Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » pomoc s opravou auta

Nosorozec (Člen)
09.10.2008 12:13:24

pomoc s opravou auta

Zdravim všechny Banditpussy! Je to sice z jinýho soudku ale zase ne úplně!! Mám passata 1.9 TDI PD 1999 a odešla mi řídící jednotka ABS a vůbec nikde nemůžu sehnat tu co tam má bejt!! Tak vás chci poprosit jestli někdo nevíte kde ji sehnat za nějakej rozumnej peníz, nebo jestli se někomu nepotřebně neválí doma??!! Má situace je totiž už zoufalá na motorku počasí už moc něni tak jsem skoro v pussy, protože auto je rozebrané a tím i nepojízdné!!badhelp

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Kelly01 (Člen)
09.10.2008 12:16:14

Re: pomoc s opravou auta

a zkoušels to podle origoš číslaidontknow

navíc pokud nejsi úplně blbý vyhodí ti to alternativysmile1

God Save The Queen!
Nosorozec (Člen)
09.10.2008 12:24:34

no zkoušeli ale stejně nám jeden k..tén poslal jiný!! Jinak já to mám u autoele., protože do těhle věciček moc nevidím tak se do toho raději nehrabu a nechávám to odborníkum teda aspoň doufám!!idontknow ale už to tam má tři tejdny a pořád nic tak už mě to začíná sr*t!! Jinak jsem tak nějak prohlížel inzeráty a nikde jsem ho taky nenašel!! Tak to zkouším i tady, protože za napsání nic nedám maximálně ze mě uděláte idiota a to je taky zadara takže mě to pořád vyjde levně!!bigsmile

..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
K.a.s.y.m. (Člen)
09.10.2008 12:31:17

zkoušel jsi jezdit bez ABS...taky to není tak špatný

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 (Člen)
09.10.2008 12:33:33

Funglofka od Bosche je za desítku tak nevím co řešíš?

A vzhledem k tomu že stejný díl je použit ve 100 dalších typech koncernu tak jedu na vrakáč s VAGem,nasadím použitou,zkusím(příp opakuji),zaplatím a jedu opraven vstříc smělým zítřkům..

God Save The Queen!
Nosorozec (Člen)
09.10.2008 12:39:49

aha tak tady se projevila moje neznalost, protože mi všichni tvrdili že za desítku bude starší a budu rád že jsem ji sehnal tak levně!! Mohl by si mi prosím říct kde ji novou sehnat?? Nebo nějaký www stránky!! Jak říkám v tomhle moc žběhlej nejsem!!

sonyk (Člen)
09.10.2008 12:44:29

co treba servis dílu vw? nebo jiní dealeři dílu na auta na netu jich musí bejt mraky

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Nosorozec (Člen)
09.10.2008 12:47:00

hledám jak jen můžu! Našel jsem toho hodně, ale to co potřebuju zatím ne!!

Kelly01 (Člen)
09.10.2008 12:47:42

Třeba www.elit.cz - tam ji vyber podle čísla ,cen si nevšímej,jsou vyvolávací,každej kdo od nich bere má 25-30% slevu,takže jejich cena bez DPH je strop co bys měl být ochotnej férovýmu mechošovi dát vč. DPH..Na vrakáči cca do 5000kč..
Dál už pokračuj vlastní inteligencí nebo pašíka podej akup si trakařass

God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen)
09.10.2008 13:06:00

Nosorozec psal:

A jeste muzes zkusit www.autokelly.cz

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen)
09.10.2008 13:08:32

nicola.foxx psal:
Nosorozec psal:

Hele nedělej mu reklamu bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kelly01 (Člen)
09.10.2008 13:12:10

co hledášidontknow

SADA DÍLŮ, ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA ABS

Dodavatel:     BOSCH ROBERT

God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen)
09.10.2008 13:12:37

K.a.s.y.m. psal:
nicola.foxx psal:
Nosorozec psal:

Hele nedělej mu reklamu bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Ha ac neznam pricinu, tak dopaden jsem byl pri cinu. Vice naajdete na nasem webu TN.CZ . bigsmile

Nosorozec (Člen)
09.10.2008 13:18:13

tak na tom www.elitecat.cz jsem to našel akorát mi neodpovídá to číslo! Tak hledám dál třeba něco najdu

Kelly01 (Člen)
09.10.2008 13:21:26

Na to nemám nervysick

Vyhledávej podle svýho čísla a to ti dá alternativu,ta má logicky číslo jinýidontknow

Jsem z tebe zhroucen,opouštím tohle témaheadshake

God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen)
09.10.2008 13:23:41

Nosorozec psal:

tak na tom www.elitecat.cz jsem to našel akorát mi neodpovídá to číslo! Tak hledám dál třeba něco najdu

A mozna ti pomuze i rada, aby jsi zadal do adresy www.google.com a tam zacal vyhledavat podle cisla jak pise Kely. A pomalu se podelas kolik vodkazu tam na tebe zacne vejrat.surprised

Nosorozec (Člen)
09.10.2008 13:25:57

hele zkoušel jsem i podle čísla a prostě nic mi to zatím nenašlo!! až teď jsem teda něco našel tak to jdu pořádně pročíst jestli by to mohlo být to co hledám!! jinak díky moc

Kelly01 (Člen)
09.10.2008 13:32:52

Naposledy pro volyfuck:

Buď v Etce podle VINu nebo opsat číslo ze součástkyidontknow

To dáš do ELITu a hotovo..

Navíc nepíšeš co  máš za motor atd.85kwPD?

A úplnej lůzr vleze s techničákem do VW a nechá si číslo dílu zdělit..

Jinak máme ETECH,ELZU,Autodata a jiné kde bych si to prostudoval,případně ve VISu podle kódu chyby ověřil(bo nevím jestli tvůj elektrikář není třeba samodomo 19tiletý kutil bez vybavení)..

God Save The Queen!
SLUGI (Člen)
09.10.2008 13:36:46

... samá elektronika,čidla a další blbosti idontknow
... to já mám problém,prdnul mi náhon na tacho ve Fandovi a tak nevím kolik sem najel km surprisedbigsmile

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Nosorozec (Člen)
09.10.2008 13:43:14

číslo toho dílu mám dám do elitu vyhledat a nic to nenajde našel jsem to až podle typu auta a tak!! Jinak ten ele snad něco umí vybavení a dílnu má taky tak nevim!! Jinak na těhle hajzlíkách už to bylo nělikrát nikdo nic nezjistil až tenhle řek co s tim je! tak uvidíme obvolám ještě nějaký ty vrakoviště a uvidím jinak díky za rady!!

Kelly01 (Člen)
09.10.2008 13:45:36

zkusil jsem to u mých 3 pašíků a podle čísla z etky vždy OKsurprised

98,99,04

Asi bude chyba v software majitelesmokin

God Save The Queen!
Nosorozec (Člen)
09.10.2008 13:51:47

jak říkám fakt tohmuhle moc nehovim tak se takhle vyptávám a nevěřil by si jakej byl problém sehnat ele. kterej by to přijmul a nebo řek co s tim je!! dokonce i přímo ve VW řekli že nevědí když to napojili na počitač tak už jsem tam pak ani nešel raději!! tak uvidím třeba se to podaří sehnat!

Kelly01 (Člen)
09.10.2008 13:52:17

Mám u tebe flaškuidontknow

orig je vždycky 8E0998375

a nekupuj auto kterýmu nerozumíšass
smile1

God Save The Queen!
Nosorozec (Člen)
09.10.2008 13:58:48

hej Kelly diky moc ted uz jsem konecne neco nasel jinak ten opravar mi poslal cislo 0265 220 525 a to když jsem zadal tak mi to prostě nic nenašlo!! Jinak jestli se někde potkáme tak ti ji klidně koupim good!!

osiris (Člen)
09.10.2008 14:02:04

...číslo na dílu není vždy shodný s katalogovým číslem

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Meloun (Člen)
09.10.2008 16:23:39

Co to tam máte za odborníky??surprised

Když se něco posere,tak mám tři možnosti servisu kam to dát a musej si poradit a taky si vždy poradígood
Je to jejich práce a musej to mít zmáklý..kór u koncernu,kterej je tam na pořádku den co den..surprisedidontknow

PURE NAKED BIKE!
qwerty (Člen)
09.10.2008 17:31:44

Meloun psal:

Když se něco posere,tak mám tři možnosti servisu kam to dát a musej si poradit a taky si vždy poradígood
Je to jejich práce a musej to mít zmáklý..kór u koncernu,kterej je tam na pořádku den co den..surprisedidontknow

taky se mi nechce verit ze by VW servis  nevzal auto na opravu idontknowidontknowidontknowheadshakeheadshakeheadshake

WD club member.
Meloun (Člen)
09.10.2008 18:07:13

qwerty psal:
Meloun psal:

taky se mi nechce verit ze by VW servis  nevzal auto na opravu idontknowidontknowidontknowheadshakeheadshakeheadshake

..no..to nevzal..tam bejvaj vychcaný a líný..
Mluvím teď o soukromnících..ty bejvaj obecně snaživější..jsou to jejich peníze..mechoš v autor.servisu bere pořád stejně i za jednodušší práci..a o kšeft nouze není,takže to raději zahrajou tak,aby si s tim vypad..sick

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
09.10.2008 18:45:10

...ježiš to je zase nesmysl, autorizovanej ti vezme auto příslušný značky do servisu vždy (i 30 let starý vw vrány jsem přijímal na servis)
...psal že mu nejdřív řekli že po diagnostice nevědí čím to je (chybovej výpis byl asi bez konkrétní závady, což je běžný, není to všemocný) a pak už tam zpátky z vlastního rozhodnutí nešel (další postup by byl proměřování hodnot dle dílenskýho manuálu konkrétního modelu, případně konzultace s technikem importéra na jarově až po dotaz do koncernu k technikům ve wolfsburgu - nikdy se nestalo, aby auto nebylo opravený, i když někdy to byly opravdu záhadný závady a i zdlouhavý opravy)

Meloun (Člen)
09.10.2008 18:54:39

osiris psal:

...ježiš to je zase nesmysl, autorizovanej ti vezme auto příslušný značky do servisu vždy (i 30 let starý vw vrány jsem přijímal na servis)
...psal že mu nejdřív řekli že po diagnostice nevědí čím to je (chybovej výpis byl asi bez konkrétní závady, což je běžný, není to všemocný) a pak už tam zpátky z vlastního rozhodnutí nešel (další postup by byl proměřování hodnot dle dílenskýho manuálu konkrétního modelu, případně konzultace s technikem importéra na jarově až po dotaz do koncernu k technikům ve wolfsburgu - nikdy se nestalo, aby auto nebylo opravený, i když někdy to byly opravdu záhadný závady a i zdlouhavý)

Chtěl jsem napsat značkovým servisu..tady konkrétně VW..sjedou to na diagnostice,nic jim to nevyhodí..nikomu se do toho nechce..neumíme..nashle..
Takhle to znám já a to i z pohledu zaměstnance-přijímacího technika..
Zásadně bych nevozil auto do zn.servisu,zvlášť,když diagnostiky už má dnes snad každej soukromník..smokin

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
09.10.2008 19:01:06

...no však já právě o vw z pozice vedoucího servisu píšu smile1  tam není pojem neopravitelný auto

Meloun (Člen)
09.10.2008 19:08:18

osiris psal:

...no však já právě o vw z pozice vedoucího servisu píšu smile1  tam není pojem neopravitelný auto

Však jo..všechno jdesmile1
Jde jen o to,co je jednodušší a pohodlnější..mrdat se s tím bůhví jak dlouho nebo místo toho opravit x aut s jasnou závadou??

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
09.10.2008 19:18:09

...ale jo, jen že při první profláklým vojebání jak jsi ho prezentoval by ten servis přišel o zastoupení, takže tomu nevěřím jako běžnýmu jevu smile1

Meloun (Člen)
09.10.2008 19:28:51

Jeden takový případ z vw mám..a tam se s tím nesrali vůbec..surprised
Známá-auto vw Lupo 1.7 SDI..teče čerpadlo..
Odpověď-to je moc složitý,není to legrace..teď vám to tady nikdo neudělá,dejte to raději jinam..anebo to tady nechte,ale bude to tak za 2 měsíce..surprisedidontknowbigsmilesick

Co je na tom složitýho??surprised
Mašinu na čerpadla mají,rozvody,předvstřik apod pro ně musí bejt hračka..idontknow
Ale tak třeba je to jen servis od servisu..

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
09.10.2008 19:37:14

...s tvou ideou mě tak napadá proč by si joska někde ve stodole taky nevybíral jen lehčí práce, to by pak ty jobovky nedělal nikdo a auta by se mačkala a házela do koše bigsmile
...ale jestli jsi ve značkovým dělal, tak víš, jak to bylo s termínama, na běžky se nějakej čásek někde vyšetřil, nebo se nechala maličká rezervička mezi zakázkama a ostatní hold museli čekat až na ně přijde řada (neřikej že si nevzpomínáš na takový např. předdovolenkový orgie cool)

Meloun (Člen)
09.10.2008 19:46:38

osiris psal:

...s tvou ideou mě tak napadá proč by si joska někde ve stodole taky nevybíral jen lehčí práce, to by pak ty jobovky nedělal nikdo a auta by se mačkala a házela do koše bigsmile
...ale jestli jsi ve značkovým dělal, tak víš, jak to bylo s termínama, na běžky se nějakej čásek někde vyšetřil, nebo se nechala maličká rezervička mezi zakázkama a ostatní hold museli čekat až na ně přijde řada (neřikej že si nevzpomínáš na takový např. předdovolenkový orgie cool)

Předdovolenkový orgie?bigsmileTak dlouho jsem tam nebyl..navíc jen jako záskok(ale to je jiná věc)
Nicméně přes elektriku,jednotky apod tam byl jen jeden šikovnej kluk,kterej ale šel za lepším právě k soukromníkoj,kterej ho platí oprávněně zlatemsmile1
A takovej kutil,kterýho to vysloveně baví se v tom vrtat,dokud na to nepřijde,když tam není,tak je problém..
Neb jak známo-když se dělá práce,která tě nebaví,tak je lepší jí nedělat..bigsmile
Proto dělám to,co mě vysloveně baví..sickidontknowbigsmile

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
09.10.2008 19:55:34

...děláš děti surprised bigsmile

Meloun (Člen)
09.10.2008 19:59:28

osiris psal:

Jen do tlamičky,na bříško,na kozy nebo do kapesníku(když jsem sámsmile2) redfaceredfacebigsmile
pussy ty jsi hovádko faktbigsmile
Zas to skončí u šaškováníbigsmile

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
09.10.2008 20:03:25

...tywe ty máš teda furt rýmu bigsmile redface bigsmile

Meloun (Člen)
09.10.2008 20:04:43

osiris psal:

...tywe ty máš teda furt rýmu bigsmile redface bigsmile

To mám!!Jak to víš!??evilsurprised

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
09.10.2008 20:10:44

...že máš "posmrkaný" kapesníky bigsmile

osiris (Člen)
09.10.2008 20:14:33

Meloun psal:
osiris psal:

Jen do tlamičky,na bříško,na kozy nebo do kapesníku(když jsem sámsmile2) redfaceredfacebigsmile
pussy ty jsi hovádko faktbigsmile
Zas to skončí u šaškováníbigsmile

...a nebo "POĎ NA VÝSTAVU, BUDE TAM PRDEL" bigsmile tam taky

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/prdel00.jpg

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/prdel01.jpg

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/prdel02.jpg

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/prdel03.jpg

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/prdel04.jpg

Meloun (Člen)
09.10.2008 20:18:57