Nejsi přihlášen
Odjezd CEC, Masofka čtvrtek 25.09
Tak jak to spácháme? V kolik začíná závod? A kdo pojedete podpořit, vím že jede Kuki s Kasym, Progear, Ondráš a já se Sleipem. Tak doufám že se přidáte ať je nás co nejvíce...večer do Jedovnice....
Já osobně si raději přivstanu a jel bych kolem dálnice
4 dni volna, motorky, , ženský, chlapy......kuááá, už se těším......snad i to počasí se umoudří
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Odjezd CEC, Masofka čtvrtek 25.09
Závod začíná ve 12, takže pokud si chceme nechat i nějakou rezervu, stavět se třeba někde na jídlo a jet mimo dálnice (což beru jako samozřejmost), tak bych vyrážel v 8 z Prahy.
Buď Černokosteleckou nebo po staré kolínské, pak na Chrudim, Vysoké Mýto, Svitavy, Blansko...
A nebo jestli chceš jet podle D1.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Sraz v 8 u mchamburgra ( benzina ) před Průhonicema na D1, bych viděl jako ideál, pak po dálnici do Benešova a tam sraz s Kasyme a Kuki a ...... pak kolem D1 , trasu nahoďte a je to...
kojaksro psal:Sraz v 8 u mchamburgra ( benzina ) před Průhonicema na D1, bych viděl jako ideál, pak po dálnici do Benešova a tam sraz s Kasyme a Kuki a ...... pak kolem D1 , trasu nahoďte a je to...
Myšleno na dálnici mezi Benešovem a Zručí, estli pojedou z domova...
nicola.foxx (Člen) 21.09.2008 23:34:52 Offline |
Vy co jedete uz ve ctvrtek jste parchanti !!! Ja budu tvrdnout v praci do patku 15:30 -16:00 a z prace bych rovnou vyrazil. Tak kdyby jel nekdo v patek tak budu jedine rad, ze nepojedu sam. FNUK
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
kojaksro psal:Sraz v 8 u mchamburgra ( benzina ) před Průhonicema na D1, bych viděl jako ideál, pak po dálnici do Benešova a tam sraz s Kasyme a Kuki a ...... pak kolem D1 , trasu nahoďte a je to...
Dálnice a já s tím nepočítej... Klidně vyrazím v 6 abych na Vás počkal u exitu 56, ale na dálnici se mi nechce. Nikam nepospícháme aby to bylo nutný, tak pojedu mimo ni. Můžeme si dát sraz až tam.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2008 07:16:38 Offline |
No měli jsme to v plánu Vlašim ,Pelhřimov,Jihlava ,Velké Meziříčí a pak ten kousek dojet po dálnici,ale jestli máte někdo plán jak víc dolů bez dálnice nejsem proti.
Jinak jsme plánovali odjezdt tak kolem 9 z vlašimi.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2008 07:38:12 Offline |
nejsem proti
inkvizitorr (Administrator) 22.09.2008 08:32:34 Offline |
sme v boxu č. 20
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 22.09.2008 09:23:30 Offline |
inkvizitorr psal:sme v boxu č. 20
A ja jsem v prdeli az do patku 16:00
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2008 09:38:05 Offline |
inkvizitorr psal:sme v boxu č. 20
OK najdeme si vás
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2008 09:58:20 Offline |
pokud nemá nikdo jinej nápad tak by jsme mohli jet tuhle trasu
http://www.mapy.cz/#x=135770112@y=13392 … @srq=route(short,tollfree):obec%20Vla%C5%A1im,%20okres%20Bene%C5%A1ov%3Eobec%20Pelh%C5%99imov,%20okres%20Pelh%C5%99imov%3Eobec%20Ostrova%C4%8Dice,%20okres%20Brno-venkov
Do Vlašimi snad z Prahy trefíte ne?
Progear 650 (Člen) 22.09.2008 10:14:31 Offline |
Ok, OK... Mám radost, jak jste to pěkně naplánovali... Já pojedu z Poďous, tagže do Vlašimi pohoda... Jen to neznám moc tam... Kde ve Vlašimi se najdem???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2008 10:48:29 Offline |
Smoula.koumak (Člen) 22.09.2008 10:50:12 Offline |
Ahoj, taky se v ten čtvrtek přidám...
Bude pro mě volná postel za čtvrtka na pátek? (ať nemusím tahat spacák)
Bandit v lese :-))
Progear 650 (Člen) 22.09.2008 10:55:56 Offline |
Jo, to bude ok, 9 hodin mi vyhovuje a přijedu po 125, takže to bude snadný najít...
Těšim se jak malej harant, ale nemám love, takže ještě pred odjezdem budu muset udelat banku nebo ja nevim kua...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2008 10:57:59 Offline |
Smoula.koumak psal:Ahoj, taky se v ten čtvrtek přidám...
Bude pro mě volná postel za čtvrtka na pátek? (ať nemusím tahat spacák)
máme chatku pro 4 a budeme tam 3 takže ze čtvrtka na pátek by to šlo,ale z pátku na sobotu tam bude asi Peťa.
Smoula.koumak (Člen) 22.09.2008 11:14:01 Offline |
dík, tak se mnou v ten čtvrtek počítejte, na další dny už bych měl mít místo...
Smoula.koumak psal:dík, tak se mnou v ten čtvrtek počítejte, na další dny už bych měl mít místo...
Jo jo, já tam budu z pátku na sobotu určo, tak ne že mi tu postýlku zaprdíš
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Kelly01 psal:V kolik tam kdo bude?
Jestli mám jet na 12 nebo tam být dřív
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2008 13:45:32 Offline |
Kelly01 psal:V kolik tam kdo bude?
Jestli mám jet na 12 nebo tam být dřív
klidně jed dřív jsou tam kvalifikace a treninky od 12 začíná závod.
Smoula.koumak psal:dík, tak se mnou v ten čtvrtek počítejte, na další dny už bych měl mít místo...
Pokud by jsi chtěl jet už z Prahy tak v 7:30 sraz na Barrandově.....jestli pojedeš tak Ti upřesním kde......
Smoula.koumak (Člen) 22.09.2008 14:06:08 Offline |
Peťa psal:Smoula.koumak psal:dík, tak se mnou v ten čtvrtek počítejte, na další dny už bych měl mít místo...
Jo jo, já tam budu z pátku na sobotu určo, tak ne že mi tu postýlku zaprdíš
toho bych se nebál, spíš abych moc nepil
K.a.s.y.m. psal:pokud vám to bude vyhovovat tak tady.Hodinu upřesníme,ale tak kolem 9:00 by to šlo ne?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … Vlasim.JPG
Ideální, kdo jede z Prahy je sraz v 7,30 na Barrandově u nás v práci a před 9 jsme u Vás.....
No jo,von už Filous ševelil že tréningy jsou vod devíti,takže rozměrnější členové týmu snídají už vod sedmi,aby měl klystýr před závodem správnej účinek,bo každý zbytečný kilo jim rozhodí optimální nastavení podvozku a špatný poměr kg/kw by se mohl negativně projevit na výsledku
Jinak bych s někým zkecl,ale ve 2 musím být ve Vaňkovce,bo doba si žádá nový kvádro nejlépe vod Bosse
God Save The Queen!
Kelly01 psal:No jo,von už Filous ševelil že tréningy jsou vod devíti,takže rozměrnější členové týmu snídají už vod sedmi,aby měl klystýr před závodem správnej účinek,bo každý zbytečný kilo jim rozhodí optimální nastavení podvozku a špatný poměr kg/kw by se mohl negativně projevit na výsledku
Jinak bych s někým zkecl,ale ve 2 musím být ve Vaňkovce,bo doba si žádá nový kvádro nejlépe vod Bosse
..Kelly,z domu vyjíždím v 8..kolem 9 budu projíždět kolem Přerova..pak na Prostějov,Plumlov,Blansko,Ostrovačice a pak dál do boxu n.20..asi tak,když tak..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Já jedu autem,budu brát zpátky z Brna nákup
Ale není problém abych byl po desáté na okruhu..
Jak je to tam s jídlem
Nebo se mám dopředu nacpat gulášovky na Jettce u Vyškova
Nevaří tam náhodou Dolínek
God Save The Queen!
Jestli neskisnu v práci,tak určo dojedu,asi chvílu přet závodem. A kdyš poprosíte,tak aji podržím deštník na startu,aby ste dobře zajeli jako minule
Kelly: Nekecej že povezeš nákup,bojíš se že bude padat voda z nebes
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jag je to časově? gdy tréninky,závod?mám f tom bordel. posledně sem dojel a nevyšlo to,teď mám káru f opravě a mám náhradní,tagže sa teho dá využít. Eště teď vydím Filousa s Michalem jag se ně tlemili,dyž sem pět minut po příchodu mušel utíkat zpět do rachoty
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jag je to časově? gdy tréninky,závod?mám f tom bordel. posledně sem dojel a nevyšlo to,teď mám káru f opravě a mám náhradní,tagže sa teho dá využít. Eště teď vydím Filousa s Michalem jag se ně tlemili,dyž sem pět minut po příchodu mušel utíkat zpět do rachoty
... kdybys kouknul vejš tak sem to psal Kellymu
http://www.cec.cz/index.php?page=3& … &typ=3
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Smoula.koumak (Člen) 24.09.2008 00:00:34 Offline |
kojaksro psal:Smoula.koumak psal:dík, tak se mnou v ten čtvrtek počítejte, na další dny už bych měl mít místo...
Pokud by jsi chtěl jet už z Prahy tak v 7:30 sraz na Barrandově.....jestli pojedeš tak Ti upřesním kde......
Z Prahy pojedu určitě, ale ten Barandov pro mě není moc cestou, pač budu na Jižáku...
Kudy pojedete? ...si na vás někde počíhám...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2008 07:27:57 Offline |
Smoula.koumak psal:kojaksro psal:Smoula.koumak psal:dík, tak se mnou v ten čtvrtek počítejte, na další dny už bych měl mít místo...
Z Prahy pojedu určitě, ale ten Barandov pro mě není moc cestou, pač budu na Jižáku...
kdyžtak sraz ve Vlašimi...tam snad trefíš ne?
Smoula.koumak psal:kojaksro psal:Smoula.koumak psal:dík, tak se mnou v ten čtvrtek počítejte, na další dny už bych měl mít místo...
Pojedem po starý, tak buď mezi 7,45-8,00 na tý noname benzince za Vestcem na Vídeňský ul. těsně před Jesenicema......nabere me Tě
Pro Faitíka......přijedeš na Barrandov, za čs Jet se dáš na semaforech doprava, mineš odbočku na Lídl a po 73m doprava do vrátnice, tam řekneš že chceš do pneuservisu a von ti to ukáže, pojedeš 128m a jsi tam......
Kdyby jsi bloudil tak se ptej na areál Barrandovských ateliérů......
Smoula.koumak (Člen) 24.09.2008 10:40:43 Offline |
kojaksro psal:Pojedem po starý, tak buď mezi 7,45-8,00 na tý noname benzince za Vestcem na Vídeňský ul. těsně před Jesenicema......nabere me Tě
ok budu tam (měl by to být papoil)
Smoula.koumak psal:kojaksro psal:Pojedem po starý, tak buď mezi 7,45-8,00 na tý noname benzince za Vestcem na Vídeňský ul. těsně před Jesenicema......nabere me Tě
ok budu tam (měl by to být papoil)
jj, papoil.....i
kojaksro psal:Pro Faitíka......přijedeš na Barrandov, za čs Jet se dáš na semaforech doprava, mineš odbočku na Lídl a po 73m doprava do vrátnice, tam řekneš že chceš do pneuservisu a von ti to ukáže, pojedeš 128m a jsi tam......
Kdyby jsi bloudil tak se ptej na areál Barrandovských ateliérů......
díky! Jestli podle tůtoho zabloudim, tak sem nejvjetčí
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Tak to co jsem nechtěl se stalo. Musím do práce, takže s Váma ráno bohužel nemůžu.
Pojedu ale odpoledne až skončím, takže pokud by chtěl někdo jet se mnou, tak bych to viděl okolo třetí hodiny z Prahy, abych do Jedovnice dojel ještě trochu za světla.
Ondráš psal:Tak to co jsem nechtěl se stalo. Musím do práce, takže s Váma ráno bohužel nemůžu.
Pojedu ale odpoledne až skončím, takže pokud by chtěl někdo jet se mnou, tak bych to viděl okolo třetí hodiny z Prahy, abych do Jedovnice dojel ještě trochu za světla.
platíš drink
Progear 650 psal:Jo, to bude ok, 9 hodin mi vyhovuje a přijedu po 125, takže to bude snadný najít...
Těšim se jak malej harant, ale nemám love, takže ještě pred odjezdem budu muset udelat banku nebo ja nevim kua...
udelal mamu, toho co u nej opravuje auta, tatu a me ale aby udelal banku abych z toho mela neco i ja to ho ani nehne....kua
nicola.foxx (Člen) 24.09.2008 20:09:47 Offline |
Terez(k)a psal:Progear 650 psal:Jo, to bude ok, 9 hodin mi vyhovuje a přijedu po 125, takže to bude snadný najít...
Těšim se jak malej harant, ale nemám love, takže ještě pred odjezdem budu muset udelat banku nebo ja nevim kua...udelal mamu, toho co u nej opravuje auta, tatu a me ale aby udelal banku abych z toho mela neco i ja to ho ani nehne....kua
Jen at maka normalne a setri celou zimu na pristi sezonu a je to. Dyt je to kluk sikovna, tak at si udela servis na auta a motorky a ma to f cajku.
nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:Progear 650 psal:Jo, to bude ok, 9 hodin mi vyhovuje a přijedu po 125, takže to bude snadný najít...
Těšim se jak malej harant, ale nemám love, takže ještě pred odjezdem budu muset udelat banku nebo ja nevim kua...udelal mamu, toho co u nej opravuje auta, tatu a me ale aby udelal banku abych z toho mela neco i ja to ho ani nehne....kua
Jen at maka normalne a setri celou zimu na pristi sezonu a je to. Dyt je to kluk sikovna, tak at si udela servis na auta a motorky a ma to f cajku.
nebo může dělat trenéra ve fitku
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 24.09.2008 22:52:09 Offline |
ross psal:nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:
udelal mamu, toho co u nej opravuje auta, tatu a me ale aby udelal banku abych z toho mela neco i ja to ho ani nehne....kuaJen at maka normalne a setri celou zimu na pristi sezonu a je to. Dyt je to kluk sikovna, tak at si udela servis na auta a motorky a ma to f cajku.
nebo může dělat trenéra ve fitku
Ty jses vuuuulll jak andel Umis si ho predstavit s cinkama? Leda, ze by se pred tim poradne nazral, jak mu porad radi Ondras. I kdyz tuhle jsem ho videl v dilne s 13kou klicem a pohazoval si s tim jako by to bylo pirko.
nicola.foxx psal:ross psal:nicola.foxx psal:
Jen at maka normalne a setri celou zimu na pristi sezonu a je to. Dyt je to kluk sikovna, tak at si udela servis na auta a motorky a ma to f cajku.nebo může dělat trenéra ve fitku
Ty jses vuuuulll jak andel Umis si ho predstavit s cinkama? Leda, ze by se pred tim poradne nazral, jak mu porad radi Ondras. I kdyz tuhle jsem ho videl v dilne s 13kou klicem a pohazoval si s tim jako by to bylo pirko.
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Kurna Progeara priber trochu , zer zer a zer
To verim on ma tak mali ruky ze tam da na ten filtr obe tlapy, to ja nevim jak se tam mam dostat pomalu s jednou
Progear 650 (Člen) 28.09.2008 19:19:11 Offline |
ROSS,ONDRA,BILLY,FAJTÍK... ....... no i Ty Mirečku, za ten klíč....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 28.09.2008 20:16:41 Offline |
Progear 650 psal:ROSS,ONDRA,BILLY,FAJTÍK... ....... no i Ty Mirečku, za ten klíč....
Dobra prdel VID Kocoure.
Smoula.koumak (Člen) 28.09.2008 21:16:30 Offline |
někdo má svaly, jiný zase čáry, .... a někdo to řeší pilou
nicola.foxx (Člen) 29.09.2008 01:12:05 Offline |
Smoula.koumak psal:někdo má svaly, jiný zase čáry, .... a někdo to řeší pilou
Presne jak rikas. A nekdo to pry resi spojkovou packou.
Progear 650 (Člen) 29.09.2008 10:30:45 Offline |
nicola.foxx psal:Progear 650 psal:ROSS,ONDRA,BILLY,FAJTÍK... ....... no i Ty Mirečku, za ten klíč....
Dobra prdel VID Kocoure.
Ta tvoje???
Nic moc, hroznej humus....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 29.09.2008 14:47:00 Offline |
Progear 650 psal:nicola.foxx psal:Progear 650 psal:ROSS,ONDRA,BILLY,FAJTÍK... ....... no i Ty Mirečku, za ten klíč....
Dobra prdel VID Kocoure.
Ta tvoje???
Nic moc, hroznej humus....
Stejne by me zajimalo jestli jsi se nam pred tou chatkou vysral ty a nebo nejaka mys.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 15:20:57 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.09.2008 15:58:35 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Stejne by me zajimalo jestli jsi se nam pred tou chatkou vysral ty a nebo nejaka mys.
Nebyl to Kojak?
je to možný..ten člověk je tak geniální,že si dokáže nablejt i pod madraci nebo usnout se skleničkou burčáku v ruce
nicola.foxx (Člen) 29.09.2008 18:07:35 Offline |
kojaksro psal:Takovýhle Progyhovínka jsem dělal když mi bylo 6let....... chtěl jsem říct piďihovýnka
......hlavně že jsem ten burčák ze spaní nepil
Kdyz si vybavim jak jses ted urostlej, tak si takovyhle hovinka delal tak max do jednoho roku. Jakej byl ten burcak?? At aspon vim co jsem koupil a neochutnal kurvaaa. To jsem zase neco prokoucoval.
kojaksro psal:Takovýhle Progyhovínka jsem dělal když mi bylo 6let....... chtěl jsem říct piďihovýnka
......hlavně že jsem ten burčák ze spaní nepil
no jo ale furt si zpíval BANDIT V LESÉÉÉÉÉ
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ten burcak nevypadal jako burcak to muzu jediny rict podle ranni sedimentace "burcaku" na slunku ve flasce
Smoula.koumak (Člen) 30.09.2008 19:22:36 Offline |
nicola.foxx psal:Smoula.koumak psal:někdo má svaly, jiný zase čáry, .... a někdo to řeší pilou
Presne jak rikas. A nekdo to pry resi spojkovou packou.
ty vole mě tam žádná páčka nepasuje, už jsem byl bikersu dvakrát
Smoula.koumak (Člen) 01.10.2008 19:54:24 Offline |
jde o to, že tam prostě žádná nepasovala, dneska jsem konečně zjistil, že jsem tam měl páčku z GS500E, měli sice jen černou, ale sedí tam...
Smoula.koumak psal:jde o to, že tam prostě žádná nepasovala, dneska jsem konečně zjistil, že jsem tam měl páčku z GS500E, měli sice jen černou, ale sedí tam...
To máš rok 95 nebo 96,viď?
Tak jsem na to čuměl..jsou tam jiný ovladače a páčka z GS500,jak říkáš..
PURE NAKED BIKE!
Smoula.koumak psal:jde o to, že tam prostě žádná nepasovala, dneska jsem konečně zjistil, že jsem tam měl páčku z GS500E, měli sice jen černou, ale sedí tam...
myslim ze mas tu stejnou jak ja takze zkus rict ze chces na B650 2006 taky sem ji kupoval nekde v braniku,ale ne v bikersu.
Kdyztak zavolej a ja tam stebou zajedu
nemusí kapat, stačí když prší
Smoula.koumak (Člen) 02.10.2008 13:50:41 Offline |
Meloun: jj, je to rok 96, navíc to složil už někdo dřív, tak se blbě kupujou náhradní díly
jinak ten spínač na spojce je prej na všech suzuki (říkal Fiat), že to tam nemám je taky asi následek nějaké opravy
páčku už jsem koupil na to GS, je to přesně vona
Stránky: 1