Nejsi přihlášen
SROUBY, SROUBY, SROUBY.
Zdar vsichni,
shanim barevne srouby, tzv. anodized screws (bolts) na vika motoru a vsechno co je videt. Sice jsem par firem nasel, ale cena za kit 120 USD, nebo ceny jako 55/ks nebo i 20Kc/ks, to se mi zrovna nechce davat, bo by to stalo zasr... hodne vzhledem k poctu sroubu, ktery chci vymenit. Potrebuju co nejlevnejsi a barvu zlatou.
Tak sem s vasima nazorama a radama.
:smoke:
Re: SROUBY, SROUBY, SROUBY.
...na tady máš http://www.titaniumpro.cz/srouby/
...protože je to kámoše, tak vězte, že pokud se někdo došťouráte, k těm blinkrům, tak jsou to naprosto stejný co se prodávaj přes litr
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kolik presne nevim, predstav si svou motorku s polokapotazi. Detailne si ji celou prohlidni a zacni pocitat vsechny srouby na ramu, motoru, kapotazi, proste vsechny srouby, co vidis - a pak obehni motorku a udelej to samy z druhy strany. Tak tolik asi potrebuju tech sroubu. Ruzny velikosti, sirky, delky. Tak to potrebuju. Na moji je to asi 300 sroubu, matek a podlozek. tzn. 300 ks x 20 Kc za kus mi prijde dost, vam ne?
asi sem divnej nebo spíš nejsem uplná dilina abych čekal že ty duralový eloxovaný šrouby koupím někde po 3 kačkách za kus..
hele zkus maminčin zlatej lak na nehty a všecky tim nabarvit,to by mohlo bejt levnější řešení..
KOVAL psal:asi sem divnej nebo spíš nejsem uplná dilina abych čekal že ty duralový eloxovaný šrouby koupím někde po 3 kačkách za kus..
hele zkus maminčin zlatej lak na nehty a všecky tim nabarvit,to by mohlo bejt levnější řešení..
Souhlas s Kovalem dyž na to nemam tak se do toho neseru ale je zase fakt že největší frajeřina je nemít na to.
Proste jsem to jenom zkusil. Ja na to dikbohu mam, takze mi nezbyva nic jinyho, nez objednat celej kit za nejakejch 150 USD a doufat, ze tam bude vsechno. Jen jsem zkusil forum, jestli nekdo z vas treba nevi, nezna. No uz vim, ze nevi a nezna. Diky
JBraban psal:Proste jsem to jenom zkusil. Ja na to dikbohu mam, takze mi nezbyva nic jinyho, nez objednat celej kit za nejakejch 150 USD a doufat, ze tam bude vsechno. Jen jsem zkusil forum, jestli nekdo z vas treba nevi, nezna. No uz vim, ze nevi a nezna. Diky
Za zkoušku nic nedáš a třeba Bushovi nevodsouhlasej plán na obnovu ekonomiky a dolar bude za 1kč pak budeš v klidu a vysmátej.šrob za 0,5 hal no nekupte to
Hele jestli ten kit obsahuje 300 šroubů (což teda nevim, kam všude ty šrouby budeš dávat - to sou snad i do motoru néé ), ale i kdyby, tak kit tě v přepočtu při dnešnim kurzu přijde bez poštovnýho na 2.700,- Kč a když to vydělim 300 šroubama, tak sem na 9,- kačkách za jeden - levnější bych asi nehledal, neb by to bylo asi zbytečný.
Nevim co řešíš
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
JBraban psal:V tom kitu za 150 neni 300 ks. Je tam asi jen 100 ks. To by me potom vyslo na 450. Ted jsem nasel 500 ks za $273,15. Posta zdarma. Neni co resit a jeste mi neco zbyde do foroty.
No vidíš, potřebuješ jich 300 - zbude ti jich 200, když je ještě bouchneš za dvojku, tak si můžeš pískat
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:JBraban psal:V tom kitu za 150 neni 300 ks. Je tam asi jen 100 ks. To by me potom vyslo na 450. Ted jsem nasel 500 ks za $273,15. Posta zdarma. Neni co resit a jeste mi neco zbyde do foroty.
No vidíš, potřebuješ jich 300 - zbude ti jich 200, když je ještě bouchneš za dvojku, tak si můžeš pískat
Nebo může dát dva vedle sebe
Mám co mám na nic si nehraju doba kdy mě mohla urazit taková to malichernost je dávno pryč pro mě za mě říkej tomu třeba moped jen nechápu proč si se přihlásil na bandit stránky a je mi to jedno.Moped stránky by ti vyhovovali možná lepší.
Ja te ale fakt nechtel nejak urazit. Proste tomu tak rikam, stejne jako my kamaradi tomu rikaji pastika, mrdka a tak vselijak, tak ja tomu rikam moped.
Proc jsem se prihlasil na stranky Bandit. No nevim, mozna proto, ze jsem motorkar, ze mam Suzuki, gsxr 1100, coz je hodne podobny tomu, co jezdis ty. A tak vybec. A hlavne jsem si s tebou chtel zadiskutovat.
To budou nějaký mladˇasové podívej se do profilu znova budu znát spíš tatíky. Nějakej Kozák dělá v Jassu.Štěpánek mi taky něco řiká ale nevím.Je to blbý ale myslím že se nějakej Štěpánek zabil na motce pod Výšinkou před Dvorem Král.
Milanovi je ted 37, ale nezije tam, jen odtama pochazi. Zije v USA. Ma tam segru myslim Simonu.
Ten co se zabil byl Roberta bracha. Meli nejakou hospodu ve Dvore par let zpatky.
No nic. heled, jak casto tu bejvas. Ja musim letet za kamosem a uz jsem pozde.
Stránky: 1