Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Průvěs sekundáru

Vladko (Člen)
14.09.2008 11:39:25

Průvěs sekundáru

čus banďouři, včera jsem nastavil na B12 průvěs (2 - 3 cm) na sekundáru bez zatížení mota. Tak jak popisuje manuál. Nevíte ale náhodou, kolik asi tak má mít když na to kecnu? Sednul jsem na to a má to tak 0,5 cm, no a když si na to za mě sedne ještě jeden tak to nevím - to jsem upřímně nezkoušel, ale pochybuju že to bude mít nějakej. Jinak mám kratší "kosti" na B12, tzn. to už jsem taky vypozoroval že na to má trochu vliv. Maj to teda vypočítaný, že když nastavím něco mezi 2 - 3 cm bez zatížení že pak to je ok i když na to sednu + ještě s někým? Díkas za odpověď.

Pajk (Člen)
14.09.2008 17:51:10

Re: Průvěs sekundáru

Řetěz dřív odejde když je přešponovanej. Když ho napnu jak má být a dřepnu na to, tak je prakticky bez vůle jak píšeš. Já nechávám min. o 2 cm víc, tak aby byl ze spoda těsně pod plastem na kyvce a good

Vladko (Člen)
14.09.2008 18:31:42

Pajk psal:

Řetěz dřív odejde když je přešponovanej. Když ho napnu jak má být a dřepnu na to, tak je prakticky bez vůle jak píšeš. Já nechávám min. o 2 cm víc, tak aby byl ze spoda těsně pod plastem na kyvce a good

... jsem to měřil, když na tom nesedím má to cca 3 cm, zasednu a má to tak 0,5 - 0,8 cm. Kdybych to nastavil na krajní minimum 2 cm tak to po zasednutí dvou osob nemá vůli žádnou bad

Banditatom (Člen)
14.09.2008 19:03:25

a co takhle 0,6-0,75cool neřeš jestli jseš trochu větší tak ho nech volnější já jezdím převážně ve dvou a taky nechávám větší vůli +- 4-5cm a když na to s mamutkem hopnem tak má reservu tak 1cm.

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pajk (Člen)
14.09.2008 19:03:25

No a právě proto přemejšlím a ne vždy se držím toho co tam někdo vod stolu máznulsmile1

Smoula.koumak (Člen)
14.09.2008 20:24:42

Já měl za to, že by se to mělo měřit zatížený??? idontknow

Bandit v lese :-))
Pajk (Člen)
14.09.2008 20:29:07

Kdepak, na cajtovi a bez zatíženíidontknow

Vladko (Člen)
14.09.2008 21:01:03

No jo, ale zase si říkám kurňa když to šikmookej vymyslel tak musel počítat i s tím, že se to změní při plným zatížení a hlavně proč teda v manuálu není - "ať si na to někdo kecne a nastaví se vůle 1 - 2 cm" což by podle mě v poho stačilo. Zejtra na to posadím kámoše kterej má 110 kg a nastavím při zatížení tak cenťák vůli a ass na to.

Kelly01 (Člen)
14.09.2008 22:16:43

Magořiidontknow
Sednu..
Kopnu patou do řetězu..
Má trochu vůli - neřeším..
Dokopnu ho do kyvky - napnu..
Jedusmile1

Co je na kusu drátu s gumkama složitýhosurprised

God Save The Queen!
Ondráš (Člen)
14.09.2008 22:30:29

Vladko psal:

No jo, ale zase si říkám kurňa když to šikmookej vymyslel tak musel počítat i s tím, že se to změní při plným zatížení a hlavně proč teda v manuálu není - "ať si na to někdo kecne a nastaví se vůle 1 - 2 cm" což by podle mě v poho stačilo. Zejtra na to posadím kámoše kterej má 110 kg a nastavím při zatížení tak cenťák vůli a ass na to.

Šikmovokej taky nemá tělesnou schránku jako evropan přežranej bůčkem...

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Pajk (Člen)
14.09.2008 22:34:12

Taky řešenísurprised, ale nelíbí se mě vokopaný paty na bačkorách.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS