Nejsi přihlášen
Srnky
Dnes jsem jel z doks na mimoň a před odbočkou na splavy je takova tahla zatáčka.Tak jsem tam jel v pohodičce těch 120 a liboval sem si jak se to počasí vybralo.Z ničeho nic zleva vyskočila srnka jako prase a ja sem sotva stačil šáhnout na brzdu a byl sem vni.Ja sem skončil celkem v pohodě(vykloubený rameno...něco s nohou...(diky dotyčnejm motorkářům kteří my tam pomohli)No ale motorka je na tom hůř..celkem co jsme napočítali tak to bude stat minimálně 75tis.... a to eště určitě nevíme o všem(obrovský štěstí je že motor neni ani škráblej a nevim jak se to mohlo stat)A to mám novýho bandita 1250s a ma najeto 607 km..........A to kvuli blbymu zvýřeti(teť leží ve škarpě rozpůlený a vysí jenom na kůži)
Re: Srnky
Barry1250 psal:Dnes jsem jel z doks na mimoň a před odbočkou na splavy je takova tahla zatáčka.Tak jsem tam jel v pohodičce těch 120 a liboval sem si jak se to počasí vybralo.Z ničeho nic zleva vyskočila srnka jako prase a ja sem sotva stačil šáhnout na brzdu a byl sem vni.Ja sem skončil celkem v pohodě(vykloubený rameno...něco s nohou...(diky dotyčnejm motorkářům kteří my tam pomohli)No ale motorka je na tom hůř..celkem co jsme napočítali tak to bude stat minimálně 75tis.... a to eště určitě nevíme o všem(obrovský štěstí je že motor neni ani škráblej a nevim jak se to mohlo stat)A to mám novýho bandita 1250s a ma najeto 607 km..........A to kvuli blbymu zvýřeti(teť leží ve škarpě rozpůlený a vysí jenom na kůži)
Ty kraaavo,tak tomu rikam zasrana smula,ale hlavne ze si to prezil voe
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Banditatom (Člen) 26.07.2008 11:48:33 Offline |
srna kamikaze buď rád, že jsi celej živej zdravej!!! motku opravíš.
PS: dal bych si srnčí gulášek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Hlavně že jsi to přežil ve zdraví. Nám srna zdemolovala auto na odpis Bohužel jsou to jen zvířata a jejich lesy tu byly dalece dřív než silnice. Bojim se těhle srážek jak čert kříže
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Ja to zazil taky jednou sice se me odkopla pres predni kolo, byla to mlada srnka mala, a bylo to jeste na B6 ale nic se vubec nestalo jak motorce tak me, rozvlnilo se to jako krava asi v cca 90 km/h a byl to hnus kolem vsude jablone. Ustal sem ale myslel sem ze se z toho poseru. Je to strasne rychly hodne necekany a zorvna to bylo na miste kde sem to necekal nebyl tam les a bylo to kouske za koncici vesnici. Byla to smula a vlitla tam, tys tedka dopad hur, ale zijes
20 kilo neee uber, tak 12-14 ?
co Tě nezabije, ...
kamarád šel ještě s berlema složit zálohu na novou motorku a místo šestky litra... na pohotovosti pak skončila jeho žena, protože si rozbila hlavu o patník když se to dozvěděla, chudinka... kamoš jezdí dodnes, ale má šroubů ... mno nepočítaně
takže mi tu trochu chybělo Kellyho "hovnotomuje"
novej bandaska ať vydrží víc než 600km, že se ti nechtělo měnit olej, ty mizero?
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
ross psal:osiris psal:...tywe, já myslel, žes s tím sek, jako s ježděním myslím, kdyžs prodal a vono takhle
...no asi máš tučný bankovní kontohavarijní poj
...to asi ne, když to v pátek vykulil a v neděli už ji měl prodanou z baráku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 01.08.2008 11:07:04 Offline |
kuva tak srnku jsem sice netrefil, ale předevčírem jsem v jeseníkách octavou trefil volně ležící dlažební kostku:fuck: závěr: proražená vana, uník oleje v CHKO dovolená v odtah auta + oprava 7500kč ale jinak jsem klidnej
já taky srnu aute... zničený předek .... ana mašině mi skočila přes cestu cca 1metr předemnou... prolítla nademnou luftem..... kua nechapal jsem měl jsem tam tachometrovych 200 ani jsem nezareagoval....
od té doby jezdím trochu jinak...
Blu one.... old one
jirka silver (Člen) 04.08.2008 08:40:46 Offline |
Jsem vůl už 20 let auta+moto.
Najdete nás na každém kilometru
na autě i na moto mám spoluúčast 5000
A i s pojištěním skel a zákonným platím za Pašíka 2004 13000,to se mi zdá OK a navíc využívám asistenční službu k pojistce,třeba když se ožeru v Prostějově tak je zavolám,nahlásím poruchu čerpadla,přijede odtahovka a za podpis valím do Přerova
A 6500 za moto i se zákonným je cena jedné sady gum
God Save The Queen!
Tomas600N psal:kua sused včera taky sestřelil srnu,malym Matizem,no auto celkem na šrot srnu vzal do kufra na veterinu,pry esi to muže zežrat,a oni mu ji už nevratili
špatnej postup, měl jí nejdřív sežrat a kosti vzít na veterinu....jako jestli je nutný se léčit
Tomas600N psal:kua sused včera taky sestřelil srnu,malym Matizem,no auto celkem na šrot srnu vzal do kufra na veterinu,pry esi to muže zežrat,a oni mu ji už nevratili
Nevim co by chtěl žrát když byl Matiz na šrot jak vypadala ta srna.
Ondráš psal:Lihy psal:špatnej postup, měl jí nejdřív sežrat a kosti vzít na veterinu....jako jestli je nutný se léčit
Souhlas... Vyvrhnout, dát do sklepa uzrát, sežrat a doufat, že to nemělo Svalovce.
Svalovce srna nemá ale může mít leptospirozu,sněť slezinnou,brucelozu,tetanus, kokcidiozu a řadu dalších ještě máte chuť po srážce s autem vyvrhování taky bezva
Tak srnku ještě nemám, zato minulej rok jsem se potkal ve 120 se zajícem, jsme blbej a mirumilovnej a nechtěl jsem ho trefit tak jsem udelal skok do pole s tim, ze motorka se sekla o hromadu stěrku a ja letěl přes řidítka, ohnul jsem dopravni značku a trefil strom. Oprava motorky 17 tis a ja mel jen zlomenej palec :) z prdele klika. Zajíček si vesele odskákal domů
Dady's home !
popka psal:Tak srnku ještě nemám, zato minulej rok jsem se potkal ve 120 se zajícem, jsme blbej a mirumilovnej a nechtěl jsem ho trefit tak jsem udelal skok do pole s tim, ze motorka se sekla o hromadu stěrku a ja letěl přes řidítka, ohnul jsem dopravni značku a trefil strom. Oprava motorky 17 tis a ja mel jen zlomenej palec :) z prdele klika. Zajíček si vesele odskákal domů
To já zase přejel kočku. Oběma kolama a pěkně veprostřed Ale ještě odběhla ze silnice pryč, což mi je trochu divný, když si představím tu váhu A v pohodě jsem to naštěstí ustál a pokračoval dál...
.... vono to ňák dopadne ....
Góťa psal:popka psal:Tak srnku ještě nemám, zato minulej rok jsem se potkal ve 120 se zajícem, jsme blbej a mirumilovnej a nechtěl jsem ho trefit tak jsem udelal skok do pole s tim, ze motorka se sekla o hromadu stěrku a ja letěl přes řidítka, ohnul jsem dopravni značku a trefil strom. Oprava motorky 17 tis a ja mel jen zlomenej palec :) z prdele klika. Zajíček si vesele odskákal domů
To já zase přejel kočku. Oběma kolama a pěkně veprostřed Ale ještě odběhla ze silnice pryč, což mi je trochu divný, když si představím tu váhu A v pohodě jsem to naštěstí ustál a pokračoval dál...
hehe..no já jsme se taky pak rozhodl,že nebudu mírumilovnej a příště ho trefím, třeba by to dopadlo líp ale srnkam se radsi jeste vyhejbat budu..kamos trefil sestkovym fazerem káně
Dady's home !
Progear 650 (Člen) 11.09.2008 19:01:12 Offline |
teda jsou to fakt svině....
mi dneska za Šternberkem pěkně vyděsila......
zahráli jsme si kdo kam....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
popka psal:Góťa psal:popka psal:Tak srnku ještě nemám, zato minulej rok jsem se potkal ve 120 se zajícem, jsme blbej a mirumilovnej a nechtěl jsem ho trefit tak jsem udelal skok do pole s tim, ze motorka se sekla o hromadu stěrku a ja letěl přes řidítka, ohnul jsem dopravni značku a trefil strom. Oprava motorky 17 tis a ja mel jen zlomenej palec :) z prdele klika. Zajíček si vesele odskákal domů
hehe..no já jsme se taky pak rozhodl,že nebudu mírumilovnej a příště ho trefím, třeba by to dopadlo líp ale srnkam se radsi jeste vyhejbat budu..kamos trefil sestkovym fazerem káně
ani mi nemluv o těchhle přerostlejch holubech. Na poslední cestě do HK jsem jednoho takhle krásně vyhlavičkoval, ale už jsem myslel že mi přistane v ksichtě... co se tam , to nechápu...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:popka psal:Góťa psal:
To já zase přejel kočku. Oběma kolama a pěkně veprostřed Ale ještě odběhla ze silnice pryč, což mi je trochu divný, když si představím tu váhu A v pohodě jsem to naštěstí ustál a pokračoval dál...hehe..no já jsme se taky pak rozhodl,že nebudu mírumilovnej a příště ho trefím, třeba by to dopadlo líp ale srnkam se radsi jeste vyhejbat budu..kamos trefil sestkovym fazerem káně
ani mi nemluv o těchhle přerostlejch holubech. Na poslední cestě do HK jsem jednoho takhle krásně vyhlavičkoval, ale už jsem myslel že mi přistane v ksichtě... co se tam , to nechápu...
Vidím že jsem zatím amatér...já mám na kontě jenom nějakého vrabce,kterej mi vletěl přímo na koleno...ale už jsem se taky párkrát schýbal...protože si holubi a jiné létající zvířectvo rozhodlo křižovat mou trasu
Banditatom (Člen) 13.09.2008 17:04:46 Offline |
tak jedna nula pro mě sestřelenej pták plechovkou. Pro živočícháře varoval jssem ho
Banditatom (Člen) 14.09.2008 15:48:32 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:tak jedna nula pro mě sestřelenej pták plechovkou. Pro živočícháře varoval jssem ho
neříkej , že už ti to jezdí???!!!
voe to jezdí furt teda až na epizodu v jeseníkách
No taky jsem dnes jednu srnku popostrčil... Autem. Chvíli ležela v příkopu, pak se zvedla a odešla. Krev nebyla, nevypadala ani na nějakou zlomeninu... Akorát se motala... Pokud neměla vnitřní zranění, tak to možná rozchodí. Pokud ji ten myslivec dřív nedohoní.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1