Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2008 12:18:05 Offline |
Re: Důlky na nadrži
pošli mailem vložim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2008 13:45:59 Offline |
osiris psal:3000
dotaz....vyklepaná nebo zakitovaná?Je mi jasný ,že podle stupně poškození.
SLUGI psal:... a co se místo opravy důlku vydat jiným směrem
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /nadrz.jpg
Kdyz me to takle za trojku udelas, tak si necham vykerovat "SLUGI Rulezzz!"
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2008 14:36:50 Offline |
osiris psal:kasymoj: na stovky si nehraj, prostě tak nějak za komplet, je-li to trochu normálně dojebaný
Osi neřešim stovku sem stovku tam to vůbec.ta cena mi připadá OK protož mi bylo řečeno za promáčklou nádrž 2000 jen za vyklepání.Spíš mě zajímalo do jakýho rozsahu má smysl to jen dokytovat nebo už klepat.Viz to naražení od řidítek a teď nemyslím tu rozbitou Kellyho
...jak kdo asi chce a má možnosti to je ale na posouzení kus od kusu, samo že co nejmíň tmelu je dobrý, ale vždycky se toho držet zuby nehty taky nemá smysl
...a v ceně jsou většinou i polepy "suzuki" nebo "s" na nádrž (teda v našem případě) ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hide psal:Cus, chtel sem se zeptat, kolik by asi stala oprava dvou dulku na obou stranach nadrze od riditek, proste uvedeni do puvodniho stavu?? dik za odpovedi
můžeš zkusit tydle http://www.qliniq.cz/ nebo podobnou firmu ve vokolí ...
pokud to ty lidi uměj - je to koncert a šizuňkum lakýrnickejm zbydou voči pro pláč :)))
ale di, Ty brepto ...
...není všechno zlato co se třpití
...po kroupách sou dražší
...ale jo, jasně, pokud se to dá vytlačit a není ostrá hrana a prasklej lak, tak proč stříkat, ale to se už děje věky
osiris psal:...není všechno zlato co se třpití
...ale jo, jasně, pokud se to dá vytlačit a není ostrá hrana a prasklej lak, tak proč stříkat, ale to se už děje věky
...vo prasklym laku mi nemluf, fčera mi vypadla z ruky jedna zmoklá nádrš, ale vono to f tom bordelu, kerej na ni je ani nejni znát
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:...není všechno zlato co se třpití
...ale jo, jasně, pokud se to dá vytlačit a není ostrá hrana a prasklej lak, tak proč stříkat, ale to se už děje věky...vo prasklym laku mi nemluf, fčera mi vypadla z ruky jedna zmoklá nádrš, ale vono to f tom bordelu, kerej na ni je ani nejni znát
...ty seš vocáááááááááás
...ale vono je to vlastně jedno, jaks včera řek, stejně to zas rozházím po poli
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...není všechno zlato co se třpití
...ale jo, jasně, pokud se to dá vytlačit a není ostrá hrana a prasklej lak, tak proč stříkat, ale to se už děje věky...vo prasklym laku mi nemluf, fčera mi vypadla z ruky jedna zmoklá nádrš, ale vono to f tom bordelu, kerej na ni je ani nejni znát
...ty seš vocáááááááááás
...ale vono je to vlastně jedno, jaks včera řek, stejně to zas rozházím po poli
...f tvym zájmu doufám, že se pletu ...fčera sem ji nastrojil fčetně nalepení "S", sletoval sem káble a sprovoznil blinkry, tagže myslim, že f pátek nejpozdějc jedeš...škoda že nejni ten blatník, aby to bylo komplet
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jéžiši, co se s tim crcáte, blatníků je plnej internet ...
třeba tady : http://www.autodily-tomes.cz/index.php? … 9C79ED602}
no, nejni zrovna na autobus, ale tahač nebo autobus - dyk je to skoro stejný :)))
ale di, Ty brepto ...
...hele a nemáš někde ňákou práci teď ?
...stačí že ten můj blatník mám nastříkanej vobráceně, plackou dopředu, jak čopráckej proto ta prodleva, jinak je , ale na hovno
Stránky: 1