Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2008 09:48:08 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2008 10:04:54 Offline |
Re: nový tuono
nechyběj tomu dva válce?
jinak
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2008 10:19:19 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nechyběj tomu dva válce?
jinak
nechyběj a podle všech informací by to mělo mít vůkol 180 šemíků
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2008 10:20:15 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2008 10:35:39 Offline |
Pican psal:jj cerna mat a modry kola tak to ma byt
akorát nevidim stahovací pásku na krytu chladiče, nějaká italská novinka asi...
doba je temná...
neco se jmenem ducati, cagiva nebo aprilia bych si v zivote nekoupil ikdyby to bylo sebekrasnejsi a nejvychytanejsi na celym svete.... Nejak k temto nazvum mam od malicka prirozenej votpor
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2008 10:49:26 Offline |
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:nechyběj tomu dva válce?
jinaknechyběj a podle všech informací by to mělo mít vůkol 180 šemíků
ty krávo fakt V4....asi budu mít časem problém po zkušenosti z VFR má pro mě V4 osobytý kouzlo
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2008 12:03:00 Offline |
WenzelB6 psal:no ten bobek vzadu, nechtěl bych za Inkvizem sedět
to já za sebou taky ne a myslim že ani nikdo jinej bo ta motorka by se měla standartně dodávat jako jednositz a bude se k tomu jenom přidávat kit pro případnej "baťoh" (nebo aspoň u rsv4 to tak je) a myslim že to neni úplně špatnej tah, na takovýhle motorce nemá žencká na tandemu co dělat
doba je temná...
inkvizitorr psal:WenzelB6 psal:no ten bobek vzadu, nechtěl bych za Inkvizem sedět
to já za sebou taky ne a myslim že ani nikdo jinej bo ta motorka by se měla standartně dodávat jako jednositz a bude se k tomu jenom přidávat kit pro případnej "baťoh" (nebo aspoň u rsv4 to tak je) a myslim že to neni úplně špatnej tah, na takovýhle motorce nemá žencká na tandemu co dělat
na takový motyce nemá ženská vůbec co dělat
jinak je pěkná.
A je to!!
inkvizitorr (Administrator) 30.09.2008 12:54:42 Offline |
zrzule psal:inkvizitorr psal:WenzelB6 psal:no ten bobek vzadu, nechtěl bych za Inkvizem sedět
na takový motyce nemá ženská vůbec co dělat
jinak je pěkná.
wogo kotě zrzavý, bo mi bylo jasný že do toho některá (z ženckejch) začne rejt, napsal sem tam eště "na tandemu".... ve předu by ti to na tom určitě slušelo
doba je temná...
Me se to libi ale radsi bychsel do cele kapoty, holky maj radi cely lyzatka
inkvizitorr psal:zrzule psal:inkvizitorr psal:
to já za sebou taky ne a myslim že ani nikdo jinej bo ta motorka by se měla standartně dodávat jako jednositz a bude se k tomu jenom přidávat kit pro případnej "baťoh" (nebo aspoň u rsv4 to tak je) a myslim že to neni úplně špatnej tah, na takovýhle motorce nemá žencká na tandemu co dělatna takový motyce nemá ženská vůbec co dělat
jinak je pěkná.wogo kotě zrzavý, bo mi bylo jasný že do toho některá (z ženckejch) začne rejt, napsal sem tam eště "na tandemu".... ve předu by ti to na tom určitě slušelo
jsem to myslela vážně...fakticky fakt.
no možná by mi to slušelo ale tolik volů najednou bych neukočírovala
A je to!!
je to pekny,sem rikal uz davno,ze musi prijit novy,pac za tu cenu co vyprodavaj ted ty stary to snad ani jinak nebylo mozny...asi to zas tak dlouho trvat nebude,nez to pride na kram.
i kdyz sem si myslel,ze to bude podobny vic shiveru.
...sam mezi jebkarema...
mno já bych zasejc přemejšlel o tomhle
http://www.novinky.cz/clanek/150795-mer … 722-s.html
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:mno já bych zasejc přemejšlel o tomhle
http://www.novinky.cz/clanek/150795-mer … 722-s.html
Nechci bejt zas nakej rejpavej,ale,kam das nohy?
Amen. . .
VikecB12 psal:ross psal:kua, poslední dobou se mi líbí skoro fšechno co jezdí na 2 kolech
asi stárnuTak to ti závidím,mě poslední dobou nic nebere Dneska je to fšechno na jedno brdo,samá špička,hrana....
pravdu díš....a dyž už je to hezký tak to má zas nau výkon
Marián psal:je to pekny,sem rikal uz davno,ze musi prijit novy,pac za tu cenu co vyprodavaj ted ty stary to snad ani jinak nebylo mozny...asi to zas tak dlouho trvat nebude,nez to pride na kram.
i kdyz sem si myslel,ze to bude podobny vic shiveru.
Jen sem tu fotku votevřel tak sem si řek sociál jak šívr světlo,blinkry,ten hnus na značku,řidítka má šívr z tuona a tady taky,brzdy bych řek nemlich a to sem to ještě neviděl na vlastní kukučale fakt krasavec
Jebat motorky :-)
Monty Jack (Člen) 01.10.2008 22:34:04 Offline |
Petula psal:No ty vogo.. máme myslím s Abíkem problém
takže RR je kl mání ?
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
inkvizitorr (Administrator) 02.10.2008 09:19:37 Offline |
huskyb12 psal:inkvizitorr psal:podle všech informací by to mělo mít vůkol 180 šemíků
pičovina v chlívě začíná nervózně přešlapovat ? :)))
to asik ne, s pičovinou budem předpokládám dlouho kamarádi, ale tohle je hustota... zřejmě se rozhodli dělat bajky pro masy
http://www.aprilia.cz/aprilia/index.php?a=cenik
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.10.2008 10:08:23 Offline |
spíš vyprodávaj starý zásoby a čekaj nový kusy.
Stránky: 1