Nejsi přihlášen
Re: SMUTNÁ ZPRÁVA....
osiris psal:Petr J. psal:co se stalo, stalo se...nic to na tom nezmění...
...znal
...k citaci, tak proč to říkáš ? tajemno (snad není nic proti ničemu říct nemoc, nehoda ...)
... jak říkáš, taky znal a proto sem se ptal
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
zrovna takhle, skoda kazdyho dobryho cloveka
Petr J. psal:...Míra při opravě domu spadl ze střechy, jak mi volala jeho žena...na víc, jsem neměl sílu se ptát...
nechtěl jsem to tu řešit....
...to chápu, taky bych na to neměl
...dík za info
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 23.09.2008 21:14:52 Offline |
eště v sobotu když sme byli v bechyni sem s nim mluvil smutný
doba je temná...
To Kelly: V tomhle tématu bych teda rozhodně žádný vtípky nedával ..................
Kua já si s ním volal ještě taky minulej týden pač mě spravoval véfuk a vím jak to poslední rok měl .............samá hokna, spravování baráku, děcko ............................. kurevsky blbá zpráva!!!
A to jako se mu to stalo v sobotu? http://www.katastrofy.com/scripts/index … _nad=13048
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:A to jako se mu to stalo v sobotu? http://www.katastrofy.com/scripts/index … _nad=13048
...prej opravoval nebo dolejval expanzku na půdě a propad se pod ním strop,
asi někomu ve vesnici
...často jsem se u něj stavěl na kus řeči,škoda ho chlapa
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
jirka silver (Člen) 25.09.2008 11:19:15 Offline |
To je teda zpráva na
Před měsícem jsem s ním mluvil o doplňcích z karbonu.
To je snad osud.
Najdete nás na každém kilometru
Banditatom (Člen) 25.09.2008 18:06:14 Offline |
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jak to tedy bylo: v sobotu Míra byl dělat na své nové dílně a sousedka odvedle jej poprosila, zda by se ji nepodíval na topení, že má nějaký problém. Míra, protože byl dobrák, jí slíbil pomoc a při kontrole expanzky někde na půdě jejího domu se pod ním prolomil strop. Propadl se a dopadl nešťastně na hlavu, následkem čehož byla prasklá lebka a krvácení do mozku. V sobotu jej přepravil vrtulník do Prahy, kde v neděli podlehl svému zranění...
...kurva, kurva ...ale tag nějak ho to vystihuje...vim, že spoustu lidí nasral tym, že se mu třeba nemohli dovolat nebo že trvalo dlouho neš dodal to co slíbil, nicméně jag sem ho znal já, tag to podle mě byl hodnej človjek a dobrák vot kosti, kerej dyš moch, tag pomoch...a dojel na to
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1