Nejsi přihlášen
Re: ...Pavel Hanzlík
... zrovna sem to četl na "seznamu",ale nebylo tam jméno
http://www.novinky.cz/clanek/150073-mot … dvaru.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 20.09.2008 19:44:34 Offline |
je to v fakt zakletá sezona
lelek,hanzlík... ach jo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Hanzlik byl pohodovej týpek, začal tu jezdit jako jeden z prvních a musim se přiznat, že on a par lidí z Unhoště mají na vině to, že jsem taky začal jezdit na moto.
Je to na piču
" Kámo byls borec máš u mě respekt! "
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Banditatom (Člen) 21.09.2008 01:07:58 Offline |
kuci bečím pač takovejch borcu je mi fakt
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
to že je někdo slavnej neznamená, že bych po něm brečel....takovejch už tu letos bylo a nikdo ani nehnul brvou ....
je ho určitě škoda, ale fakt bych tyhle záležitosti už neřešil.....
hans psal:to že je někdo slavnej neznamená, že bych po něm brečel....takovejch už tu letos bylo a nikdo ani nehnul brvou ....
je ho určitě škoda, ale fakt bych tyhle záležitosti už neřešil.....
pro mě teda neni Pavel Hanzlik to samý jak Franta Vomáčka. Byl to průkopník a jeho plakát mam v garáži od doby co sem jezdil na simsonu. Je mi to líto a dyš sem se to dozvěděl slza mi kápla. Patuju že měl na olejáku 1100 Wiseco a výkon okolo 180k. byl pro mě modla
honda je honda
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2008 08:13:12 Offline |
Kuba B12 psal:hans psal:to že je někdo slavnej neznamená, že bych po něm brečel....takovejch už tu letos bylo a nikdo ani nehnul brvou ....
je ho určitě škoda, ale fakt bych tyhle záležitosti už neřešil.....pro mě teda neni Pavel Hanzlik to samý jak Franta Vomáčka. Byl to průkopník a jeho plakát mam v garáži od doby co sem jezdil na simsonu. Je mi to líto a dyš sem se to dozvěděl slza mi kápla. Patuju že měl na olejáku 1100 Wiseco a výkon okolo 180k. byl pro mě modla
tohohle člověka je škoda...v době kdy jsem začal jezdit na jawce tak začínali dělat stund riding...jezdil na přdělanym GSXR na 1250 měl tušim červenou a jezdil s ním ještě jeden borec na zelený ve stejný úpravě.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Hanzloš jezdil pravidelně na našich akcích hotelu Troníček na Žampachu, byl to profík a hlavně, byl to obyčejnej kluk, kterej to celý u nás odstartoval, a co víc, ten člověken NEPADAL
jestli jste viděli to video, to nebylo normální, proč by to v místě kde nikdo už nebyl stavěl na zadek? divný, prostě divný. Skoro jako by třeba lanko od spojky když přes ní gumoval a chytlo se to, proto to šlo na prdel? nevim, teď už je to jedno. Jediný co fakt nechápu, že ON jezdil v místě, kde byl náklaďák a roh baráku, tohle si vždycky hlídal kam dojede po prdeli ...
Honza s ním jezdil po předním, po zadním na řidítkách ... jeho fotek je plný schodiště v hotelu
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:Hanzloš jezdil pravidelně na našich akcích hotelu Troníček na Žampachu, byl to profík a hlavně, byl to obyčejnej kluk, kterej to celý u nás odstartoval, a co víc, ten člověken NEPADAL
jestli jste viděli to video, to nebylo normální, proč by to v místě kde nikdo už nebyl stavěl na zadek? divný, prostě divný. Skoro jako by třeba lanko od spojky když přes ní gumoval a chytlo se to, proto to šlo na prdel? nevim, teď už je to jedno. Jediný co fakt nechápu, že ON jezdil v místě, kde byl náklaďák a roh baráku, tohle si vždycky hlídal kam dojede po prdeli ...
Honza s ním jezdil po předním, po zadním na řidítkách ... jeho fotek je plný schodiště v hotelu
Tak jestlis to video viděl dobře,tak von nejel po zadním,ale gumoval ve stupačkách a ke konci toho dvora se mu chytla guma a vzepjalo se mu to na záda nechtěně,pak už jenom pád...
Kdyš sem v 17ti začínal s ježděním po zadním,byl pro mě polobohem,takovejch lidí je fakt škoda.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
osiris psal:...spíš zapomněl že na týhle vzadu nemá hrazdu a dal to tam vědomě
je to možný,ale na tu hrazdu dosedají víc "zlehka",což toto rozhodně nebylo. Ale to si můžeme jenom domýšlet,pravdu nám už nikdo neřekne.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1