Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 02.10.2008 20:38:55 Offline |
Re: potrebuju baterku do auta
tak nad starší ani neuvažuj. zima na krku a baterka v dieselu je v zimě základ a samo žeten bordel do nafty ( taky octava tdi) kup novou já mám baner
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:tak nad starší ani neuvažuj. zima na krku a baterka v dieselu je v zimě základ a samo žeten bordel do nafty ( taky octava tdi) kup novou já mám baner
ja vim, ze by to chtelo novou,ale zrovna dva a pul klacku se mi davat nechtelo
Fulltank psal:Banditatom psal:tak nad starší ani neuvažuj. zima na krku a baterka v dieselu je v zimě základ a samo žeten bordel do nafty ( taky octava tdi) kup novou já mám baner
2.5 klacků?takový pičoviny tady kupujem vot známejch za 1200ale nepočítej s tím že ti něco budu posílatnenávidím poštu a scháněníjen sem se musel z ten ceny vy
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 02.10.2008 21:25:07 Offline |
Fulltank psal:Banditatom psal:tak nad starší ani neuvažuj. zima na krku a baterka v dieselu je v zimě základ a samo žeten bordel do nafty ( taky octava tdi) kup novou já mám baner
no jo 2500 ale máš na čtyři roky klid takhle koupíš nějakou jetou víš co... a budeš jí kupovat dvakrát do roka. To dá rozum ne?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fulltank psal:Zdar bikeri potreboval bych na zimu sehnat novou nebo zanovni baterku do Octavky (TDI, 99). Nemate nekdo nejakou slevicku popripade starsi baterku?! 12V/70-80Ah Díky!!!!
říká novou a chce starší
momentalně zavostalej
bery psal:Fulltank psal:Zdar bikeri potreboval bych na zimu sehnat novou nebo zanovni baterku do Octavky (TDI, 99). Nemate nekdo nejakou slevicku popripade starsi baterku?! 12V/70-80Ah Díky!!!!
říká novou a chce starší
setrit se musi a tohle je jen slovickareni, myslel sem jestli treba nekomu nezbyla lehce jeta
nicola.foxx (Člen) 04.10.2008 00:18:50 Offline |
Fulltank psal:Lenka psal:ty vole, tedeicko na hlinach a budes setrit na baterce???
na zimu jedine plechace
Ty jsi mi to privolal HADE !!! Dneska rano sednu do pixle tedeickeee a ani se nerozsvitily kontrolky a jen cvakali relatka. Kurva vydrzela jen 5 roku. Dam tedka tudle http://www.perfektshop.cz/product/varta … 12-2-5325/ a budu doufat, ze vydrzi sest jako ta puvodni VARTICE. Je bezudrzbova, tak snad yo.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Fulltank psal:Lenka psal:ty vole, tedeicko na hlinach a budes setrit na baterce???
na zimu jedine plechace
Ty jsi mi to privolal HADE !!! Dneska rano sednu do pixle tedeickeee a ani se nerozsvitily kontrolky a jen cvakali relatka. Kurva vydrzela jen 5 roku. Dam tedka tudle http://www.perfektshop.cz/product/varta … 12-2-5325/ a budu doufat, ze vydrzi sest jako ta puvodni VARTICE. Je bezudrzbova, tak snad yo.
tak aspon nejsem sam, hele ja tam mam tu klasickou (74) uz sedum let
neni 64 moc slaba? V zime to dost straci tak aby se netrapila
PALOUS psal:Fulltank psal:Banditatom psal:tak nad starší ani neuvažuj. zima na krku a baterka v dieselu je v zimě základ a samo žeten bordel do nafty ( taky octava tdi) kup novou já mám baner
2.5 klacků?takový pičoviny tady kupujem vot známejch za 1200ale nepočítej s tím že ti něco budu posílatnenávidím poštu a scháněníjen sem se musel z ten ceny vy
Kde ze to bydlis?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nicola.foxx (Člen) 04.10.2008 12:22:14 Offline |
Fulltank psal:nicola.foxx psal:Fulltank psal:
na zimu jedine plechaceTy jsi mi to privolal HADE !!! Dneska rano sednu do pixle tedeickeee a ani se nerozsvitily kontrolky a jen cvakali relatka. Kurva vydrzela jen 5 roku. Dam tedka tudle http://www.perfektshop.cz/product/varta … 12-2-5325/ a budu doufat, ze vydrzi sest jako ta puvodni VARTICE. Je bezudrzbova, tak snad yo.
neni 64 moc slaba? V zime to dost straci tak aby se netrapila
Mam VW Vento 1.9 TDI 81KW a ted tam mam 72AH a staci to az bohate. Od koupeni jsem tam mel 62AH a tu tam dal pan Volks a dokud neumrela, tak to slapalo jako hodinky. Takze ja osobne se nebojim jit na 70AH.
nicola.foxx psal:Fulltank psal:nicola.foxx psal:
Ty jsi mi to privolal HADE !!! Dneska rano sednu do pixle tedeickeee a ani se nerozsvitily kontrolky a jen cvakali relatka. Kurva vydrzela jen 5 roku. Dam tedka tudle http://www.perfektshop.cz/product/varta … 12-2-5325/ a budu doufat, ze vydrzi sest jako ta puvodni VARTICE. Je bezudrzbova, tak snad yo.tak aspon nejsem sam, hele ja tam mam tu klasickou (74) uz sedum let
neni 64 moc slaba? V zime to dost straci tak aby se netrapilaMam VW Vento 1.9 TDI 81KW a ted tam mam 72AH a staci to az bohate. Od koupeni jsem tam mel 62AH a tu tam dal pan Volks a dokud neumrela, tak to slapalo jako hodinky. Takze ja osobne se nebojim jit na 70AH.
To vono se to pak nascita, cerpadlo spatny (pada nafta), starter uz moc nechce tocit a ted do toho ta baterka se neni cemu divit
A z praxe(náhodou jsem se dnes díval na svoje baterky):
Do taxálů TDi které nastartují oproti běžnému smrtelníkovi minimálně 1000x více (cca minim. 20000 a více startů ročně) se mi po elaborátech s baterkama nejvíc osvědčily Banner Power Bull 80Ah 700A což už teď v nabídce není,takže teď nakoupím 74Ah 700A..
Koupil jsem jich 5 na podzim 2004,a ještě teď před pátou zimou jsou OK-osobně si ovšem myslím že až klesne pod nulu tak už se musí stáří projevit,a ani jednou jsem je nekontroloval
Levné baterky jsem měníval každou druhou zimu
God Save The Queen!
Kelly01 psal:A z praxe(náhodou jsem se dnes díval na svoje baterky):
Do taxálů TDi které nastartují oproti běžnému smrtelníkovi minimálně 1000x více (cca minim. 20000 a více startů ročně) se mi po elaborátech s baterkama nejvíc osvědčily Banner Power Bull 80Ah 700A což už teď v nabídce není,takže teď nakoupím 74Ah 700A..
Koupil jsem jich 5 na podzim 2004,a ještě teď před pátou zimou jsou OK-osobně si ovšem myslím že až klesne pod nulu tak už se musí stáří projevit,a ani jednou jsem je nekontroloval
Levné baterky jsem měníval každou druhou zimu
a kdyz teda klesne pod nulu,jak se stari projevi u Tebe?
Amen. . .
nicola.foxx (Člen) 04.10.2008 20:06:15 Offline |
Fulltank psal:nicola.foxx psal:Fulltank psal:
neni 64 moc slaba? V zime to dost straci tak aby se netrapilaMam VW Vento 1.9 TDI 81KW a ted tam mam 72AH a staci to az bohate. Od koupeni jsem tam mel 62AH a tu tam dal pan Volks a dokud neumrela, tak to slapalo jako hodinky. Takze ja osobne se nebojim jit na 70AH.
To vono se to pak nascita, cerpadlo spatny (pada nafta), starter uz moc nechce tocit a ted do toho ta baterka se neni cemu divit
Kdepak. PAN PROGEAR se mi na tu karu podival a dal ji v radnej cajk. Takze baterka jedna z poslednich investic a pohoda. Zitra ji tam hodim a jedim jako das.
Stránky: 1