Nejsi přihlášen
QUEEN - dnes ČT2, 21:25
Zdravim všechny,
dnes večer dávaj na čt2 záznam koncertu Queen - live at hammersmith odeon od 21:25. Problém je že nemam na privátě Tv a ani já ani Luig bohužel nemáme DVD rekordér.
Otázka zní: nemá někdo z vás DVD rekordér na kterej by to mohl nahrát a šoupnout na DVD a poslat nám to ve dvou exemplářích případně to hodit na FTP? Odměna jistá!
Dík.
Bandit 4EVER!!!
Re: QUEEN - dnes ČT2, 21:25
luig psal:neplaš, říkám počkej, je to zajištěný
Osi smaž to nebo tu bude barynek za za
ty seš taky kokot už pro tebe ani není sprostý slovo, spíš lichotka, nejdřív píšeš starej se a když se staram a zeptam se tak začneš mlít o tom že už to máš pořešený, dí tentokrát regulérnbě do
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:neplaš, říkám počkej, je to zajištěný
Osi smaž to nebo tu bude barynek za zaty seš taky kokot už pro tebe ani není sprostý slovo, spíš lichotka, nejdřív píšeš starej se a když se staram a zeptam se tak začneš mlít o tom že už to máš pořešený, dí tentokrát regulérnbě do
Do píči jdi ty, zjišťoval jsem kdo by to moch nakroutit tys pro to udělal hovno a když jsem ti řek že by ses taky moch pokusit, tak jsi akorát držkoval že znáš samý študáky. Pak říkám vydrž možná někoho mám a ty néééééééé naseru to na fórum a už to tu bylo zatim co jsem už nahrání sehnal, stačilo minutu počkat jak jsem řek, tak jdi regulérně do píči ty. A jedinej kokot jseš tu ty, nazdar
Ostatní to berte jako vysvětlení celý akce a Osi ty to radši celý smaž
Ne asi
luig psal:barynek psal:luig psal:neplaš, říkám počkej, je to zajištěný
Osi smaž to nebo tu bude barynek za zaty seš taky kokot už pro tebe ani není sprostý slovo, spíš lichotka, nejdřív píšeš starej se a když se staram a zeptam se tak začneš mlít o tom že už to máš pořešený, dí tentokrát regulérnbě do
Do píči jdi ty, zjišťoval jsem kdo by to moch nakroutit tys pro to udělal hovno a když jsem ti řek že by ses taky moch pokusit, tak jsi akorát držkoval že znáš samý študáky. Pak říkám vydrž možná někoho mám a ty néééééééé naseru to na fórum a už to tu bylo zatim co jsem už nahrání sehnal, stačilo minutu počkat jak jsem řek, tak jdi regulérně do píči ty. A jedinej kokot jseš tu ty, nazdar
Ostatní to berte jako vysvětlení celý akce a Osi ty to radši celý smaž
že by ses taky moch pokusit,
a nevolal jsem známýmu co? neee...
nu což, seš spokojenej, kouknul ses, užil sis to, máš to nahraný, tak co...
příště mi radši nic neříkej, abych se sháněl, páč jak vidno, tak je to stejně k hovnu. S těmahle věcma se na mě přáště vyser, pošéfuj si to sám a pak se radši pochlub, žes to sehnal a že sem k tomu nic neměl, než pak poslouchat tohle.
Bandit 4EVER!!!
Martin B12 (Člen) 13.09.2008 23:01:09 Offline |
Myšák psal:
No ja nevim, porad mi to pride takovy nejaky nevyreseny
vole ty sou ještě horší než ty
street triple picco
VikecB12 psal:barynek psal:Všem ostatním, aby věděli čí je to vina - moje, neposlechl jsem Luige! a zeptal se tady.
Nám je to u volové
mne nie je
kto to je tan Queen, ze vam z nich takto tecu mozky?
jeden Queen poznam, hudbu hraju celkom pocuvatelnu, ale zeby az takuto pičovu?
jebte na Queen a chodte jazdit pokial este nesnezi
Martin B12 (Člen) 14.09.2008 09:44:12 Offline |
Horst už je v pohodě ,ale tak trochu máš pravdu
street triple picco
barynek psal:Mazo - Queen je pro mě the best kapela všech dob. Ale tohle je o něčem jiným, ne o hudbě
ja viem...
chyba vam ludsky dotyk.....sediet tak vy dvaja oproti sebe, tak si to ani nepoviete a keby hej, tak si nadate, date si na to spolu pivo (vino) a spolu si ten queen vypocujete.
Teraz ste nam tu spravili poriadne rošambo
Ondráš psal:2 Barynek a Luigi: Roztrhejte si občanky...
To si nemůžete nadávat po ICQ, Skypu, mailu, SMS...?
Přečti si diskuzi od začatku a zjistíš kdo s tím začal. Měl jsem dobrej umysl a to že se to zvrtlo díky zejmena jednomu a posleze druhému (sorry rossi, musel jsem ) jedinci, za to ja nemuzu...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Přečti si diskuzi od začatku a zjistíš kdo s tím začal. Měl jsem dobrej umysl a to že se to zvrtlo díky zejmena jednomu a posleze druhému (sorry rossi, musel jsem ) jedinci, za to ja nemuzu...
Nebuď jak malej a nekřič: "On si začal."
To by byl takovej problém zvednou telefon, zapnout ICQ... A nepsat to sem? Je to vaše osobní záležitost, tak jste si to mohli vyřešit jen mezi sebou.
Mě je to vlastně jedno. Děláte voly ze sebe. Neber to jako osobní útok, jen to, že se pak nesmíte divit, když si tu z vás kvůli tomu někdo dělá prdel.
P.S.: Chtěl jsem ti to poslat po ICQ, ale asi ho zrovna nemáš zapnutý...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:Přečti si diskuzi od začatku a zjistíš kdo s tím začal. Měl jsem dobrej umysl a to že se to zvrtlo díky zejmena jednomu a posleze druhému (sorry rossi, musel jsem ) jedinci, za to ja nemuzu...
Nebuď jak malej a nekřič: "On si začal."
To by byl takovej problém zvednou telefon, zapnout ICQ... A nepsat to sem? Je to vaše osobní záležitost, tak jste si to mohli vyřešit jen mezi sebou.
...souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu
Mě je to vlastně jedno. Děláte voly ze sebe. Neber to jako osobní útok, jen to, že se pak nesmíte divit, když si tu z vás kvůli tomu někdo dělá prdel.
P.S.: Chtěl jsem ti to poslat po ICQ, ale asi ho zrovna nemáš zapnutý...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Tos tomu zas dal na frak co šéfe, teď jsme tu oba za voly
A jinak my si už po telefonu, icq, mailu, telegrafu, koresponďákách, dopisech atd nadáváme pořád a neustále, tekže nám to už nestačí a našli jsme si další možnost, a to tady
Ale jinak mám Barynka upřímně rád, celý je to jen prdel, no né ? Tak vidíš
Ne asi
2 Ondráš - já tu nekricim, jen rikam svuj nazor na situaci. a moje icq je zaply kdyz nejsem v prai ale dorazi to tak to per klidne tam. Jinak znova opakuju, puvodni myslenka byla jestli to neni nekdo schopnej nahrat nic vic, nic min. Tecka.
Bandit 4EVER!!!
luig psal:Tos tomu zas dal na frak co šéfe, teď jsme tu oba za voly
A jinak my si už po telefonu, icq, mailu, telegrafu, koresponďákách, dopisech atd nadáváme pořád a neustále, tekže nám to už nestačí a našli jsme si další možnost, a to tady
Ale jinak mám Barynka upřímně rád, celý je to jen prdel, no né ? Tak vidíš
Prdel to je, veliká
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:2 Barynek a Luigi: Roztrhejte si občanky...
To si nemůžete nadávat po ICQ, Skypu, mailu, SMS...?Přečti si diskuzi od začatku a zjistíš kdo s tím začal. Měl jsem dobrej umysl a to že se to zvrtlo díky zejmena jednomu a posleze druhému (sorry rossi, musel jsem ) jedinci, za to ja nemuzu...
hele, podívejte se na vrtáka, teď se pouští i do mně
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:Ondráš psal:2 Barynek a Luigi: Roztrhejte si občanky...
To si nemůžete nadávat po ICQ, Skypu, mailu, SMS...?Přečti si diskuzi od začatku a zjistíš kdo s tím začal. Měl jsem dobrej umysl a to že se to zvrtlo díky zejmena jednomu a posleze druhému (sorry rossi, musel jsem ) jedinci, za to ja nemuzu...
hele, podívejte se na vrtáka, teď se pouští i do mně
woe do tebe dycká s radostí
Bandit 4EVER!!!
Kelly01 psal:Nemusím metrosexuály(ale jejich ranou tvorbu snesu)
Teď třeba doma jedu DVD Black Sabbath 12-20-1970 Paris
Už na mne klepali
Taky by to chtěli vidět
Ranna tvorba do 1980 je dobrá, pak ještě alba Miracle a Innuendo luxus a Made in Heaven posmrtně taky Hot space u mne az na jeden dva songy neuspel...
Sabbati u mě taky
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1