci a čuměli jste taky na to,jestli nemáte natavenou bužírku?já teda jo a s tou origo žárofkou bych tomu moc nevěřil páč sem měnil aj už vyměněný a co?no praskaj furtbue tam asik ňákej kraťák či co
...neblbni woe dyk tam pisou "moznosti pozaru vadnou zarovkou v pripade, ze je tam puvodni" tak snad vymenim zarovku a fertig treba to tam mas zpeceny vod ty puvodni ne?
...me je jenom divny, ze jsem s tim takovou dobu jezdil a niceho jsem si nevsim
...jestli uz to ale nekde nekomu horelo, tak
Tak sem zpátky.
A jako není to prdel,mám normálně jakoby nějaký seškvařený ty drátky,takový ty co vedou ke konektorku jo vod blinkrů,no přiznám se bál sem se votevřít ten blinkr že jo,tak sem koukal jenom na ty drátky.
Sem teda rovnou vzbudil souseda,von má 02ku 12ku,jako mněl radost že jo,protože vstává ráno ve 4,ale čumněl že to našel vočouzený,to teda čumněl.
Tak sem se nechtel zapojovat,nejdriv jsem se dival na Bandit.it ,jestli je tam nakej topic k tomu,a koukam ze tady se to uz resi drahnou chvili..
Presne ten samej problem co popisuje Os,a je tam k tomu vycuc z clanku,kde se to manikovi vznalo na Novorocni vyjizdce.Takze asi to nebude zadna sranda panove.... Bych to nepodcenoval.
Nekteri,kerym to uz odstranili,maj pristi servis zadara,jako odskodneni za neprijemnosti.Mozna je to tak i v CZ,to nevim...
...che palle !!!
Může to být vadná objímka nebo bajonet na žárovce který může jít do zkratu , tavit dráty a pokračovat dále No nic jdu bydlet , arbajt zítra volá , že , a koho nééé
I když doplivneš daleko , je to přece jenom slina .
KOVAL psal:ahááá,tak to se mi ulevilo
...voe, s tym si nehraj, to nejni žádná sranda totok, já bejt tebou, tag to do teho servisu vodvezu rači dodáfkou, ani klíček do zapalování bych nestrkal, nigdy nevíš.........
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jsem na zhroucení..
Než se na to podívám zvýším pojistku a k zásahu povolám požární asistenci..
Nejprve ovšem nechám vypustit nádrž,naplnit ji vodou a motocykl kromě přístupu k blinkru obalit požární pěnou..
Účast právního zástupce,soudního znalce a zástupce Suzuki je samozřejmostí!!!
God Save The Queen!
Newada psal:Na dálnici mi blafla filcka, hasič řikal že jsem mě štěstí bo asik 30 km před jsem tankoval, jinak, že to bejvá slušná pecka. Ale kromě sebe jsem z auta nic nedostal a než přijeli hasiči tak, tak už nebylo ani na čem péct buřty.
Vogo, Zavada, nestalo se ti to nahodou smerem na Brno? Jsem tam kdysik takovyho podobnyho experta potkal - z auta se mu hulilo jak svin a on kolem toho behal a nevedel co s tim ... toz jsem nezastavoval a jel jsem s klidem dal
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser: z tohohle se hulilo až pozdějc, sem valil najednou teplo na zápěstí na řadičce a začalo to dole černat, tak šup ke kraji a ven, než jsem zavolal hasiče tak auto v plamenech. Pak už jenom leháro, cigáro na stráni a čekání na hasiče a police.
jak dlouho ještě?
Newada: no ja jsem projizdel uz kolem kouriciho se - hodne hustej bilej dym, kterej se tahl pres dalnici. Jsem mel strach tim projet, bo sem nevedel, co me ceka za tim kourem. Bylo to asi nekdy v srpnu nebo tak nejak
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Mně když bouchl Favorit na LPG s plnou nádrží a 15-ti flaškama plynu vedle něj tak to hasily 2zbory a příjezd do Přerovských strojíren byl v 5,50 ráno na 2 hodiny uzavřen
2000 dělňasů chlastalo do 8.00 na nádru a 2000 po noční sušilo hubu na druhé straně podjezdu neb jsem blokoval jedinou cestu do fachy
No a pak jsme se soudili
God Save The Queen!
Stránky: 1