Nejsi přihlášen
Děti jako spolujezdec ??
Cus lidi. Nevíte někdo jak je to v zahraničí s dětmi mladšími 12 let co se týče spolujezdce na motocyklu ? V CZ je to omezeno věkem 12 le nebo jedině v sidecaře. Máme 2 kluky dvojčata a nebaví mě jezdit samotnýho bez manželky a kluků. Nebo budu muset prodat a koupit něco s lodičkou kam posadim oba dva. Máte někdo nějakou zkušenost ??
Dik caj.......F
Re: Děti jako spolujezdec ??
To je peknej ulet ta haya
hele...manzelku a dve deti stejne na jednu motorku nedas
ale treba nemeckej Louis ma v katalogu cosi jako detskou sedacku, takze mozna treba v tom nemecku je povoleny vozit dite mladsi dvanacti let...
zkus pohledat na http://www.uamk.cz , tam jsou v sekci Infoservis - Turisticke informace pravidla pro ruzny staty a nebo odkazy na podrobnejsi info...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Frcus a jak máš starý synátory?
Ono ten věk 12 let má trošku smysl. Děcka už tě dorůstají-dosáhnou na stupačky a hlavně mají už nějákou sílu se tě držet a psychicky zvládat jízdu...
Naše mladá jela na motorce prvně asi v osmi letech. Byla malá a vyšší rychlost nezvládala a hlavně měla strach se naklánět s motorkou.
Představa že by s ní člověk jel cestovní rychlostí 140 byla nereálná.
Když to srovnám se současnou dobou, kdy v zimě bude mít 12, tak to je nesrovnatelné.
Už se těšíme na jaro, kdy opravdu bude moci vyjet s námi.
A s klidnou dušou, že už to zvládne.
Vyjímka ovšem potvrzuje pravidlo....
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2008 12:31:07 Offline |
Póla psal:Naše mladá jela na motorce prvně asi v osmi letech. Byla malá a vyšší rychlost nezvládala a hlavně měla strach se naklánět s motorkou.
Představa že by s ní člověk jel cestovní rychlostí 140 byla nereálná.
Vyjímka ovšem potvrzuje pravidlo....
jak říkáš...já mám opačnou zkušenost...letos jsem vez kamarádova kluku(asi 10 let)a ten v zatáčkách vysedal se mnou a prej jet co se s tím tak sereš
Minibike jsou holt dobrá škola kor když je mistr evropy v nich
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nejde vo to, jestli vlastni nebo cizi, nebo jestli je to dospelej nebo dite...muzes si bejt za riditkama jista jak chces (coz ja navic nejsem, po dvou bourackach), ale dycky se muze najit nakej deda ve skodovce nebo holka v twingu, co ma cerstvej ridicak nebo traktor z polnacky nebo kdokoliv...a udelat neco nekomu jinymu, to aby si clovek pak hodil masli...
ja bych si ted uz ani za nikoho na motorku nesedla, kdyby to nebylo opravdu zivotne dulezity...
...Do you know that bad girls go to hell?...
...souhlas...stačí málo...náhoda je blbec, blbců na cestách hodně a děr ještě více....
Minule mi přeběhla před koly černá veverka s oříškem v tlamě...jsem se zasmála.
Kdyby to ale byla srnka, tak mi asi hodně zatuhne....
Každý šťastný návrat domů se má pořádně zapít...
Když si to tak valím po těch našich cestách, tak se opravdu kolikrát divím, že jsem ještě celá....
Lihy psal:Slugi:
tadle je hezčejší
http://www.sidecar-cz.com/sajdkary/gale … idecar.jpg
To je udělaná sajtna z Káčka né? (Ford Ká) - alespoň světlo tak vypadá
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
nicola.foxx (Člen) 01.10.2008 15:35:52 Offline |
No ty přední gumy jsou na tom hustý
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 01.10.2008 15:39:09 Offline |
nicola.foxx psal:No ty přední gumy jsou na tom hustý
to jsi ještě neviděl zadní :)
Ono celkově tyhle sajdy fungujou tak,že z motorky sundáš přední vidle a zadní kyvkou a vložiš to do rámu sajdy.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
SLUGI psal:to Lenka : ... dovolím si oponovat v tom že "manželku a 2 děti na moto nedáš", koukni pořádně na sajdu u Busy ... je co, je dvojmístná
A gdyš sundáš tu krovku vzádu, tag je 4místná
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1