Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » úprava orig. laufu

romas (Člen)
15.09.2008 20:54:35

úprava orig. laufu

Nemáte někdo zkušenost s úpravou originál výfukuidontknow. Mám 1250 ale údajně je stejný s 650. Nechci aby to řvalo nějak šíleně ale když jedu rychlej tak nějak neslyším motor nebo co. Díky za rady a zkušenosti, klidně i starší modely!

Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
nicola.foxx (Člen)
15.09.2008 21:06:18

Re: úprava orig. laufu

Podivej se kolik stoji original vejfuck a kolik das za ladak. Myslim si, ze je to kurva rozdil. Kup homologovanej lauf a jsi v pohode. Trebas u www.rdmoto.cz .
Trebas Progear ma po predchozim majiteli provrtanej origo vejfuck a je pekne nasranej. Ja bych to bejt tebou nedelal.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
romas (Člen)
15.09.2008 21:22:18

Do laďáku se mi nechce ze dvou důvodů. Jednak jsem jaksi dobře přišel k ještě jednomu orig. výfuku a za druhý nechci aby to řvalo moc.

nicola.foxx (Člen)
15.09.2008 21:28:46

romas psal:

Do laďáku se mi nechce ze dvou důvodů. Jednak jsem jaksi dobře přišel k ještě jednomu orig. výfuku a za druhý nechci aby to řvalo moc.

Ja jsem si koupil IXIL a prislo mi to s dvouma DB killerama. Jeden ma diry vetsi a jeden mensi. Jezdim bez toho a pod sedlem mam obe ty tlumivy vlozky, kdybych nahodou pri projizdce vymyslel, ze vyrazim smer rakousy a podobne.

mr.BSE (Člen)
15.09.2008 21:31:15

romas psal:

Jak jako moc?
Bud to ma hrubej zvuk, nebo jeste lepsi,ne? Moc proste nejde (pri pouziti ladaku).good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fulltank (Člen)
15.09.2008 21:32:49

ja mam zase opacny problem bigsmile, nemate takhle nejakej napad jak zhlasitit ladak ?! Zda se mi dost tichej ( MIG ). No tak co vas napada?! evil

romas (Člen)
15.09.2008 21:37:46

mr.BSE psal:
romas psal:

Jak jako moc?
Bud to ma hrubej zvuk, nebo jeste lepsi,ne? Moc proste nejde (pri pouziti ladaku).good

Nechci bejt slyšet na kilometry daleko ale chci slyšet motor když jedu třeba sto padebigsmile

mr.BSE (Člen)
15.09.2008 21:38:45

romas psal:
mr.BSE psal:
romas psal:

Jak jako moc?

Nechci bejt slyšet na kilometry daleko ale chci slyšet motor když jedu třeba sto padebigsmile

na 150 ti mozna lauf jeste pomuze (ale ruku do pece za to nestrcim), ale vic uz stejne fouka vitrsmile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
fidoB6 (Člen)
15.09.2008 22:13:08

romas psal:

Nemáte někdo zkušenost s úpravou originál výfukuidontknow. Mám 1250 ale údajně je stejný s 650. Nechci aby to řvalo nějak šíleně ale když jedu rychlej tak nějak neslyším motor nebo co. Díky za rady a zkušenosti, klidně i starší modely!

Buďto blbá helma nebo jezdit v červenym polibigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Ondráš (Člen)
15.09.2008 23:21:56

Fulltank psal:

ja mam zase opacny problem bigsmile, nemate takhle nejakej napad jak zhlasitit ladak ?! Zda se mi dost tichej ( MIG ). No tak co vas napada?! evil

Sundat a jezdit bez něj jako já na sprintech...smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
16.09.2008 07:05:00

po předchozím majiteli mám vykuchaný výfukbad zvuk sice pěknej ale sousedi na to maj jinej názor když odjíždím a po pár km mě to už taky sere!!! a propo do rakous mě nepujtějsmile2

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fik-B6S (Člen)
16.09.2008 07:55:24

já koupil leo vince a jsme spokojený jezdím bez vložky a když jezdil tatik tak ho bylo aslyšet tak 400m předem tak že taky pohodička...good
akorát když jsem tam vrazil vložku tak se mi zdá že žádněj rozdíl v hluku není...idontknow
Když budeš kuchat origo tak získáš nejistej zvuk protože nevíš jak velký díry použít badbad

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
K.a.s.y.m. (Člen)
16.09.2008 08:22:05

Ondráš psal:
Fulltank psal:

Sundat a jezdit bez něj jako já na sprintech...smile1

http://www.suzukibandit.cz/prostor/video/Ondra.mov

máš recht kolego bigsmilebigsmilegoodgood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš (Člen)
16.09.2008 08:53:20

Sice posranej rozjezd a řezení stálo za hovno, ale kravál jsem dělal jednoznačně největší.bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Rum-cajs (Člen)
16.09.2008 09:42:30

nicola.foxx psal:
romas psal:

Ja jsem si koupil IXIL a prislo mi to s dvouma DB killerama. Jeden ma diry vetsi a jeden mensi. Jezdim bez toho a pod sedlem mam obe ty tlumivy vlozky, kdybych nahodou pri projizdce vymyslel, ze vyrazim smer rakousy a podobne.

jakyhože máš toho ixila?? moh bych se případně přijet kouknout??

qwerty (Člen)
16.09.2008 10:30:33

Banditatom psal:

po předchozím majiteli mám vykuchaný výfukbad zvuk sice pěknej ale sousedi na to maj jinej názor když odjíždím a po pár km mě to už taky sere!!! a propo do rakous mě nepujtějsmile2

ja mam to same , od predchoziho majitele .....smile2 sousedi nesou radi , ani otec pac to dela fakt hukot .... ale pri jizde mi to nevadi bigsmile

WD club member.
qwerty (Člen)
16.09.2008 10:35:07

K.a.s.y.m. psal:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/video/Ondra.mov

máš recht kolego bigsmilebigsmilegoodgood

nahod pls vice videii nebo fotek ... good

WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen)
16.09.2008 12:11:13

je to na FTP v fotogalerii 1_suzukinakeddragday a pak na Humlák FTP přístup je popsanej v diskuzi foto suzukinaked nebo tak nějak se to jmenuje.

K.a.s.y.m. (Člen)
16.09.2008 12:12:07

můj vejfuk se zatím všem líbíl a nikdo si nestěžoval a kdyby jo má stejně smůlu.

Rostyk (Člen)
16.09.2008 14:26:51

Ladák je od toho aby tě bylo slyšet.Ted jsem namontoval Tenax a super. Když přilítnu zezadu k autu tak 80% řidiču samo uhne protože o mě vědí.Origo schovej a běž do ladaku bigsmilebigsmilebigsmile

Dohnat a předehnat
zdenek 1 (Člen)
16.09.2008 17:09:49

Fik-B6S psal:

já koupil leo vince a jsme spokojený jezdím bez vložky a když jezdil tatik tak ho bylo aslyšet tak 400m předem tak že taky pohodička...good
akorát když jsem tam vrazil vložku tak se mi zdá že žádněj rozdíl v hluku není...idontknow
Když budeš kuchat origo tak získáš nejistej zvuk protože nevíš jak velký díry použít badbad

co kecáš,já než jsem jel do rajchu,tak jsem ho trošku taky upravil abych slyšel že jedu ato tak,že jsem použil svářečku,a jednoduše  zevnitř vypálil malou dírku ,nasadil,vyskoušel,a pak dírku trochu ještě zvětšil a zvuk tak akorát!!! tak že zvuk origošu" jistej"!!! no a doma zase svůj laďáček...od vinčebigsmile,však víš!!!bigsmile

když to jede,je to OK
Nosorozec (Člen)
16.09.2008 22:08:32

Souhlasim s ostatníma jestli chceš lepší zvuk tak si kup nějakej laďák!! Já měl na starym banditu prokuchanej origo a jako zvuk to mělo hodně pěknej ale to bylo asi tak celý po ujetí 100 km jsem byl uplně hluchej v uších mi hučelo hlava bolela no prostě hrůza a když jsem pak koupil jinýho bandita s origo tak jsem byl úplně štastnej že tu motorku vůbec neslyším!! A to nemluvim o tom jakej bordel mi ten prokuchlej vejfuk dělal!!bad

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
romas (Člen)
16.09.2008 22:22:24

Trochu upřesním o co mi jde.help Chci abych motorku víc slyšel ale myslím něco decentního, většina laďáků je na mě moc hlučná a navíc se mi čirou náhodou válí v garáži ještě jeden origo výfuk takže mi ten můj zůstane kdybych měl náhodou chuť na tichošlápka nebo razil směr Rakouscool

nicola.foxx (Člen)
17.09.2008 00:20:57

romas psal:

Trochu upřesním o co mi jde.help Chci abych motorku víc slyšel ale myslím něco decentního, většina laďáků je na mě moc hlučná a navíc se mi čirou náhodou válí v garáži ještě jeden origo výfuk takže mi ten můj zůstane kdybych měl náhodou chuť na tichošlápka nebo razil směr Rakouscool

OK kdyz jinak nedas. Posli zpravu Progearovi at ti zasle fotku svyho laufu, jak to ma provrtany. Ted je na dovoleny a vraci se pristi tyden. Kdyby jsi to chtel videt na vlastni voci, tak musis do Prahy a nebo se prijed podivat na Jedovnici. Progear tam bude, tak sito i poslechnes a uvidis, jestli ma cenu kurvit origo vejfuck.headshake

mr.BSE (Člen)
17.09.2008 06:15:52

nema.cool

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
17.09.2008 20:54:44

Mladá měla loni Kawu ER5,zvuk žádnejsmile2,tak sem jednou počkal aš vodjede plechovkou do práce a vzal sem metrovej roxor nabroušenej do špičky co se zrovna válel v dílně a tak trochu větší kladívko a zezadu sem ho napadlbigsmile Nakonec to mělo hodně dobrej zvoučekgood Ale na své mašině bych to neudělalbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen)
17.09.2008 21:26:51

VikecB12 psal:

Mladá měla loni Kawu ER5,zvuk žádnejsmile2,tak sem jednou počkal aš vodjede plechovkou do práce a vzal sem metrovej roxor nabroušenej do špičky co se zrovna válel v dílně a tak trochu větší kladívko a zezadu sem ho napadlbigsmile Nakonec to mělo hodně dobrej zvoučekgood Ale na své mašině bych to neudělalbigsmile

Jak te uvidim s kladivkem v ruce, tak zdrham. bigsmilebigsmile

Pajk (Člen)
17.09.2008 21:49:48

Klucí neblbněte, každá taková úprava do origo vejfuku nepřinese žádnej užitek, spíš naopak.bad A kdo má tu motku skutečně u srdíčka, tak jí dopřeje trošičku víc než nějaký blbý neodborný ďoury do továrního laufu a nic to nevyřeší. Zvuk je na hovno a výkon taky. Tak že, se buď spokojim s origo laufem, kterej je sice tichej, ale při origo nastavení to s ním jede stejně nejlíp a nebo dám laďák s vložkou a pak jezdím s ní a nebo bez jak to komu vyhovuje podle zvuku. Stejně každej normální jezdí po skušenostech s laďákem bez vložky. A komu nestačí zvuk a chce výkon, ať ladí co?

Meloun (Člen)
17.09.2008 23:59:43

Pajk psal:

Klucí neblbněte, každá taková úprava do origo vejfuku nepřinese žádnej užitek, spíš naopak.bad A kdo má tu motku skutečně u srdíčka, tak jí dopřeje trošičku víc než nějaký blbý neodborný ďoury do továrního laufu a nic to nevyřeší. Zvuk je na hovno a výkon taky. Tak že, se buď spokojim s origo laufem, kterej je sice tichej, ale při origo nastavení to s ním jede stejně nejlíp a nebo dám laďák s vložkou a pak jezdím s ní a nebo bez jak to komu vyhovuje podle zvuku. Stejně každej normální jezdí po skušenostech s laďákem bez vložky. A komu nestačí zvuk a chce výkon, ať ladí co?

Originál vejfuk motorku dusí..

PURE NAKED BIKE!
Pajk (Člen)
18.09.2008 00:06:07

Tos někde slyšel, jo?smile1

Meloun (Člen)
18.09.2008 00:09:19

To je především u Banditů známá věc..smile1

PURE NAKED BIKE!
Pajk (Člen)
18.09.2008 00:24:14

Jo je to známá věc pokud děláš další úpravy jak už jsem psal, jinak pouze při výměně koncovky za laďák bez dalších sebemenších úprav to nefunguje, ale zas to má super audio doprovod.

K.a.s.y.m. (Člen)
18.09.2008 07:23:37

hlavně u starejch modelů to fungovalo i bez dalších úprav.

redik27 (Člen)
18.09.2008 09:18:47

myslím, že tohle funguje i u dobře vyladěných mašin

http://auto.idnes.cz/zvuk-motoru-zenu-v … tomoto_vok

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS