Nejsi přihlášen
Yoshimura USA na GSF 1200 K6
Ahoj, mam moznost si nechat dovezt a nebo poslat od rodiny z USA Yoshimuru maj to tam za uplne jiny penize, ale mam problem s tim ze oni maji vsechno na bandity 1200 do roku vyroby 05 a prej uz se pak dal nedelali , tak me napada ze je tam spis pan Suzuki prestal po roce 05 dovazet, jinak myslite ze by mohl ten svod s yoshirourou sednou z K5 na K6 ? ram je trohu jinej podsedlovka prepracovana ale nezkousel to nekdo jakej je tam moc rozdil ? pripadne dalo by se pri nejhorsim to doupravit tady v CR ? maj to tam za 370 USD za coz tady koupim Creptuse tak jeste vaham, a nemuzu nic najit na netu na K6 ci K7 uz vubec. Poradte co nej dekuji neni uz moc casu
Monty Jack (Člen) 23.07.2008 08:55:08 Offline |
Re: Yoshimura USA na GSF 1200 K6
Billy psal:Ahoj, mam moznost si nechat dovezt a nebo poslat od rodiny z USA Yoshimuru maj to tam za uplne jiny penize, ale mam problem s tim ze oni maji vsechno na bandity 1200 do roku vyroby 05 a prej uz se pak dal nedelali , tak me napada ze je tam spis pan Suzuki prestal po roce 05 dovazet, jinak myslite ze by mohl ten svod s yoshirourou sednou z K5 na K6 ? ram je trohu jinej podsedlovka prepracovana ale nezkousel to nekdo jakej je tam moc rozdil ? pripadne dalo by se pri nejhorsim to doupravit tady v CR ? maj to tam za 370 USD za coz tady koupim Creptuse tak jeste vaham, a nemuzu nic najit na netu na K6 ci K7 uz vubec. Poradte co nej dekuji neni uz moc casu
Hele a na B6 01 by nebyl ?
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
pepa psal:no joo ale jak sem ten lauf z usa dostat
Jednoduše. Dáš ho do obálky, vhodíš do schránky a jednoho dne zaklepe pošťák a máš lauf. Nebo bych ho zkusil naskenovat a poslat mailem
Ještě je samozřejmě možnost teleportu....
Kurna Filous a prosimte muzes me prozradit stranku s tim kde jsi nasel na K6 yoshimuru, ja sem nasel tedka neco na K6 je to s mezisvodem za 350 USD, ale na vetsine stranek co sem navstivil tak americti kolegove nemaji vetsinou v seznamu modelovy rady bandita 1200 k6-k8. vetsinou 97-00 a 01-05. Budu te vdecnej a jeste jestli mi muzes rict jakej mas matros a cenu v USD jakou jsi za to dal pokud mi to reknes a nebo mailem
Billy psal:Kurna Filous a prosimte muzes me prozradit stranku s tim kde jsi nasel na K6 yoshimuru, ja sem nasel tedka neco na K6 je to s mezisvodem za 350 USD, ale na vetsine stranek co sem navstivil tak americti kolegove nemaji vetsinou v seznamu modelovy rady bandita 1200 k6-k8. vetsinou 97-00 a 01-05. Budu te vdecnej a jeste jestli mi muzes rict jakej mas matros a cenu v USD jakou jsi za to dal pokud mi to reknes a nebo mailem
...žádnou stránku ti neprozradim, prostě sem napsal jednomu typoj, co tam je, že chci Yoshi Trioval Stainless Steel slip-on a on to poslal...k ceně ti řeknu jen to, že 350,- ďoliků je supr prajs...no a klidně vem lauf na K5, bude ti to pasovat na K6 bes problému, aš na vodníka 1250 je to jináč...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
OK diky moc
nepochvalil ale diky, sem spokojenej jede to moc pekne, ze zacatku sem mel trabl s tim syticem jak sem zde psal ale je to mejma rukama je to v pohode dusilo se to ze to bylo moc bohaty a melo to tendenci zdechat dam min po startu a jede to normalne, je to jinak nez u me bejvale 6. Akorat to nema tedka zvuk tak snad to yoshi napravi
Mam docela trabl se s tou nasi rodinou tam domluvit, josu sice starsiho veku umi normalne cesky, ale jsou to americane docela dost neschopni jsem nasranej za jejich neschopnost pri odeslani odkazu na ne nekolik prodejcu aby se tam oni ozvali a zeptali se a pripadne objednali, maji vsechny tech paramatry co jsou potreba a odkaz primo na vyrobek. Bohuzel americane mysli trosku divne, prej a co kdyz to nebude pasovat a podobne. Kdyz to vidim jak se publikuji a boji se vyjet po x- desitkach letech zivota do New Yorku ze je tam velekej provoz aby nenabourali auto apodobne a nikdy tam nebyli. Pro me nepochopitelna mentalita a ti lide opravdu zas blby nejsou maji firmu na vyrobu forem pro vstrikovani plastu maji CNC stroje atd. Maji cas nectou maily je me z nich na bliti asi to teda s takovou bude Creptus, ale kdyby nekdo chtel a muze se domluvit anglicky s tema lidma na druhem kontinentu tak bych taky o masovku stal. Sem nasran ale nic na to nerikam radsi, jenom sem to
chtel bych trioval v nerezi ale s mezisvodem na bandita 1200 K6
http://www.solomotoparts.com/product.ph … ctid=23399
jestli muzes posli me to na maila kolik by to stalo aji s postovnym sem do republiky a co ja pro to mam udelat. Diky ti
Pane Pitrman, sluzebnicek, hlava niy nez ... Slo bz to aj pro me? Me by stacila na prirubu, ale bral bych i se svodem... chlavne abych po vsech vejfuckach mel na SUZUKI to co tam patri.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Pane Pitrman, sluzebnicek, hlava niy nez ... Slo bz to aj pro me? Me by stacila na prirubu, ale bral bych i se svodem... chlavne abych po vsech vejfuckach mel na SUZUKI to co tam patri.
nech to v sérii a bude tam co tam patří
Bandit 4EVER!!!
nety psal:rejpale.... dycky sem chtel yoshistvuru nebo kakrapa.. a sen je na dosah... mozna.. uvidime co pan pitrman.
něměl jsi tam už náhodou "akrapa" aspon nalepenýho? nebo to byl někdo jinej? Vim, že tu kolovaly jednu dobu samolepy tutěch výrobců..
Bandit 4EVER!!!
Pane Pitrman, sluzebnicek, hlava niy nez ... Slo bz to aj pro me? Me by stacila na prirubu, ale bral bych i se svodem... chlavne abych po vsech vejfuckach mel na SUZUKI to co tam patri.
nety psal:kuwo, urazil si moje ego... Prestanu zrat a uz nebudes se moooc vymlouvat
Dej pokoj... Dopadneš jak Progear a nebudeš mít sílu ani na to, abys povolil olejový filtr...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Hosi vy se me libite jak tady do sebe navzajem jebete , Je s tim Pitrmane trabl kdyby jsme jich poslali vice tech laufu v jednym baliku ? Je tam nejaky daneni ?
Kamos prave chtel na GSX-R 1100 rv. 91-92 (olej-vzduch) nejakou yoshirouru se svodem, jeste me nerekl co vlastne chce za typ, kdyby to slo tak aji tady na tu babicku by byl zajem
Monty Jack (Člen) 29.07.2008 20:13:27 Offline |
žeby masofka? Pište mě dvakrát
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
No ja jeste to resim s tema amerikanama, on ma 72 let ale ma zete kterej je na toto schopnej, uz je to postarsi clovek no a s pocitacema mu to moc nejde a kdyz sem se dival pres skype jak se s nema domlouva
Jo a budem si to tam davat na mikuláša
Tak je uz Yoshi nasazen , Kua to je dobryyyy neskutecnej zvuk, vyjimatelnou skrtici homologacni srandu sem okamzite vyjmul a zpracovani vyborny musim rict to je nekde uplne jinde. Sedl tam jako prdel na hrnec. Dojmi za ty prachy vybornyyyy , kazdej se wotaci co to kurva jede, pres mesto docela hucak pac to clovek ten zvuk hodne vnima kdyz jede. Projel sem zatim jenom asi 80 km, zda se ze to jede tak jak ma a diru sem zatim nenasel. Uvidime po vymene standartniho serioveho filtru znovu za novy, pac uz ten stary ma cas a musim menit, tak snad se to neochudi ta smes na cistem novem filtru. Fotku nemam ani videjko zatim
Billy psal:Tak je uz Yoshi nasazen , Kua to je dobryyyy neskutecnej zvuk, vyjimatelnou skrtici homologacni srandu sem okamzite vyjmul a zpracovani vyborny musim rict to je nekde uplne jinde. Sedl tam jako prdel na hrnec. Dojmi za ty prachy vybornyyyy , kazdej se wotaci co to kurva jede, pres mesto docela hucak pac to clovek ten zvuk hodne vnima kdyz jede. Projel sem zatim jenom asi 80 km, zda se ze to jede tak jak ma a diru sem zatim nenasel. Uvidime po vymene standartniho serioveho filtru znovu za novy, pac uz ten stary ma cas a musim menit, tak snad se to neochudi ta smes na cistem novem filtru. Fotku nemam ani videjko zatim
Ano..to je velmi důležitá v životě motorkáře..
PURE NAKED BIKE!
Sem jeste malej nevyzralej xicht tak to pochop
Ondráš psal:Meloun psal:Ano..to je velmi důležitá v životě motorkáře..
O kolik tipuješ, že se mu prodloužil?
Nefunguje to..
Navěsil jsem na to všechno možný,vobul to lepivek,dokonce i zlatej ZVM2 a neprodloužil se ani vo cenťák!
PURE NAKED BIKE!
sem nadsenej no kurva
Kurna musim to taky uz vyfotit, zvuk brutalni co ?
nety psal:kuwa inženýre... Si piš, musim si pořídit něco většího Ale jinak, teď sem spokojenej parchant
no jen nekric...vis jak ti to dopadlo letos s dovolenou...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Nazdar nazdar, tak sem byl včera na brzdě s yoshimorou a tady je výsledek -
105,14 Nm při 5992 ot/min, 112,31 HP při 8856 ot/min. Křivka prej dost dobrá, výkonová lineární, u toč. momentu mezi 4-5 mírná dírka.
Stránky: 1